İçeriğe Yönlendir

Dünyada UFO Konusu Yeni Seviyeye Geldi

Mehmet Göktürk

Recommended Posts

Mehmet Göktürk

Geçen hafta amerikan kongresinde yemin altında üç askerin verdiği uzun açıklamalar ufo konusunda gerçeklerin saklandığını, sadece amerikada 1930 dan bu yana 40tan fazla net olay olduğunu bunların bazılarının insan dışı yaratıklar tarafından yapılı gemilerin dünyaya düşmesi şeklinde olduğunu bazılarında biyolojik canlı kalıntıları bulunduğunu ortaya çıkardı. Durum ciddi arkadaşlar. Vatikan bile açıklama yaptı. Sizler ne düşünüyorsunuz? ( ben hep 50 liralık alıyorum lütfen demeyin)

Aşağıda kongrede yapılan “hearing” videosu. Bizim ülkede bu hearing yapılmaz. Amerikada meclis karar alır çağırır sorar. Herkese sorar. Bakanlara da sorar genelkurmaya da merkez bankası başkanına da. Hatta hatırlayın facebook sahibi de çıkmıştı oraya.

neyse video aşağıda

https://www.youtube.com/live/Ga1-R8rnncg?feature=share

• Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Aytac Sakal
(düzenlendi)

Evrende bizim varlığımız mevcut ise  başka Canlı Formlarıda vardır yada vardı.

Asıl soru Gelişim düzeyi yada Yapısı.

tarihinde Aytac Sakal tarafından düzenlendi
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Süleyman Can

Amerika hearing ler ile çok demokratik gözükse de her konuda değildir. Bizimle tabi ki kıyaslanamaz orası ayrı ama iş devlet sırrına gelince bilgiyi sizdirani Kennedy gibi uçururlar. Bu konuşanlar buraya çıkmışsa gerekli izinler alınmıştır. Ben artan faiz ile birlikte batan bankaların karamsarlasan ekonomi beklentilerini halka hissettirmeden gündem değiştirme çabası olarak görüyorum. Başka sebepleri de olabilir.

Ayrıca bu yabancı abiler bizi buluyorsa baya gelişmiş teknolojileri vardır. Kendi gezegeninin uydusuna bile 1 kere gidip gitmediği hala tartışılan dunyalilari komutan logar ne yapsın? 1.4 tdci yığılma sorununu bile hala çözemedik.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Mehmet Göktürk yazdı:

Geçen hafta amerikan kongresinde yemin altında üç askerin verdiği uzun açıklamalar ufo konusunda gerçeklerin saklandığını, sadece amerikada 1930 dan bu yana 40tan fazla net olay olduğunu bunların bazılarının insan dışı yaratıklar tarafından yapılı gemilerin dünyaya düşmesi şeklinde olduğunu bazılarında biyolojik canlı kalıntıları bulunduğunu ortaya çıkardı. Durum ciddi arkadaşlar. Vatikan bile açıklama yaptı. Sizler ne düşünüyorsunuz? ( ben hep 50 liralık alıyorum lütfen demeyin)

Aşağıda kongrede yapılan “hearing” videosu. Bizim ülkede bu hearing yapılmaz. Amerikada meclis karar alır çağırır sorar. Herkese sorar. Bakanlara da sorar genelkurmaya da merkez bankası başkanına da. Hatta hatırlayın facebook sahibi de çıkmıştı oraya.

neyse video aşağıda

https://www.youtube.com/live/Ga1-R8rnncg?feature=share

ben zaten biliyordum :D

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Ben olduklarını düşünüyorum da herkesin elinde bu kadar hemde tarih boyunca hiç olmadığı kadar kamera varken neden sade vatandaşa denk gelmiyorlar?

Ali Cihangiroğlu yazdı:

ben zaten biliyordum :D

Ali abi geleceği görüyorum ben deyip 50 liraya kahve falı bakanlar gibisin ha :D

• Beğen 2
  • Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
İlkay Başaran yazdı:

Ben olduklarını düşünüyorum da herkesin elinde bu kadar hemde tarih boyunca hiç olmadığı kadar kamera varken neden sade vatandaşa denk gelmiyorlar?

zekiler demekki...

Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

Aman gelmesinler. Suriyelilerden sonra birde uzaylılarla uğraşamayız. 

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Ali Cihangiroğlu yazdı:

Gelsinler, soracağım sorular var :)

Mesafeler uzak, gelirlerse yerler bizi.

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Ali Cihangiroğlu yazdı:

Gelsinler, soracağım sorular var :)

Hep bize iyilik edecekler diye düşünüyoruz değil mi. 

Yorum bağlantısı
Nihat Palolu

Abd'de bir istihbaratçı itiraf etmişti galiba ufo var bilgileri sakladık diye. Ben şunu merak ediyorum neden hep Abd'de görülüyor. Teknolojisi mi yakalıyor bunları veya ufoları o kıtaya çeken birşey mi var.

• Beğen 6
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
İlkay Başaran yazdı:

Hep bize iyilik edecekler diye düşünüyoruz değil mi. 

valla ben şu çekirge sürüsünü ilaçlayalım diyecekler gibime geliyor, gezegeni öldüren tek haşerat biziz çünki.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Ali Cihangiroğlu yazdı:

valla ben şu çekirge sürüsünü ilaçlayalım diyecekler gibime geliyor, gezegeni öldüren tek haşerat biziz çünki.

Gezegen toparlar kendini bize göre çok uzun zaman ama ona göre göz aç kapa. Kendimizi bi b.k zannediyoruz da kıyamet bu gece 00.00 da kopacak olsa ve dünyanın varolduğu zamandan şimdiye 1 yıllık takvime çevrilse geldiğimiz gün 28 aralık.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Nihat Palolu
Ali Cihangiroğlu yazdı:

3f0vzky.jpg

• Mutlu 7
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Uzaylılar geldi ve dedilerki, ne merak ediyorsunuz, 3 hakkınız var, ne sorardınız mesela :D

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Ali Cihangiroğlu yazdı:

Uzaylılar geldi ve dedilerki, ne merak ediyorsunuz, 3 hakkınız var, ne sorardınız mesela :D

Sayısal cumartesi çekilecek hangi sayıları yazayım?

Lozanın gizli maddeleri neler?

Annem böyle pasta yapmayı nereden öğrendi?

• Mutlu 6
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Nihat Palolu yazdı:

Abd'de bir istihbaratçı itiraf etmişti galiba ufo var bilgileri sakladık diye. Ben şunu merak ediyorum neden hep Abd'de görülüyor. Teknolojisi mi yakalıyor bunları veya ufoları o kıtaya çeken birşey mi var.

Öyle bişey yok sadece orda veri toplanıyor istihbarat polis asker vs. Avrupada da var rusyada da var. Kenyada da var ama muhtemelen kameraları yoktu.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hamit inan
(düzenlendi)

Uzayda yaşam var teknolojide var fakat bizim düşündüğümüz hali ile değil. 

15-20 sene önce okuduğum yazılarda bu günü işaret edip bu tarihe hazırlık var, zamanı geldiğinde Pentagon v.s. kurumlar uzaylılar ile temas sağlandı diyecek halk alıştırilacak daha sonraki yıllarda ise ortak yaşam başlıyor denecek diyorlardı. O dedikleri çıktı sonraki dediklerini, amaçlarını v.s. kısımlarını soylemim. Merak eden arar bulur. Sonra mevzu karışıyor 😁

Teferruatlı bilgi isteyenler Tesladan girip Musk dan çıksın. Meragini yenemeyen kafası karışan beni bulur. İlk okudugumda hadi lennn demiştim. Yıllar adamları doğruladı.Şimdi ise öpüldük ve opulecegiz diyorum. 

tarihinde Hamit inan tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Erdem Doğan
Nihat Palolu yazdı:

Uzaylı bile bizim çoğrafyaya gelmiyorsa, bi bildikleri vardır :) kim istemez florida da turlamak, denize girmek..

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Murat Sahın

Daha önce size bir özel mesaj göndermiştim, ülkenin durumu malum, halen buradan o malum konuda şahsımı ifade etmeye çekiniyorum. Bu şekilde düşünmeme sebep olan en büyük mevzu tamda bu.

Mısır hiyerogliflerinde uzay kıyafeti ve yine uzayla ilgili bir sürü şey var. Piramitlerde elektrik yolları ve komple kauçuk kaplanmış odalar olduğu keşfedilmiş. Yapıldığı dönemde o kadar çok kauçuk nereden geldi konusuna girmiyorum bile. ABD'de ufo ihbarlarının olduğu bölgeye 52. bölge kuruldu mesela. Bu ihbarlardan sonra ABD ordusu teknolojik olarak hızla ilerledi. 

Dünyanın birbirinden bağımsız bir sürü kıyasında var olan piramitlerin hepsinin aynı takımyıldıza göre yerleştirilmiş olması bile manidardır. 

Çağlar abiden ödünç vesile ile, ahit sandığının o dönem bilinmeyen, kavranamayan bir tür enerji kaynağı olduğu ile ilgili yoğun deliller mevcut. 

Daha devam ederdim ama yola çıkacağım hazırlık yapıyorum :) 

Ama bu anlattıklarımı araştıran herkes tek olmadığımızı bilir. Sırf dibimizdeki ay için bile açıklanamayan bir sürü şey var. Garip yani.

• Beğen 2
  • Teşekkür 2
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Ben pek inanmıyorum, ha dünya dışı varlıklar vardır belki ama bize gelecek kadar yakın olduklarını sanmıyorum. 

Altında yatan sebep;

Bakın uzaylılar var, ve bize düşmanlar eğer hepimiz bir araya gelip tek dünya devleti olup bir olmazsak olmaz, ha biz abd olarak hepinize önderlik ederiz.... Amaçları tek dünya devleti değilmiydi şu dünyayı yöneten bilmem kaç büyük ailenin... 

Yorum bağlantısı
Hamit inan
Murat Sahın yazdı:

Daha önce size bir özel mesaj göndermiştim, ülkenin durumu malum, halen buradan o malum konuda şahsımı ifade etmeye çekiniyorum. Bu şekilde düşünmeme sebep olan en büyük mevzu tamda bu.

Mısır hiyerogliflerinde uzay kıyafeti ve yine uzayla ilgili bir sürü şey var. Piramitlerde elektrik yolları ve komple kauçuk kaplanmış odalar olduğu keşfedilmiş. Yapıldığı dönemde o kadar çok kauçuk nereden geldi konusuna girmiyorum bile. ABD'de ufo ihbarlarının olduğu bölgeye 52. bölge kuruldu mesela. Bu ihbarlardan sonra ABD ordusu teknolojik olarak hızla ilerledi. 

Dünyanın birbirinden bağımsız bir sürü kıyasında var olan piramitlerin hepsinin aynı takımyıldıza göre yerleştirilmiş olması bile manidardır. 

Çağlar abiden ödünç vesile ile, ahit sandığının o dönem bilinmeyen, kavranamayan bir tür enerji kaynağı olduğu ile ilgili yoğun deliller mevcut. 

Daha devam ederdim ama yola çıkacağım hazırlık yapıyorum :) 

Ama bu anlattıklarımı araştıran herkes tek olmadığımızı bilir. Sırf dibimizdeki ay için bile açıklanamayan bir sürü şey var. Garip yani.

Yecuc mecuc neden taş toprak ile tikanmadida antimanyetik malzeme ile tıkandı:)

Furkan Avcı yazdı:

Ben pek inanmıyorum, ha dünya dışı varlıklar vardır belki ama bize gelecek kadar yakın olduklarını sanmıyorum. 

Altında yatan sebep;

Bakın uzaylılar var, ve bize düşmanlar eğer hepimiz bir araya gelip tek dünya devleti olup bir olmazsak olmaz, ha biz abd olarak hepinize önderlik ederiz.... Amaçları tek dünya devleti değilmiydi şu dünyayı yöneten bilmem kaç büyük ailenin... 

Geniş zamanda ara sohbet edelim :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Bu kadar alan boş olamaz. Ayrıca bize denk gelemezler olayına da katılmıyorum. Hani diyorlar ya bu kadar büyük hacimde dünyaya nasıl denk gelecekler. Gecede sırf benim gördüğüm 5 meteor nasıl denk geliyor o zaman? Tamam asreroidler sayıca fazladır da diğer arkadaşların da denk gelmeyeceklerini açıklamaz bu ve biz veri de yayıyoruz radyonun icadından beri. Esas komedi gelip egonomi eyi ya kurulu düzen olmasa dakka durmayız cc56nfxt de demeleri olurdu.

• Beğen 1
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Aytac Sakal

Antik Mısır ve Mayalar bu konuda çok tartışılıyor çok güçlü deliller var.Erich von Daniken çok tartışıldı Tanrıların Arabalarını okumaya genç yaşta heyecanla başlamıştım ama aklımda çok bir şey kalmadı.

Klasik Amerikan Piyasa yaratma çabasımı yada daha ötesimi ?  (Roswell kasabası olayı).

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı
Murat Sahın yazdı:

Amerikan ordusu o kadar ilerledi ki Irak tan bile zor çıktılar. 

Bu da biz süper gücüz teranesi... Bence yani... 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...