Selim Bilgin 10 Ağustos 2023 Paylaş 10 Ağustos 2023 Erdem Doğan yazdı: Keske Mark olsaymis. O zamanlar hersey daha ucuzmus Alamanya o eski Alamanya değil yeenim. 3 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 10 Ağustos 2023 Paylaş 10 Ağustos 2023 Selim Bilgin yazdı: Bize Almanya'nın para birimi Deutsche Mark diye öğretmişlerdi ilkokulda ama. Bir de Reichsmark vardı.. Siz o zamanları bilmezsiniz Erdem Doğan yazdı: C200 Kompresör 1.8 motor 163 beygir Hayırlı olsun, güle güle kullanın 2 1 Yorum bağlantısı
Kutluay Selçuk 10 Ağustos 2023 Paylaş 10 Ağustos 2023 Erdem Doğan yazdı: Issizlik parasi o kadar zaten. Asgari ücret daha yüksek, yaklasik 2000. Herkese tesekkürler. W204 istiyorduk ama iyi olanlari kacirdik. Bununla biraz tecrübe edinip W204 e geceriz insallah. Bugün ilk is yildizi takmak oldu. mercedes in yıldızı Türkiyede Konya da üretiliyor deniliyor,doğru mu? 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 10 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 10 Ağustos 2023 Kutluay Selçuk yazdı: mercedes in yıldızı Türkiyede Konya da üretiliyor deniliyor,doğru mu? Evet dogru, üzerinde Made in Turkey yaziyor. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Ağustos 2023 Paylaş 10 Ağustos 2023 Erdem Doğan yazdı: Evet dogru, üzerinde Made in Turkey yaziyor. Kıskanmayın 3 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 10 Ağustos 2023 Paylaş 10 Ağustos 2023 coğrafya Hayırlı olsun güzel makina 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 10 Ağustos 2023 Paylaş 10 Ağustos 2023 Fikri Keleş yazdı: coğrafya Hayırlı olsun güzel makina Coğrafya mı halk mı iyi irdelemek lazım... Tercih söz konusu neticede, monarşi yok. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 11 Ağustos 2023 Paylaş 11 Ağustos 2023 Murat Sahın yazdı: Coğrafya mı halk mı iyi irdelemek lazım... Tercih söz konusu neticede, monarşi yok. Sela ile mazot zammının hazzını yaşayamıyorlar ama. Herşey mercedese binmek değil. Bizde dua ettik allahım mercedese binelim nasip et diye. Connectoya biniyoruz. Duada infoyu eksik girersen olacağı bu. Travego olayfı bari ya 1 3 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 11 Ağustos 2023 Paylaş 11 Ağustos 2023 Bi gün hepimiz bineceğiz mercedese, yeşil olan cift kabin 5 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 11 Ağustos 2023 Paylaş 11 Ağustos 2023 Fikri Keleş yazdı: Bi gün hepimiz bineceğiz mercedese, yeşil olan cift kabin Memlekete gidecem dersen beyaz kapalı kasa transit var, 3 arkadaşla birlikte gidiyorsun 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 11 Ağustos 2023 Paylaş 11 Ağustos 2023 Köksal Yılmaz yazdı: Memlekete gidecem dersen beyaz kapalı kasa transit var, 3 arkadaşla birlikte gidiyorsun 😁😁 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 11 Ağustos 2023 Paylaş 11 Ağustos 2023 Güzel araba 🧿 Güle güle kullanın 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün 14 Ağustos 2023 Paylaş 14 Ağustos 2023 Kazasiz belasiz günlerde kullanin. Mercedes'in yillara meydan okuyan bir tasarimi Bu aracin ayni renkte olup, ic dösemeleri de gri deri olanlarini cok begeniyorum. Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 14 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 14 Ağustos 2023 Mustafa Yenigün yazdı: Kazasiz belasiz günlerde kullanin. Mercedes'in yillara meydan okuyan bir tasarimi Bu aracin ayni renkte olup, ic dösemeleri de gri deri olanlarini cok begeniyorum. Tesekkürler, avantgarde olanlarda sanirim gri oluyor, birde deri koltuk. Sadece orta konsol da olsaydi degistirecektim, hatta parcalari buldum ama kapilara kadar ahsap döseme yapmislar. Arac bizde cok uzun süre durmaz o yüzden vazgectim Frenler biraz zayif geldi. Kisa süre önce degismis ama muhtemelen cok iyi bir marka takmadilar. Ön arka ATE disk + balata siparisi verdim. Yag bakimi 04 / 2022 de 170 bin km de yapilmis. Yag aslinda longlife 2 sene veya 30 bin km kadar kullaniliyor burda ama icimiz rahat olsun diye 6 LT LM 5-40 yag ve Mann Hava, Yag, Polen Filtreleri de siparis ettim. Bujiler degiseli cok olmus, elimiz degmisken onlari da degistirelim dedim ve 4 adet Beru marka buji siparis ettim. 1 Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 17 Ağustos 2023 Paylaş 17 Ağustos 2023 hayırlı olsun güle güle kullanın 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 17 Ağustos 2023 Paylaş 17 Ağustos 2023 Hayırlı olsun, sağlıklı günlerde güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Ağustos 2023 Paylaş 17 Ağustos 2023 Yurdaer Elay yazdı: Bir de Reichsmark vardı.. Siz o zamanları bilmezsiniz sonra siemens geldi kurtardı mermi fabrikası için finans sağladı 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 17 Ağustos 2023 Paylaş 17 Ağustos 2023 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: sonra siemens geldi kurtardı mermi fabrikası için finans sağladı Bu amca mı? Werner von Siemens 17 Ağustos 2023 tarihinde Yurdaer Elay tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 20 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 20 Ağustos 2023 Bugün bakımı yaptım. Yağ, filtreler ve bujileri değiştirdim. Frenlerin ömrü daha varmış. Biraz temizlik sonrası değiştirmeye gerek kalmadı. Önce bujileri söktüm, üstündekiler Bosch Platinium, aldıklarım ise Beru Platin. Aşırı olmasa da yağ lekeleri vardı. Hem bobinleri hem de buji yuvalarını temizledim. Hava filtresi pek iyi durumda değildi Bosch marka kullanmışlar. Bu da Mann Polen filtresi çok dolmamış ama Bosch marka standart filtre. Buna burada kağıt diyorlar Mann Aktifkarbonlu, Polyphenol Antibakteriyel filtremiz Yağ filtresini çekmemişim. Yine Mann taktım. 5.5 litre Liqui Moly Leichtlauf High Tech 5-40W yağ koydum. Sonrasında yaklaşık 200 km yol yaptım, bir problem gözükmüyor. 4 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 21 Ağustos 2023 Paylaş 21 Ağustos 2023 Hava filtresi de polen filtresi de kötü durumdaymış. Ciğeri açıldı şimdi canavarın, bi arkadaşın Clio su gibi, gergindir şimdi canavar. Az açık havaya çıkar koştur 2 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 23 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 23 Ağustos 2023 İlk depo verisi hazır. 60 litre ile 700 km yaptı. Ortalama 8.5 gibi cikiyor. Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 23 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 23 Ağustos 2023 Kuzenlerin baskisi sonucu hasarli olan hava filtresi borusunu siparis ettim. Orjinal parca bekledigimden ucuzdu. Egzantrik zincirinin magnetlerinden yag kacagi olabiliyor. Ordan kacan yag magnet soketlerine girip tesisattan beyne kadar gidebiliyormus. Bizim soketlerde yag yok ama ne olur ne olmaz diye yagin tesisata gitmesini engellemek icin ara soket siparis ettim. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 23 Ağustos 2023 Paylaş 23 Ağustos 2023 Maşallah kuzen parlasın yıldızın Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 23 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 23 Ağustos 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: Maşallah kuzen parlasın yıldızın Son birkaç gün, daha da ilgilenemem yıldız ile Gece farkettim sağ far güzel aydınlatıyorken sol taraf biraz sönük gibi. Heralde ayarı bozuk dedim ama duvara karşı bakınca ayarın normal olduğunu gördüm. Ampüllere baktım sol tarafta standart h7, sağ tarafın ise mavi kaplamalı bir ampül vardı. Muhtemelen nightbreaker gibi bir modeldi. O gazla aşağıdakileri sipariş ettim. Mustafa karda kışta işe yaramaz diyor ama denemek istedim Yorum bağlantısı
Recommended Posts