Ali Memisoglu 5 Ağustos 2023 Paylaş 5 Ağustos 2023 Selamlar Aracımız Ford Fiesta 2009 titanyum kasa, malumunuz bu araçlarda hararet göstergesi ve su seviye sensörü yok OBD özellikli veri ekranbı kullanan oldu mu tavsiye eder misiniz? Artıları eksileri nelerdir? Aldığımızda kendimiz kurulum yapabilir miyiz? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Ağustos 2023 Paylaş 5 Ağustos 2023 Bende vardı, araba sürerken çok fazla gözüm kaydığını farkedince sürüş güvenliği nedeniyle söktüm ve @Servet Aydın abiye sattım. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 5 Ağustos 2023 Paylaş 5 Ağustos 2023 bende kullandım daha önce memnundum hararet uyarısı vs için kullanışlı 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Ağustos 2023 Paylaş 5 Ağustos 2023 Ali Darbaz yazdı: Bende vardı, araba sürerken çok fazla gözüm kaydığını farkedince sürüş güvenliği nedeniyle söktüm ve @Servet Aydın abiye sattım. Landda çok işe yaradı Yorum bağlantısı
Ali Memisoglu 6 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 6 Ağustos 2023 Mehmet Cihat yazdı: bende kullandım daha önce memnundum hararet uyarısı vs için kullanışlı Servet Aydın yazdı: Landda çok işe yaradı O zaman pişman olamayız alınca Peki kendim montaj-kurulum yapabilir miyim Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 6 Ağustos 2023 Paylaş 6 Ağustos 2023 Ali Memisoglu yazdı: O zaman pişman olamayız alınca Peki kendim montaj-kurulum yapabilir miyim birtek obd portuna takıyorsun kurulumu bu 1 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 6 Ağustos 2023 Paylaş 6 Ağustos 2023 Carputer zamanlarımda full fonksiyon herşeyi görürdüm. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Ağustos 2023 Paylaş 6 Ağustos 2023 Ali Memisoglu yazdı: O zaman pişman olamayız alınca Peki kendim montaj-kurulum yapabilir miyim Tak çalıştır değil. Obd portuna bağlandıktan sonra yakıt tipi motor hacmi gibi veriler ayarlanacak. 1 Yorum bağlantısı
Ali Memisoglu 7 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 7 Ağustos 2023 Servet Aydın yazdı: Tak çalıştır değil. Obd portuna bağlandıktan sonra yakıt tipi motor hacmi gibi veriler ayarlanacak. Bilgisayara program kurmak gibi bir şeyse sorun değil, ayrıca bir ustaya götürmeye gerek yoksa alıyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 7 Ağustos 2023 Paylaş 7 Ağustos 2023 Servet Aydın yazdı: Tak çalıştır değil. Obd portuna bağlandıktan sonra yakıt tipi motor hacmi gibi veriler ayarlanacak. Pardon biz zengin değiliz direk 4 silindir 1.6 motor diye gelmişti hacim filan ayarlamadım 😄 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Ağustos 2023 Paylaş 7 Ağustos 2023 Ali Memisoglu yazdı: Bilgisayara program kurmak gibi bir şeyse sorun değil, ayrıca bir ustaya götürmeye gerek yoksa alıyorum Çok kolay arayüzü var 1 Yorum bağlantısı
Ali Memisoglu 8 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 8 Ağustos 2023 Servet Aydın yazdı: Çok kolay arayüzü var teşekkür ederim , alıp kullanınca sonucu yazarım 1 Yorum bağlantısı
Ali Memisoglu 10 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 10 Ağustos 2023 (düzenlendi) Yorumlara baktım , sadece OBD II özellikli araçlarda uyumludur diyor, bizim araçta OBD II soketi var mıdır bilginiz var mı bir de bu ilandaki OBD II değil sanırım değil mi @Servet Aydın 10 Ağustos 2023 tarihinde Ali Memisoglu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Ağustos 2023 Paylaş 10 Ağustos 2023 Aracında obd2 portu var nerede bilgim yok. Cihazın satış linkini versene hele. 1 Yorum bağlantısı
Ali Memisoglu 14 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 14 Ağustos 2023 Servet Aydın yazdı: Aracında obd2 portu var nerede bilgim yok. Cihazın satış linkini versene hele. https://www.trendyol.com/gplus/f8-hud-obd-48-fonksiyonlu-arac-veri-ekrani-head-up-display-p-34592151 Satıcı bana P16 , A8, P17 ve C1 özellikli modellerimizi inceleyin dedi, Siz olur vermeden almak istemiyorum Yorum bağlantısı
Ali Memisoglu 15 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 15 Ağustos 2023 Servet Aydın yazdı: Diğerleri linki nerde? https://www.hepsiburada.com/gplus-p16-hud-head-up-display-obd-48-fonksiyonlu-arac-data-yansitici-alarmli-erken-uyari-sistemi-hiz-devir-gosterge-ekrani-pm-HB00000R8GAP https://www.hepsiburada.com/hud-a8-5-5-inc-head-up-display-obd-arac-bilgisi-cam-yansitma-cihazi-pm-HB00000B9KM0 https://www.hepsiburada.com/gplus-p17-hud-head-up-display-obd-ve-gps-destekli-4-fonksiyon-arac-data-yansitici-alarmli-erken-uyari-sistemi-hiz-devir-gosterge-ekrani-pm-HB00000R8GAS https://www.hepsiburada.com/gplus-c1-hud-head-up-display-obd-ve-gps-destekli-4-fonksiyon-arac-data-yansitici-alarmli-erken-uyari-sistemi-hiz-devir-gosterge-ekrani-pm-HB00000R8GAZ Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Ağustos 2023 Paylaş 15 Ağustos 2023 A8 seçimi yapmadan önce araçta düz cam önü yer var mı bak. Yoksa dert. Gplus çok işlevsel ancak iyi para. Diğerleri zaten standart üniteler 1 Yorum bağlantısı
Ali Memisoglu 17 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 17 Ağustos 2023 Servet Aydın yazdı: A8 seçimi yapmadan önce araçta düz cam önü yer var mı bak. Yoksa dert. Gplus çok işlevsel ancak iyi para. Diğerleri zaten standart üniteler Gplus P16 için ne diyorsunuz istediklerimizi karşılıyorsa aklımdaki bu https://www.hepsiburada.com/gplus-p16-hud-head-up-display-obd-48-fonksiyonlu-arac-data-yansitici-alarmli-erken-uyari-sistemi-hiz-devir-gosterge-ekrani-pm-HB00000R8GAP Yorum bağlantısı
Ali Memisoglu 19 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 19 Ağustos 2023 Servet Aydın yazdı: Epeyce estetik Estetikten ziyade araca uyumlu sizin fikriniz nedir, alınca aaaa arabaya uymuyormuş demeyelim üstad Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Ağustos 2023 Paylaş 20 Ağustos 2023 Obd2 protokolü var cihazda. Uyum sağlar ancak kaç tane veri alır onu bilmiyorum. Her cihaz tüm verileri okuyamaz 1 Yorum bağlantısı
Ali Memisoglu 21 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 21 Ağustos 2023 Servet Aydın yazdı: Obd2 protokolü var cihazda. Uyum sağlar ancak kaç tane veri alır onu bilmiyorum. Her cihaz tüm verileri okuyamaz Cevaplarınız için teşekkür ederim Şansa artık Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 21 Ağustos 2023 Paylaş 21 Ağustos 2023 Hazir konu varken sorayim. Carscanner kullaniyordum ancak ios 16.6 guncellemesinden sonra wifi obd cihazina baglanamiyorum. Uygulamaya girince bununla ilgili uyaric cikiyor ve gizlilik ayarlarindan carscanner a izin verin diyor. Zaten izin verilmis olmasina ragmen cihaza baglanmiyor. Cözümü bilen var mi? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Ağustos 2023 Paylaş 21 Ağustos 2023 Erdem Doğan yazdı: Hazir konu varken sorayim. Carscanner kullaniyordum ancak ios 16.6 guncellemesinden sonra wifi obd cihazina baglanamiyorum. Uygulamaya girince bununla ilgili uyaric cikiyor ve gizlilik ayarlarindan carscanner a izin verin diyor. Zaten izin verilmis olmasina ragmen cihaza baglanmiyor. Cözümü bilen var mi? Bende sorun yok Yorum bağlantısı
Recommended Posts