Çağlar Bayur 13 Eylül 2023 Paylaş 13 Eylül 2023 Ali Darbaz yazdı: Ben düşen Ufo olaylarına inanmıyorum daçya radyosu gibi üretim olabilir tam güneşten sağa döndün yokuş aşşaa kaptırmışsın sistem kitlenmiş düşün Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 13 Eylül 2023 Paylaş 13 Eylül 2023 Sen taaa bilmem kaç ışık yılı uzaktan şurdan burdan gel. Sonra burda öl, bin yıl sonra cesedini bulup dna yı incelesinler. Benim şahsi fikrim, binlerce yıl önce yaşamış ve sonradan nesli tükenmiş bir şempanze ya da maymun cinsisinin kalıntıları. DNA yı karıştırmaları da bu yüzden zaten. Mantıken yeni bulduğun türü zaten daha önce hiç görülmediği için ilk defa bunu görmüş olacaksın. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Eylül 2023 Paylaş 13 Eylül 2023 mexica otellerinde yer kalmamış dio bizim berber ek uçuçlar planlanmış kış öncesi turizm canlanır 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 13 Eylül 2023 Paylaş 13 Eylül 2023 Meksika otel ve uçak şirketi hissesi alalım o zaman ? Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 13 Eylül 2023 Paylaş 13 Eylül 2023 İlkay Başaran yazdı: Bu başka bir galakside olmayacaklarını doğrulamaz. yada okyanusların derinliklerinde 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 13 Eylül 2023 Paylaş 13 Eylül 2023 Hasan Karabekiroglu yazdı: Güncelleme Meksikalılar da 2 tane bulmuşlar. Belki şimdiye kadar elle tutulur tek kanıt olabilir. Yalnız ben haberin detayında dna testi yaptık buralı değiller kısmına takıldım DNA testi ile gezegen tespiti yapılabiliyor mu ? https://www.sozcu.com.tr/2023/dunya/uzayli-kalintisini-ilk-kez-gosterdiler-1000-yasinda-olduklari-tahmin-ediliyor-7801097/ Gabar'da çıkan petrol kadar gerçekçi olmasa da en azından iyi bir işçilik olmuş. Bir süre idare eder. Hasan Karabekiroglu yazdı: Sen taaa bilmem kaç ışık yılı uzaktan şurdan burdan gel. Sonra burda öl, bin yıl sonra cesedini bulup dna yı incelesinler. Benim şahsi fikrim, binlerce yıl önce yaşamış ve sonradan nesli tükenmiş bir şempanze ya da maymun cinsisinin kalıntıları. DNA yı karıştırmaları da bu yüzden zaten. Mantıken yeni bulduğun türü zaten daha önce hiç görülmediği için ilk defa bunu görmüş olacaksın. 1000 yıl heykel gibi ceset durur mu diye aklıma bi soru geldi. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Eylül 2023 Paylaş 13 Eylül 2023 Ekonomisi bizden kötü olduğu için piyasa yapıyorlar. Yarın seçim olsa bizde de uzaylı cesedi çıkmazsa neyim bak. Eyyy uzaylı kimsin sen 2 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 13 Eylül 2023 Paylaş 13 Eylül 2023 Servet Aydın yazdı: Ekonomisi bizden kötü Mazut bahalı diyip iki kişi yollamışlar, mazut ucuz olsa koloni halde geleceklermiş aslında. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Eylül 2023 Paylaş 13 Eylül 2023 Doğan Arşiray yazdı: yada okyanusların derinliklerinde ya hemen de yeri belli et oldu mu yaaaa şimdi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 Eylül 2023 Paylaş 13 Eylül 2023 Hüseyin Sönmez yazdı: Gabar'da çıkan petrol kadar gerçekçi olmasa da en azından iyi bir işçilik olmuş. Bir süre idare eder. Hasan Karabekiroglu yazdı: Abi siyasete girmeden söylüyeyim, gabar dağı petrolü gercek. Ama üretim miktarı 10000 otomobilin 1 yıllık yakıtını anca karşılar. Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 13 Eylül 2023 Paylaş 13 Eylül 2023 Ali Darbaz yazdı: Abi siyasete girmeden söylüyeyim, gabar dağı petrolü gercek. Ama üretim miktarı 10000 otomobilin 1 yıllık yakıtını anca karşılar. 10000 TOGG'un mu mesela 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 13 Eylül 2023 Paylaş 13 Eylül 2023 Murat Sürmeli yazdı: 10000 TOGG'un mu mesela Arabaları çalıştırmazsak 100 milyar arabanın 30 asırlık petrolü var orada 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 13 Eylül 2023 Yazar Paylaş 13 Eylül 2023 Hasan Karabekiroglu yazdı: Sen taaa bilmem kaç ışık yılı uzaktan şurdan burdan gel. Sonra burda öl, bin yıl sonra cesedini bulup dna yı incelesinler. Benim şahsi fikrim, binlerce yıl önce yaşamış ve sonradan nesli tükenmiş bir şempanze ya da maymun cinsisinin kalıntıları. DNA yı karıştırmaları da bu yüzden zaten. Mantıken yeni bulduğun türü zaten daha önce hiç görülmediği için ilk defa bunu görmüş olacaksın. Videoyu izledin mi? Yumurtlayarak çoğalıyor iskelet dünya işi değil 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 13 Eylül 2023 Yazar Paylaş 13 Eylül 2023 Evren Erakçora yazdı: Adam şaibeli diyorlar hocam. illa ki evet. Ama geçmiş yıllarda da aynı olayın bilgisi gündeme gelmişti. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 14 Eylül 2023 Paylaş 14 Eylül 2023 Ali Darbaz yazdı: Abi siyasete girmeden söylüyeyim, gabar dağı petrolü gercek. Ama üretim miktarı 10000 otomobilin 1 yıllık yakıtını anca karşılar. Verimsiz petrol sahaları yeni bir şey değil. İroni yapıyoruz. Karadeniz petrolü ve doğalgazı gibi. Onlar da verimsiz ama arada bir bulunuyorlar. 89 IQ sahibi halkımız boruları görünce Kuveyt gibi olacağını sanıyor. Mehmet Göktürk yazdı: Videoyu izledin mi? Yumurtlayarak çoğalıyor iskelet dünya işi değil Hocam 10 bin yıllık bir cesedin bu kadar bütünlüğünü koruyarak kalması bana şaşırtıcı geldi. 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Eylül 2023 Paylaş 14 Eylül 2023 Hüseyin Sönmez yazdı: Gabar'da çıkan petrol kadar gerçekçi olmasa da en azından iyi bir işçilik olmuş. Bir süre idare eder. 1000 yıl heykel gibi ceset durur mu diye aklıma bi soru geldi. bunu doğalgaz tesisisi için de söylediler. Muhalif vekiller tesise gitti. Tesis görevlileri vekilleri gezdirdi, ayrıca çok kişiye istihdam sağlıyor dedi. Kimisi memlekette güzel şeyler de oluyor dedi, kimisi nasıl olur yaa diye sinirden kendini yiyip mühendislere bakmadan kafasını diğer tarafa çevirerek dinledi. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 14 Eylül 2023 Paylaş 14 Eylül 2023 Hüseyin Sönmez yazdı: 89 IQ 86 olarak güncellenmiş. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 14 Eylül 2023 Paylaş 14 Eylül 2023 Petrolun varili 40 dolarken verimli olmayan 80 dolarken verimli olabilir. 120 dolarken neler olur Allah bilir. 20 dolarken kuyuya beton dökülür. Bu arada Gabardan sondajı azıcık yan vursalardı aşağı taraf hep petrol zaten. İstediğin kadar çıkardı. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 14 Eylül 2023 Paylaş 14 Eylül 2023 Fazla 100 eurosu olan varsa bişi deneyeceğim 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Eylül 2023 Paylaş 14 Eylül 2023 Murat Sürmeli yazdı: Fazla 100 eurosu olan varsa bişi deneyeceğim 20 euro’da yok mu Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 14 Eylül 2023 Paylaş 14 Eylül 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: 20 euro’da yok mu Onlar quantumla uğraşıyor. Para üstü bizim ırkta geçerli 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 14 Eylül 2023 Paylaş 14 Eylül 2023 O değil de uzaylılarla benzer şaseyi kullanıyoruz demekki. Onlar da karbon bazlı organizma mı? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts