Sani Gerşon 2 Ağustos 2023 Paylaş 2 Ağustos 2023 Doğan Arşiray yazdı: egeanın fabrikasyon lpg lisi varmı? çok uzağım konuya. Bilmiyorum, benimki ekstra bilgi idi Yorum bağlantısı
Yunus Gökhan Ay 2 Ağustos 2023 Paylaş 2 Ağustos 2023 Merhaba aynı arabanın 2022 aralık çıkışlı olanı var bende 1.4 lpg yok, şu an 7 bin km ye yaklaştık herhangi bir yağ yakma olayı yok. Ortalama tüketim istanbul karışık kullanımda 7.5 8 lt arasında. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 2 Ağustos 2023 Paylaş 2 Ağustos 2023 Sani Gerşon yazdı: Bilmiyorum, benimki ekstra bilgi idi ben hiç sanmam ki başka bir valf seti taksınlar. öyle olacağına hepsine aynı valfi taksınlar o halde. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Ağustos 2023 Paylaş 2 Ağustos 2023 Honda ve Dacia için kesin bilgi, fiat'a bi şey diyemem. Yorum bağlantısı
Berk Pekatik 2 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 2 Ağustos 2023 Doğan Arşiray yazdı: egeanın fabrikasyon lpg lisi varmı? çok uzağım konuya. FIAT içerisinde yetkili servislerde LPG takıyorlar, araştırdım fakat fabrikasyon LPG olarak bir sonuca ulaşamadım. Yunus Gökhan Ay yazdı: Merhaba aynı arabanın 2022 aralık çıkışlı olanı var bende 1.4 lpg yok, şu an 7 bin km ye yaklaştık herhangi bir yağ yakma olayı yok. Ortalama tüketim istanbul karışık kullanımda 7.5 8 lt arasında. Merhaba, aracınızla izlediğiniz yol nasıl acaba ? Yokuş çıkıyor musunuz ? Devir yükselterek mi kullanıyorsunuz ? Bazı kaynaklarda bu tarz şeylerin yağ eksiltmeyi doğurabileceği yazıyordu. Yorum bağlantısı
Yunus Gökhan Ay 4 Ağustos 2023 Paylaş 4 Ağustos 2023 Berk Pekatik yazdı: FIAT içerisinde yetkili servislerde LPG takıyorlar, araştırdım fakat fabrikasyon LPG olarak bir sonuca ulaşamadım. Merhaba, aracınızla izlediğiniz yol nasıl acaba ? Yokuş çıkıyor musunuz ? Devir yükselterek mi kullanıyorsunuz ? Bazı kaynaklarda bu tarz şeylerin yağ eksiltmeyi doğurabileceği yazıyordu. Bodrumada gittim, istanbulda her yerdede kullanıyorum , normal devirde çeviriyorum. Ben haricimde eşimde kullanıyor aracı. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts