Necati Dur 1 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 1 Ağustos 2023 Doğan Arşiray yazdı: harika olmuş! tekerlerkler de ahşapmı? 3d printer ile siyah TPU da iyi olur. Ben ahşap seviyorum. Hatta sonradan eklediğim parçalar bile aynı ağacın aynı yönündeki ağaçlar. Bu arada kızılağaç kullandım. Tekerleği ise fındık ağacı 1 Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy 1 Ağustos 2023 Paylaş 1 Ağustos 2023 Maşallah hem sabır hem de yetenek aynı anda bir kişide az bulunan özelliktir. Tebrik ederim Necati Hocam. Sabrınızın evamını dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Necati Dur 1 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 1 Ağustos 2023 Fikret Özsoy yazdı: Maşallah hem sabır hem de yetenek aynı anda bir kişide az bulunan özelliktir. Tebrik ederim Necati Hocam. Sabrınızın evamını dilerim. Teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 1 Ağustos 2023 Paylaş 1 Ağustos 2023 Profil resminizde çok güzel. Allah bağışlasın. 1 Yorum bağlantısı
Necati Dur 1 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 1 Ağustos 2023 Macit Aliyev yazdı: Profil resminizde çok güzel. Allah bağışlasın. Teşekkürler. Amin cümlemizinkini inşaallah Yorum bağlantısı
Metin Mankal 1 Ağustos 2023 Paylaş 1 Ağustos 2023 Harika olmuş gerçekten.Elinize sağlık. Yabancı kanallarda izliyordum ahşap maketleri buarada da görmek çok güzel Ben daha çok kartonla uğraşıyorum. Sizinki daha zahmetli. 2 Yorum bağlantısı
Necati Dur 2 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 2 Ağustos 2023 Metin Mankal yazdı: Harika olmuş gerçekten.Elinize sağlık. Yabancı kanallarda izliyordum ahşap maketleri buarada da görmek çok güzel Ben daha çok kartonla uğraşıyorum. Sizinki daha zahmetli. Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum. Karton işleri de çok zevkli. Bende naçizane uğraşıyorum karton işleri ile. Özellikle çocuklar için oyuncak. Ahşap araba yapımı konusunda olmayan malzemelerin yerini sabırla telafi etmeye çalıştım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts