Onur Oflaz 8 Ağustos 2023 Paylaş 8 Ağustos 2023 Astra H aracıma canbus modullü h1 sonrası radyo çekim problemi yaşamaya başladım. Farları açınca hemen çekim kalitesi düşüyor. Ampullerde mi sıkıntı var? Bu durumun bir çözümü var mı? Yorum bağlantısı
Murat Azalma 8 Ağustos 2023 Paylaş 8 Ağustos 2023 Konuyu bulamadım daha önce de yazılmıştı bu konu. benim avensiste de olmuştu. parazit yapıyor. ben usb dinlediğim için çok çözüm aramamıştım. yine yazan olacaktır fakat farklı bir marka ile deneme imkanınız varsa ilk ve en kolay test bu olur. 2 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 8 Ağustos 2023 Paylaş 8 Ağustos 2023 Ecet bazı led ampullerde oluyor ampul ile soket girişi arasında balas yok ise radyo yu etkiliyor balas var ise radyoyu etkilemiyor , mesela bende kısalarda var radyoda sıkıntı yok uzunlarda düz balas olmayan modellerden var ne zaman uzunları açsam radyo çekmiyor , ara bağlantı kablosu balaslı bulabilirseniz sorununuzu halledersiniz 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Ağustos 2023 Paylaş 8 Ağustos 2023 Ledlerin sürücüleri kalitesiz. Parazit yayıyor. Led besleme uçlarına paralel 1000mf 16v kondansatör bağlanacak 4 Yorum bağlantısı
Hamit inan 9 Ağustos 2023 Paylaş 9 Ağustos 2023 Servet Aydın yazdı: Ledlerin sürücüleri kalitesiz. Parazit yayıyor. Led besleme uçlarına paralel 1000mf 16v kondansatör bağlanacak Servet abi sürücünün girişine mi çıkışına mi atılacak kondansatörler? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Ağustos 2023 Paylaş 9 Ağustos 2023 Çıkışa atılamaz girişe bağlanacak 1 Yorum bağlantısı
Onur Oflaz 15 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 15 Ağustos 2023 Herkese teşekkürler. Müdahale etmek yerine iade ettim. Halojenle devam edelim Yorum bağlantısı
Recommended Posts