İçeriğe Yönlendir

Suzuki Baleno

Tansu Kalafatoğlu

Recommended Posts

Tansu Kalafatoğlu

Arkadaşlar bir süredir araba arıyorum. Kendime değil. Kadın kullanımına uygun, tam otomatik, eski olmayan dizel veya lpg uyumlu arıyordum. Fiyat max 750

suzuki baleno diye araba çıktı karşıma. 1.2 motor ve cvt şanzıman. Kullanıcıları motor şanzıman uyumunun harika olduğunu belirtmişler. Çok da az yakıyormuş. Silindir başına çift enjektör varmış. 980kg ağırlığı var

bu araba aslında hindistan pazarı için üretilmiş. İçi basit ama dayanıklı gibi duruyor. Vergisi az. Lpg uyumu varmış. Candan’a sordum. 

kullanıcı istanbul içinde trafikte kullanacağı için tam otomatik olsun dedik. Kendisi bana masraf çıkarmasın taraftarı. Yani birçok kişinin 5-6 senede arabadır arıza çıkarır mantığında değil. 

ne dersiniz. Yarın alacağız bu arabayı. 40 bin km’de, ilk sahibinden, boyasız kazasız, içinde tek deforme torpido kapağı kısmında birkaç yaralı çizik. İçi sıfır gibi. 740 bin diyor. 2017 model. 

bu arabayla ilgili problem duydunuz mu hiç

Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu

Biraz daha ekleme yapılsa hibrit swiftler var. Şanzımanı bilmiyorum. 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Cavit Çırakoğlu yazdı:

Biraz daha ekleme yapılsa hibrit swiftler var. Şanzımanı bilmiyorum. 

ekleme yapılamıyor. Swift çok küçük. Baleno’nun içi c sedan kadar. Bagajı clio’dan derin. En alt saca kadar bagaj yapmışlar

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Ben ilk defa duyom bu kasayı. Baleno diyince sedan swift geliyor aklımıza. Bu 2016 model bi değişik geldi gözüme. O paraya 1.5 edc şanzımanlı clio niye almıyon. Nerden çıktı bu antik kuntik araba alma şevki. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat

lpgcide denk gelmiştim yol bilgisayarı 5.4 ortalama gösteriyordu adamın beğendim bende aracı şahsen ama piyasası illaki yavaş olur biraz birde suzuki parçaları diğerlerine göre biraz daha pahalı.

Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz
Ali Darbaz yazdı:

Ben ilk defa duyom bu kasayı. Baleno diyince sedan swift geliyor aklımıza. Bu 2016 model bi değişik geldi gözüme. O paraya 1.5 edc şanzımanlı clio niye almıyon. Nerden çıktı bu antik kuntik araba alma şevki. 

Baleno'nun daha eski kasasını arkadaşım kullanmıştı.

Bilinen bir araç değil ama ben çok memnundum dedi. Epey de kullanmıştı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık

Otorapor bayisi var oraya yakın , bir kaç kez tanıdıklarım gitti ve memnun kalmışlardı. Benim iş yerime çok yakın bu arada evlendirme dairesi, beklerim Tansu vaktin olursa:)

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

başka araç bulduk ona bakıyoruz. Baleno motor şanzıman olarak çok iyi fakat 10 sene sonra biraz baş ağrıtabilir

@Cem Işık teşekkürler abi 🙏 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...