Necati Dur 31 Temmuz 2023 Paylaş 31 Temmuz 2023 Uzun süredir foruma uğrayamıyorum. Tekrar kendimi hatırlatayayım dedim. Görsel Sanatlar Öğretmeniyim. Küçük yaşlarda başlamıştım maket yapmaya. Sayısını bilmediğim kadar maket yapmışımdır. Ama bu maketimden bir önceki maketi 20 yıl önce yapmıştım. İnşallah devam ettirebilirim. Burada paylaşmamak olmazdı 43 1 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 31 Temmuz 2023 Paylaş 31 Temmuz 2023 Cok guzel olmus elinize saglik. Ancak video kurgusu guzel degil eger video cekmek icin de yapiyorsaniz. Detayli yapim videosu cekmeniz daha iyi olur. 1 Yorum bağlantısı
Necati Dur 31 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 31 Temmuz 2023 Harun Kocaçalışkan yazdı: Cok guzel olmus elinize saglik. Teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Necati Dur 31 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 31 Temmuz 2023 Harun Kocaçalışkan yazdı: Cok guzel olmus elinize saglik. Ancak video kurgusu guzel degil eger video cekmek icin de yapiyorsaniz. Detayli yapim videosu cekmeniz daha iyi olur. Teşekkürler farkındayım. Güzel bir kurgu yapamadım. Bu kayıt amaçlı ilk denememdi. Bir sonraki sefere inşallah. Bu video 3 tane 10 dakikalık videonun özeti aslında. onlarıda yükledim. Nerede neler yaptığım görülsün diye. Ama onlarda da hatalar var maalesef Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 31 Temmuz 2023 Paylaş 31 Temmuz 2023 Necati Dur yazdı: Uzun süredir foruma uğrayamıyorum. Tekrar kendimi hatırlatayayım dedim. Görsel Sanatlar Öğretmeniyim. Küçük yaşlarda başlamıştım maket yapmaya. Sayısını bilmediğim kadar maket yapmışımdır. Ama bu maketimden bir önceki maketi 20 yıl önce yapmıştım. İnşallah devam ettirebilirim. Burada paylaşmamak olmazdı Şaştım kaldım. Tebrik ederim. Orijinalinden daha iyi olmuş @Mehmet Göktürk koş bak Necati Hoca ne yapmış.. 1 Yorum bağlantısı
Necati Dur 31 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 31 Temmuz 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Şaştım kaldım. Tebrik ederim. Orijinalinden daha iyi olmuş @Mehmet Göktürk koş bak Necati Hoca ne yapmış.. Teşekkür ediyorum Mehmet Abi. Hürmetler 1 Yorum bağlantısı
Necati Dur 31 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 31 Temmuz 2023 Sermet Gündoğdu yazdı: Elinize sağlık Hocam. Teşekkürler Nihat Palolu yazdı: Çok güzel Teşekkürler Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 31 Temmuz 2023 Paylaş 31 Temmuz 2023 (düzenlendi) Çok güzel olmuş elinize sağlık. Landı böyle yapsalar ne arıza yapar nede yolda kalır. 31 Temmuz 2023 tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 31 Temmuz 2023 Paylaş 31 Temmuz 2023 Mükemmel. Facebook defender gruplarında iyi rakama satılır bu eğer niyetiniz var ise. 2 Yorum bağlantısı
Necati Dur 31 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 31 Temmuz 2023 Metin Uzunoğlu yazdı: Çok güzel olmuş elinize sağlık. Landı böyle yapsalar ne arıza yapar nede yolda kalır. Teşekkürler. Bundan başka Land'ım olmadığı için sorunlarına pek hakim değilim malesef 1 Yorum bağlantısı
Necati Dur 31 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 31 Temmuz 2023 Mehmet Göktürk yazdı: Mükemmel. Facebook defender gruplarında iyi rakama satılır bu eğer niyetiniz var ise. Teşekkürler hocam. O niyetle yapmamıştım. Bu tarz biraz zaman alıyor. Tek parça kütleden oyarak yaptığım için. Çok fazla parçadan birleştirme yöntemi ile yapılması lazım satmak için 1 Yorum bağlantısı
Serkan Aktay 31 Temmuz 2023 Paylaş 31 Temmuz 2023 Muhteşem. Kaç gün sürdü bunu yapması? 1 Yorum bağlantısı
Necati Dur 31 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 31 Temmuz 2023 Serkan Aktay yazdı: Muhteşem. Kaç gün sürdü bunu yapması? Yaklaşık 2 ay. bazen uğraşmadığım günler oldu. Ama günleri birbirine bağladığım zamanlarda oldu 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 1 Ağustos 2023 Paylaş 1 Ağustos 2023 @Metin Mankal hocamda seviyor bu isleri.. O da görmeli 👋 Elinize saglık sabırla ugrasılmıs 👏 1 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 1 Ağustos 2023 Paylaş 1 Ağustos 2023 Emeğinize sağlık çok çok güzel olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 1 Ağustos 2023 Paylaş 1 Ağustos 2023 Elinize emeğinize sağlık. Çok güzel olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 1 Ağustos 2023 Paylaş 1 Ağustos 2023 Elinize sağlık çok güzel olmuş. Hep yapmak istediğim hobilerden birisidir. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 1 Ağustos 2023 Paylaş 1 Ağustos 2023 Maşallah ne güzel olmuş bu. Yetenek meselesi. Ellerinize sağlık. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 1 Ağustos 2023 Paylaş 1 Ağustos 2023 harika olmuş! tekerlerkler de ahşapmı? 3d printer ile siyah TPU da iyi olur. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Ağustos 2023 Paylaş 1 Ağustos 2023 Dibim düştü. Helal valla. Eminim @Servet Aydın ın land'ından daha az bozulur bu. Ellerinize sağlık tekrardan. 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 1 Ağustos 2023 Paylaş 1 Ağustos 2023 Elinize sağlık harika iş çıkartmışsınız. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Ağustos 2023 Paylaş 1 Ağustos 2023 Sani Gerşon yazdı: Dibim düştü. Helal valla. Eminim @Servet Aydın ın land'ından daha az bozulur bu. Ellerinize sağlık tekrardan. Döverim seni 2 5 Yorum bağlantısı
Recommended Posts