Tansu Kalafatoğlu 5 Ağustos 2023 Paylaş 5 Ağustos 2023 Arkadaşlar merhaba. Kadıköy söğütlüçeşme nikah dairesi etrafında satın almak için araba gösterebileceğim kaportacı veya güvenilir eksper var mı önerebileceğiniz? Galerici arkadaşa kaportacıya baktıracam dedim. Eksper baksın kağıt versin en garantisi abi dedi. Sizce ne yapmalıyım? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Ağustos 2023 Paylaş 5 Ağustos 2023 (düzenlendi) Sen neden Otokoç İkinci elden ekspertizli ve az kazıklı güvenilir araba almıyorsun. 6 günde cayma hakkın var. 5 Ağustos 2023 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 5 Ağustos 2023 Ali Darbaz yazdı: Sen neden Otokoç İkinci elden ekspertizli ve az kazıklı güvenilir araba almıyorsun. 6 günde cayma hakkın var. Otokoç sahibinden’e ilan veriyor mu? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 5 Ağustos 2023 Eğer veriyorsa benim aradığım kriterlerde arabası yok demektir. Ondan bakmamışımdır Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Ağustos 2023 Paylaş 5 Ağustos 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Otokoç sahibinden’e ilan veriyor mu? Sahibinden aramaya otokoç yaz. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 5 Ağustos 2023 Baktım varmış. Araç ararken kriter yazıyorum. Karşıma otokoç çıkmadığına göre aradığım şekilde arabaları yok Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Ağustos 2023 Paylaş 5 Ağustos 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Baktım varmış. Araç ararken kriter yazıyorum. Karşıma otokoç çıkmadığına göre aradığım şekilde arabaları yok Ne alıyoruz? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 5 Ağustos 2023 Sani Gerşon yazdı: Ne alıyoruz? baleno Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Ağustos 2023 Paylaş 5 Ağustos 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: baleno Hayırlı olsun. Aynı tipte auris de olabilir, hani seçenek olsun diye, aklınızda olsun. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 5 Ağustos 2023 Sani Gerşon yazdı: Hayırlı olsun. Aynı tipte auris de olabilir, hani seçenek olsun diye, aklınızda olsun. maalesef fiyat ve şanzıman 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Ağustos 2023 Paylaş 6 Ağustos 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: maalesef fiyat ve şanzıman Ya boşver balonoyu.. Gekl bunu sana alak. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-mitsubishi-otokoc-2.el-kucukyali-2019-mitsubishi-eclipse-1.5-2wd-intense-1106589520/detay Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 6 Ağustos 2023 Ali Darbaz yazdı: Ya boşver balonoyu.. Gekl bunu sana alak. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-mitsubishi-otokoc-2.el-kucukyali-2019-mitsubishi-eclipse-1.5-2wd-intense-1106589520/detay Kendime almıyorum Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 7 Ağustos 2023 Paylaş 7 Ağustos 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: baleno İnci beyazı olan mı? Yorum bağlantısı
Cem Işık 7 Ağustos 2023 Paylaş 7 Ağustos 2023 İlgili galeriye çok yakında otorapor ziverbey bayisi var. Yürüyüş mesafesinde. Birkaç kez tanıdıklar gitti memnun kaldılar. Yine aynı galeriye 4 km gibi mesafede suzuki yetkili servisi var, yetkili serviste kontrol istenirse. işyerime çok yakın benim bahsedilen yerler yürüyüş mesafesinde, beklerim Tansu. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts