Ali Darbaz 6 Ağustos 2023 Paylaş 6 Ağustos 2023 Merhaba dostlar. Merakla beklediğiniz yakıt ekonomisi testini yaptım. Ara ara klimalı seyahat ettim, Ara ara için 90 ile seyahat ettim. 38 km yolculuk sonunda 4,6 litre tüketime ulaştım İyi seyirler. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 6 Ağustos 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Demekki istanbul içinde 8-9 Araba 5 istiyor. 5 altında her vitesde yakıyor Eko modu ize tam bir kazık. Ayağımı gazdan çekince yani vites değiştirirken klimayı devreye sokuyor. devir düşünce bende apallıyorum araba öne yığılıyor. O yuzden şehir içi eko mod tam bir baş ağrısı Yorum bağlantısı
Süleyman Can 6 Ağustos 2023 Paylaş 6 Ağustos 2023 (düzenlendi) 120kmh sabit uzun yolda maks ne tüketir abi? Yokuşlarda dizel gibi sürdüğünü varsayarsak? 6 Ağustos 2023 tarihinde Süleyman Can tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Ağustos 2023 Paylaş 6 Ağustos 2023 Ali Darbaz yazdı: Araba 5 istiyor. 5 altında her vitesde yakıyor Eko modu ize tam bir kazık. Ayağımı gazdan çekince yani vites değiştirirken klimayı devreye sokuyor. devir düşünce bende apallıyorum araba öne yığılıyor. O yuzden şehir içi eko mod tam bir baş ağrısı baleno 1.2 cvt şanzıman. İncelediğim videolarda mükemmel bir uyumu var. Seninki gibi değilde istanbul içi cadde trafiğinde 5- 6 yakıyor. Çok iyi değerler. Boşuna turbo aldın Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 6 Ağustos 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: baleno 1.2 cvt şanzıman. İncelediğim videolarda mükemmel bir uyumu var. Seninki gibi değilde istanbul içi cadde trafiğinde 5- 6 yakıyor. Çok iyi değerler. Boşuna turbo aldın 200 bin faizsiz kredi vercenmi bana Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Ağustos 2023 Paylaş 6 Ağustos 2023 Ali Darbaz yazdı: 200 bin faizsiz kredi vercenmi bana Sen bana 1,2 milyonluk araba öneriyon Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 6 Ağustos 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sen bana 1,2 milyonluk araba öneriyon Sende para var sandım. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 6 Ağustos 2023 Paylaş 6 Ağustos 2023 80-90 ile gidince benim araba da 4,5 yakıyor. 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 Ağustos 2023 Paylaş 6 Ağustos 2023 80 le gidince 3.5 yakıyor benimki. Yakacak demiştik ama bu arada. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 6 Ağustos 2023 Ben yakıtından şikayet etmedim, ne kadar az yakabilceğini merak ettim. Zaten cruze sahibine 6 7 litreler normal geliyor. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 6 Ağustos 2023 Paylaş 6 Ağustos 2023 Bütün ağırlıklardan kurtulmuş öyle test yapmış gibisin Ali abi 😄 ayakkabı çorap vs 6 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 Ağustos 2023 Paylaş 6 Ağustos 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Bütün ağırlıklardan kurtulmuş öyle test yapmış gibisin Ali abi 😄 ayakkabı çorap vs Hatta wc 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 6 Ağustos 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Bütün ağırlıklardan kurtulmuş öyle test yapmış gibisin Ali abi 😄 ayakkabı çorap vs Ayakkabı ayağımda oluca, vites değiştirirken ayağım direksiyona çarpıyor. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 7 Ağustos 2023 Paylaş 7 Ağustos 2023 Ali Darbaz yazdı: Ayakkabı ayağımda oluca, vites değiştirirken ayağım direksiyona çarpıyor. Vites değiştirirken ayağını pedaldan çeksen yetiyor abi. Direksiyonun oraya kadar kaldırmana gerek yok ki Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 7 Ağustos 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Vites değiştirirken ayağını pedaldan çeksen yetiyor abi. Direksiyonun oraya kadar kaldırmana gerek yok ki O iş öyle olmuyosa neyse bir gün karşılaşırsak gösteririm 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts