İçeriğe Yönlendir

Elektronik Atıkları Ne Yapıyorsunuz?

Köksal Yılmaz

Recommended Posts

Köksal Yılmaz

Selamlar abiler, dostlar,

Artık kullanılmayan telefon, tablet vb elektronik atıkları ne yapıyorsunuz?

Yorum bağlantısı
Murat Azalma

Kesin bir vakit bir şeylere lazım olur diye atamıyorum. evin bir köşesi hindistan gibi oldu.

• Beğen 3
  • Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay

Evde; eğer satabilirsem satıyorum. Çalışmıyorsa, atık haldeyse belediyenin geri dönüşüm noktalarına bırakıyorum.

İşte; elektronik atıkları biriktirip lisanslı geri dönüşüm firmalarına satıyoruz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eren Yavuz

çöp konteynerinin yanına koyuyorum,yarım saat içinde yok oluyorlar :unsure2:

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
ALİ SEYKAN

Çok aranan bir parçaysa satabilirsiniz. Genelde eski teknoloji olduğu için komik fiyat verirler. Örnek olarak kablolu ev telefonunu 20 tl ye ilana koymuştum kargo parası nedeniyle kimse almamıştı  :) Geri dönüşüme göndermek en kolay yol.  Ömrü dolan bataryaları kesinlikle saklamayın. Yanarsa oksijen kaynağı gibi yanıyorlar.

Kıymetli elektroniklerde altın konusu var . Ancak bu altını tespit etmek ve ayrıştırmak pek kolay değil. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Atılır mı ya.. 

Her an bir parçası lazım olabilir.. 

Hatta bu sebeple telefon alırsam aynından iki tane, saat alırsam aynından iki tane.. müzik seti alırsam aynından iki tane alıyorum :)

• Beğen 1
  • Beğenme 1
  • Mutlu 5
Yorum bağlantısı
Önder Özcan
Mehmet Ozyurek yazdı:

Atılır mı ya.. 

Her an bir parçası lazım olabilir.. 

Hatta bu sebeple telefon alırsam aynından iki tane, saat alırsam aynından iki tane.. müzik seti alırsam aynından iki tane alıyorum :)

Almucasın ! :onder2:

Yorum bağlantısı
Tamer Topaç

Aynısından, tıpkısından var. Hatta tertemiz çiziksiz. Çekmecede duruyor. Gerisini sen düşün. Eve gidersem gerçeğini çekip atabilirim :D.

557921347_Annotation2023-07-31175128.jpg.7bebcedef27a338d2da03202fda4dfac.jpg

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen

Okullara verebilirsiniz Bursa'da MEB'in kendi atık toplama değerlendirme bölümü var

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal

Ben genelde işe yarayabilecek şeyleri alıp gerisini geri dönüşüme vs atıyorum. 

Yorum bağlantısı
Sermet Gündoğdu

Bodrumda bir oda ayırdım,kıyamıyorum. Bir gün bir işe yarar düşüncesini silemiyorum kafamdan :) Bizim nesil böyle herhalde.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...