Cihat Küçükay 24 Ağustos 2023 Paylaş 24 Ağustos 2023 Hayırlı olsun, dokunuşlarda güzel. Night breaker candır bu arada... 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 24 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 24 Ağustos 2023 Erdem Doğan yazdı: Mann Aktifkarbonlu, Polyphenol Antibakteriyel filtremiz Kimse de dememis ki filtre ters duruyor Filtre üzerinde Air Flow yazisi ve oklar var, havanin giris ve cikis yapacagi yönleri gösteriyor. 30 yildir bu sekilde zaten. Ancak filtrenin yapisi geregi kazana taktigim zaman hava giris yönünde bir gariplik fark ettim. Havanin cikis yerine giris yeri denk geliyor. Filtrenin arkasi normal gri renkli, kabin tarafi ise resimde görüldügü gibi sari renkli. Yani disardan hava girisi bu sari taraftan oluyor. E ters takma sansim da yok. Mustafa en son baski yanlistir, zaten ters takamazsin dedi. Tabi icime sinmedi orda bir gariplik var. Üretici anlatimlarina, videolarina bakiyorum bizim bildigimiz gibi olmasi gerekiyor ancak degil. Sonra siparis verdigim sayfaya tekrar bakarken ürün aciklamasinda kücük bir ibare ile sagdan direksiyon yazdigini gördüm Sizin basiniza gelmez ama Avrupa da bulunanlar icin uyari, bu tarz parcalar siparis ederken sagdan direksiyon mu diye kontrol etmekte fayda var. Bu arada siteye aracin ruhsat kodunu girdiginiz zaman, sadece sizin araciniza uygun parcalari gösteriyor. Tüm parcalari göstermiyor mesela. Ama nasil olduysa benim aracin kategorisine sol direksiyon yerine sadece sag direksiyon filtresi eklemisler. Neyse iade ettim, eski filtreyi temizleyip geri taktim. Simdi olmasi gerektigi gibi FP 3461 siparis edecegim. Benim siparis 3461/1 mis. Simdi alin bu bilgiyi, ne yaparsaniz yapin 4 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 24 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 24 Ağustos 2023 Hava giriş borusu geldi ve taktım, parça biraz hassas. Eskisi yine iyi dayanmış. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 24 Ağustos 2023 Paylaş 24 Ağustos 2023 Erdem Doğan yazdı: Hava giriş borusu geldi ve taktım, parça biraz hassas. Eskisi yine iyi dayanmış. Boru mu yoksa destek mi kırılıyor? Boru için çokça şikayet varmış zira. Kumaş gibi ve sürekli yırtılıyormuş. Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 25 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2023 Sani Gerşon yazdı: Boru mu yoksa destek mi kırılıyor? Boru için çokça şikayet varmış zira. Kumaş gibi ve sürekli yırtılıyormuş. Evet kumas oldugu icin resmen yirtiliyor motorun sicagiyla kumas özelligini kaybediyor sanirim 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 25 Ağustos 2023 Paylaş 25 Ağustos 2023 İçinde spral bı tel var kumaş yırtılmiyor. O spral yerinden çıkınca formu bozuluyor. Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 25 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: İçinde spral bı tel var kumaş yırtılmiyor. O spral yerinden çıkınca formu bozuluyor. Spiral teller kumasin icinde, bu normalde serit gibi heralde yapistirarak boru haline getiriyolar. O yapistirdiklari kisim ayriliyor iste. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 25 Ağustos 2023 Paylaş 25 Ağustos 2023 Körük gibi büyük ihtimalle esnesin diye Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 25 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2023 Önder Özcan yazdı: Gumaş borulara elleşmen guzum. Boru beyni bozulabilir 1 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 25 Ağustos 2023 Paylaş 25 Ağustos 2023 Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanasın. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 25 Ağustos 2023 Paylaş 25 Ağustos 2023 (düzenlendi) Bilmem kaç birime aldığını yazmadan , şu jantlar ... https://www.carshine.com.au/wheels-en/amg-wheels/ 25 Ağustos 2023 tarihinde Tamer Topaç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 26 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 26 Ağustos 2023 Tamer Topaç yazdı: Bilmem kaç birime aldığını yazmadan , şu jantlar ... https://www.carshine.com.au/wheels-en/amg-wheels/ Birkaç jant var aklımda, denk getirmeye çalışıyorum Sami Demirpaz yazdı: Hay masallah be. Yıldız başka ya Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Ağustos 2023 Paylaş 26 Ağustos 2023 Ne çok yıldız başlığı açıldı bu sıra. Mercedes başlıkları karıştı hayırlı olsun dememişim. Hayırlı olsun. avrupa ile Türkiye arasında -temiz iç hacim -doğru ve zamanında mekanik bakım -yorgunluk Olarak kıyaslarsak durum nedir? Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 26 Ağustos 2023 Paylaş 26 Ağustos 2023 Cihat Küçükay yazdı: Hayırlı olsun, dokunuşlarda güzel. Night breaker candır bu arada... NB candır ama alınan ampuller NB değil malesef hayırlı olsun, bizim için hayal böyle araçlar maalesef. 2 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 26 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 26 Ağustos 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ne çok yıldız başlığı açıldı bu sıra. Mercedes başlıkları karıştı hayırlı olsun dememişim. Hayırlı olsun. avrupa ile Türkiye arasında -temiz iç hacim -doğru ve zamanında mekanik bakım -yorgunluk Olarak kıyaslarsak durum nedir? ic temizlik degisiyor. Kimisi (genelde ilk sahibi olanlar) arabasina iyi bakiyor. Birkac el degistiren araclar maalesef temiz kalmayabiliyor. Genelde herkes bakimlarini zamaninda yaptirir. Cunku aracta cikacak problem daha buyuk masraf cikaracagi icin kimse o riske girmez. Almanlar riski sevmez (burali olanlardan bahsediyorum, sonradan göcenler farkli) Yorgunluk tabii ki yok. Esek niyetine binilmediyse arabalar genelde diri. Kaportada vuruk ezik nadir oluyor. Tek sorun alt takim hatta kaporta kolay ve cabuk paslaniyor. 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 26 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 26 Ağustos 2023 Ahmet İhsan Akşen yazdı: NB candır ama alınan ampuller NB değil malesef hayırlı olsun, bizim için hayal böyle araçlar maalesef. NB yeni modeli aldıklarımın neredeyse 2 katı fiyat olarak Standart ampül almaktansa bunları alayım dedim, çok da fazla beklentim yok. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Ağustos 2023 Paylaş 26 Ağustos 2023 Erdem Doğan yazdı: ic temizlik degisiyor. Kimisi (genelde ilk sahibi olanlar) arabasina iyi bakiyor. Birkac el degistiren araclar maalesef temiz kalmayabiliyor. Genelde herkes bakimlarini zamaninda yaptirir. Cunku aracta cikacak problem daha buyuk masraf cikaracagi icin kimse o riske girmez. Almanlar riski sevmez (burali olanlardan bahsediyorum, sonradan göcenler farkli) Yorgunluk tabii ki yok. Esek niyetine binilmediyse arabalar genelde diri. Kaportada vuruk ezik nadir oluyor. Tek sorun alt takim hatta kaporta kolay ve cabuk paslaniyor. Araba ucuz diye bakıma az götüren oluyor mu? Öyle bi video izlemiştim. 60 binde 2.el almışlar. Bakıma sokunca filtrelerin hiçbiri değişmediğini görmüştüm. Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 26 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 26 Ağustos 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Araba ucuz diye bakıma az götüren oluyor mu? Öyle bi video izlemiştim. 60 binde 2.el almışlar. Bakıma sokunca filtrelerin hiçbiri değişmediğini görmüştüm. Ne kadar ucuz olduğuna bağlı Filtre ve bakım ömürleri uzun oluyor. 20-40 bin km bakım aralıkları. Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 30 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 30 Ağustos 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ne çok yıldız başlığı açıldı bu sıra. Mercedes başlıkları karıştı hayırlı olsun dememişim. Hayırlı olsun. avrupa ile Türkiye arasında -temiz iç hacim -doğru ve zamanında mekanik bakım -yorgunluk Olarak kıyaslarsak durum nedir? Bakimsiz arabaya örnek, Türkiye ile kiyasla orada böyle seyler görülmez ama burada olabiliyor Gerade bei #Kleinanzeigen gefunden. Wie findest du das? https://www.kleinanzeigen.de/s-anzeige/bmw-f10-530d-f1-exclusiv-mega-voll-ahk-limo-schiebedach/2533287070-216-4573?utm_source=copyToPasteboard&utm_campaign=socialbuttons&utm_medium=social&utm_content=app_ios Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 30 Ağustos 2023 Paylaş 30 Ağustos 2023 Erdem Doğan yazdı: Bakimsiz arabaya örnek, Türkiye ile kiyasla orada böyle seyler görülmez ama burada olabiliyor Gerade bei #Kleinanzeigen gefunden. Wie findest du das? https://www.kleinanzeigen.de/s-anzeige/bmw-f10-530d-f1-exclusiv-mega-voll-ahk-limo-schiebedach/2533287070-216-4573?utm_source=copyToPasteboard&utm_campaign=socialbuttons&utm_medium=social&utm_content=app_ios Çamurluk mu Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 30 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 30 Ağustos 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Çamurluk mu Genel olarak araba les. Muhtemelen arizasi vardi ucuza aldilar. Bulundugu yerde de uzun süre yatmis. Bakimsiz arabaya örnek. 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 2 Eylül 2023 Yazar Paylaş 2 Eylül 2023 İkinci depo verisi, 55 lt ile 700 km. Ortalama 8 lt/100 km. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts