Mehmet Göktürk 14 Eylül 2023 Yazar Paylaş 14 Eylül 2023 Hasan Karabekiroglu yazdı: Ooo teyp ve diğer cihazları görmeye başladığımza göre bu konu mangala gider. Meksikalıların iyi acı biberleri oluyormuş. sucuk olayı gündeme geldi. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 14 Eylül 2023 Paylaş 14 Eylül 2023 Çağlar Bayur yazdı: neden Ne bileyim bana kitap mı geldi Mehmet Ozyurek yazdı: Modern bir cihaz.. ruhsuz. 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 Eylül 2023 Paylaş 14 Eylül 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Aklıma çay mı geldi benim ya 😅 Beter ol İlkay Başaran yazdı: İyi ki doğdun abi Sebep? Çağlar Bayur yazdı: gagıla yazdım müze kart tavsiye etti Bende yazdım hurdacı fehmi çıktı Mehmet Göktürk yazdı: bu var kasetin kayışı kopmuş yapmak lazım. Ooo severim işte bunun onarımını Hasan Karabekiroglu yazdı: Ooo teyp ve diğer cihazları görmeye başladığımza göre bu konu mangala gider. Meksikalıların iyi acı biberleri oluyormuş. 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 15 Eylül 2023 Paylaş 15 Eylül 2023 Konu gene çok güzel bir şekilde yolundan sapıp mükemmel yerlere gelmiş zevkle okudum. Bu işin sonu ocak başında biter belki uzaylılar da gelebilir . 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Eylül 2023 Paylaş 15 Eylül 2023 babam dükkana bunu almıştı. Sanki disko oynayacak müşteriye 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Eylül 2023 Paylaş 15 Eylül 2023 Mehmet Göktürk yazdı: bu var kasetin kayışı kopmuş yapmak lazım. Bak bu güzelmiş. Tansu Kalafatoğlu yazdı: babam dükkana bunu almıştı. Sanki disko oynayacak müşteriye En sevdiğim dükkan. Bu bi yerlerde duruyordur. Bak bi 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 15 Eylül 2023 Paylaş 15 Eylül 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: babam dükkana bunu almıştı. Sanki disko oynayacak müşteriye Disko oynamak ne? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Eylül 2023 Paylaş 15 Eylül 2023 İlkay Başaran yazdı: Disko oynamak ne? partinazi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Eylül 2023 Paylaş 15 Eylül 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: babam dükkana bunu almıştı. Sanki disko oynayacak müşteriye Alırım konum at Mehmet Ozyurek yazdı: Bak bu güzelmiş. En sevdiğim dükkan. Bu bi yerlerde duruyordur. Bak bi Bi doy be bi doy🥊 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Eylül 2023 Paylaş 15 Eylül 2023 Servet Aydın yazdı: Bi doy be bi doy🥊 Teknolojik ,technics len.. Hem bunun tamiri de kolay. pioneer gibi değil 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Eylül 2023 Paylaş 15 Eylül 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: babam dükkana bunu almıştı. Sanki disko oynayacak müşteriye yan dükkanı bile oynatır o anfi, dsp de stadium efecet favorim Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 15 Eylül 2023 Paylaş 15 Eylül 2023 tipe bak çivava yerine bundan almak lazım. Servet Aydın yazdı: Alırım konum at Bi doy be bi doy🥊 bi doy bidoy dooy bi do doy, bidoy bidoy dooy? doy di doy doyy. eurovision 2023 elemesi. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Eylül 2023 Paylaş 15 Eylül 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Teknolojik ,technics len.. Hem bunun tamiri de kolay. pioneer gibi değil Sanki sen yapıyon tamiri🍆 Doğan Arşiray yazdı: tipe bak çivava yerine bundan almak lazım. bi doy bidoy dooy bi do doy, bidoy bidoy dooy? doy di doy doyy. eurovision 2023 elemesi. Sesim iyidir ha. Söylerim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Eylül 2023 Paylaş 15 Eylül 2023 eline yeşil süngerli cif alan tamirciyim diye geziyor heççççç Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Eylül 2023 Paylaş 15 Eylül 2023 Çağlar Bayur yazdı: eline yeşil süngerli cif alan tamirciyim diye geziyor heççççç Bence darp edelim. Cihazları bana kalsın amin 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Eylül 2023 Paylaş 15 Eylül 2023 Servet Aydın yazdı: Cihazları bana kalsın amin velinden izin kağıdın var mı senin Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Eylül 2023 Paylaş 15 Eylül 2023 Çağlar Bayur yazdı: velinden izin kağıdın var mı senin Şaapmasak oraları 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Eylül 2023 Paylaş 15 Eylül 2023 Çağlar Bayur yazdı: yan dükkanı bile oynatır o anfi, dsp de stadium efecet favorim Gerek yok ya o kadar detaya Servetteki pioneer’lara “Bu kalabalıkları bu salonda istemiyorum” denilecek günü sabırsızlıkla bekliyorum. Yeni hoparlör arayışını iptal ettim. Servet Aydın yazdı: Sanki sen yapıyon tamiri🍆 Sabrına hayranın. Dikkat edersen etrafında dolanmıyorum hiç. 😅 Çağlar Bayur yazdı: eline yeşil süngerli cif alan tamirciyim diye geziyor heççççç Sanayi şipşakı candır. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Eylül 2023 Paylaş 15 Eylül 2023 Etrafımı kurtlar sarmış... İç işleri talimatını iletiyorum hemen; evden çöp alamazlar! Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 15 Eylül 2023 Paylaş 15 Eylül 2023 Bu apolyeler çok toz tutuyor diyorlar. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Eylül 2023 Paylaş 15 Eylül 2023 Servet Aydın yazdı: Etrafımı kurtlar sarmış... İç işleri talimatını iletiyorum hemen; evden çöp alamazlar! O tv de çok büyük o salona. Benimki gibi 7 metre salon ister o tv. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Eylül 2023 Paylaş 15 Eylül 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: O tv de çok büyük o salona. Benimki gibi 7 metre salon ister o tv. Büyük ev alırım Ersen Tapan yazdı: Bu apolyeler çok toz tutuyor diyorlar. Bi kışt 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Eylül 2023 Paylaş 15 Eylül 2023 Servet Aydın yazdı: Büyük ev alırım O zaman da rengi uymaz.. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Eylül 2023 Paylaş 15 Eylül 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: O zaman da rengi uymaz.. Çabi TV'yi boyar 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts