Erdem Doğan 30 Kasım 2023 Yazar Paylaş 30 Kasım 2023 Akü üzerindeki gösterge degistir beni demese de arac 20 gün yattıktan ve havalar soguduktan sonra zor mars almaya basladi. Akü 2013 üretimi, bence iyi bile dayanmis Orjinal akü cok pahali, ancak diger markalarda da 760A yerine 800-900A secenekleri var. Sanirim bir problem olmuyor. Akü degisim videolarinda elektrik kesilmesin diye özel bir cihazla araca 12v veriyorlar. Haliyle o cihaz bizde yok, elektrik tamamen kesilirse kisisel ayarlarin silinmesinden baska birsey oluyor mu? Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 30 Kasım 2023 Paylaş 30 Kasım 2023 Erdem Doğan yazdı: Akü üzerindeki gösterge degistir beni demese de arac 20 gün yattıktan ve havalar soguduktan sonra zor mars almaya basladi. Akü 2013 üretimi, bence iyi bile dayanmis Orjinal akü cok pahali, ancak diger markalarda da 760A yerine 800-900A secenekleri var. Sanirim bir problem olmuyor. Akü degisim videolarinda elektrik kesilmesin diye özel bir cihazla araca 12v veriyorlar. Haliyle o cihaz bizde yok, elektrik tamamen kesilirse kisisel ayarlarin silinmesinden baska birsey oluyor mu? Araba çalışırken değiştiriyorlar onun için burada. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 30 Kasım 2023 Paylaş 30 Kasım 2023 Dizeli araç çalışırken değiştiriyorlar da benzinliyi duymamıştım. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 30 Kasım 2023 Paylaş 30 Kasım 2023 Selim Bilgin yazdı: Araba çalışırken değiştiriyorlar onun için burada. Ben değiştirirken obd girişinden bi alet bağladı öyle değiştirdi. Sen akücünü değiştir bence Ya da araba markasını Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 30 Kasım 2023 Paylaş 30 Kasım 2023 Mahmut Yıldız yazdı: Dizeli araç çalışırken değiştiriyorlar da benzinliyi duymamıştım. mazda’da akü değiştirirken araba çalışırken değişti benzin Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 30 Kasım 2023 Paylaş 30 Kasım 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: mazda’da akü değiştirirken araba çalışırken değişti benzin Duymuş oldum. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 30 Kasım 2023 Paylaş 30 Kasım 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: mazda’da akü değiştirirken araba çalışırken değişti benzin Stop etmiyor mu aküyü sökünce benzinli araba? Birde lpg var mıydı? Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 30 Kasım 2023 Yazar Paylaş 30 Kasım 2023 Selim Bilgin yazdı: Araba çalışırken değiştiriyorlar onun için burada. tüm ayarların sıfırlanması daha güvenli duruyor alman çalışırken değiştirmediğine göre bizim bulduğumuz bir yöntemdir o Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 30 Kasım 2023 Paylaş 30 Kasım 2023 Murat Sahın yazdı: Stop etmiyor mu aküyü sökünce benzinli araba? Birde lpg var mıydı? lpg vardı. O sıra lpg açık mıydı kapalı mıydı hatırlamıyorum ama arabayı çalıştır dedi. cart diye çalışırken söktü, yenisini taktı. Hiç bişe olmadı. Olduysa da ben bilmiyorum 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 30 Kasım 2023 Yazar Paylaş 30 Kasım 2023 Aküyü sökünce hemen stop etmez. Exide 100 Ah sipariş ettim. Bakalım hangi ayarlar silinecek Yorum bağlantısı
Önder Özcan 30 Kasım 2023 Paylaş 30 Kasım 2023 Erdem Doğan yazdı: Aküyü sökünce hemen stop etmez. Exide 100 Ah sipariş ettim. Bakalım hangi ayarlar silinecek Sadece saatin duracak. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Kasım 2023 Paylaş 30 Kasım 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: lpg vardı. O sıra lpg açık mıydı kapalı mıydı hatırlamıyorum ama arabayı çalıştır dedi. cart diye çalışırken söktü, yenisini taktı. Hiç bişe olmadı. Olduysa da ben bilmiyorum boştaki kutup başları bir yerlere değmedikçe almanyaya kadar gidersin, tamam şarj dinamon biraz ısınabilir su dök arada 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 30 Kasım 2023 Yazar Paylaş 30 Kasım 2023 Önder Özcan yazdı: Sadece saatin duracak. saat beynine bi ayar, tamamdır 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 30 Kasım 2023 Paylaş 30 Kasım 2023 Çağlar Bayur yazdı: boştaki kutup başları bir yerlere değmedikçe almanyaya kadar gidersin, tamam şarj dinamon biraz ısınabilir su dök arada eski adetler tabi. Dinamo falan. Yok bende. Tanımsız 1 Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 30 Kasım 2023 Paylaş 30 Kasım 2023 Erdem Doğan yazdı: arkadaki yamuk direğe bakın, aLmAnYa BiTmİşŞş şaka bir yana jantlar, aşağı bakan egzoz uçları ve bu renk ile bayağı huzurlu bir kombinasyonu varmış. 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 1 Aralık 2023 Yazar Paylaş 1 Aralık 2023 Akü sarj olsun diye turlarken attığım fotodan termostatın arızalı olduğunu tespit eden kuzen sayesinde yeni parçayı sipariş ettim. sonra nasıl değiştirebilirim diye bir bakayım dedim. Mercedes boşuna Mercedes değilmiş, 2 vida ve kolay ulaşılabilen konumu nedeniyle kısa sürede değiştirebileceğimi düşünüyorum. Bugün yada yarın bir el atarım. Bu işlem VW de 1 saat, Ford'da 3 saat sürecektir eminim Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 Aralık 2023 Paylaş 1 Aralık 2023 Belki de ikide birde bozar nasılsa bunu diye kolay ulaşım düşünmüşlerdir. Ford bozulmaz nasılsa diye zor yere koymuştur. 3 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 1 Aralık 2023 Yazar Paylaş 1 Aralık 2023 İlkay Başaran yazdı: Belki de ikide birde bozar nasılsa bunu diye kolay ulaşım düşünmüşlerdir. Ford bozulmaz nasılsa diye zor yere koymuştur. Eger uzerindeki ilk termostatsa bu tez patlar. Bakacaaaz Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 Aralık 2023 Paylaş 1 Aralık 2023 Erdem Doğan yazdı: Eger uzerindeki ilk termostatsa bu tez patlar. Bakacaaaz Çek çek numarayı da çek. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Aralık 2023 Paylaş 1 Aralık 2023 Ben yıldız ve kaşkay başlıklarını karıştırıyorum. Bu güzel araba ama inş doğru başlığa yazmışımdır Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Aralık 2023 Paylaş 1 Aralık 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: inş doğru başlığa yazmışımdır kaşkay'ın çirkin olduğunu biliyoruz. Ama çirkin araba deyince nedense aklıma bambaşka araba geliyor 2 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Aralık 2023 Paylaş 1 Aralık 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: eski adetler tabi. Dinamo falan. Yok bende. Tanımsız kipritler aküsüz gidiyor mu bilemedim 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts