Berk Pekatik 27 Temmuz 2023 Paylaş 27 Temmuz 2023 Selamlar herkese, İlk göz ağrım olacak bu arkadaş 2022 Model Fire Easy 1.4 95 HP (Tüpsüz) 18 bin KM'de. Eski aracı satıp üstüne bir miktar; ya destur kredisi ile aldığım yeni aracımı sıfıra yakın olsun fazla uğraşmayım, ilerde belki aile aracım olur diye aldım. Tabii ki aktif olarak kullanacağım geniş bir araç olacaktır kendisi. Önceden kullandığım araba Pejo 206 1.6 Roland Garros uzun süre kullandıktan sonra farkettim ki yavaş yavaş bu arada beni kendi hastası yapacak (her bindiğimde vites geçişlerinde ara gaz verip bağırttırmadan duramıyordum ) zaten uzun süredir araç aradığım için bunu satıp fazla hastası olmadan yenisine geçmek istedim. Gönlüm isterdi ki sizlere + - anlatabileyim fakat bu kadar tecrübem olmadı ancak gün geçtikte konuyu güncelleyip gördüğüm ve güncel yaşadığım sıkıntıları sizlerle paylaşacağım. Gönül isterdi ki bu kadar para verip aldığın aracın içinde Düzgün multimedya, Otomatik vites gibi seçeneklerin olsun İnternette çok fazla gördüğüm yağ yakma sorunu olan konu üzerinde açıkçası çok fikrim yok araştırdığımda bir kaç kaynak "Kaliteli yağ kullanırsan bakımlarını aksatmazsan sorun olmaz","2020 sonrasında düzeltti" gibi duyumlar alıyorum sizlerin fikirlerinizde duymak isterim. Çok konuştum görseller; İlk resmin konusu "ödeme kolaylığı" hakkında 13 1 Yorum bağlantısı
Ersen şahin 28 Temmuz 2023 Paylaş 28 Temmuz 2023 Kaputa oturmakla olmaz bağdaş kurup bide nargile sen o zaman gör ödeme kolaylığını Hayırlı olsun kazasız günlerde kullan 1 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 28 Temmuz 2023 Paylaş 28 Temmuz 2023 Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanılsın 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 28 Temmuz 2023 Paylaş 28 Temmuz 2023 Hayırlı olsun. Arkadaşımda 2021 modeli var 5 bin km de yarım litre yağ eksiltiyor servis ücreti mukabilinde ekleme yapıyor. 1 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 28 Temmuz 2023 Paylaş 28 Temmuz 2023 Hayırlı olsun. Sağlıklı günlerde güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Temmuz 2023 Paylaş 28 Temmuz 2023 Rengi çok güzel.. araba zaten çok yakışıklı.. Passata benziyor.. Biraz da yağ yaksın, bişey olmaz, daha iyi çeker.. Güle güle kullan.. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 28 Temmuz 2023 Paylaş 28 Temmuz 2023 Araban hayırlı olsun. Eser Yenenlere daha önce benzeten oldu mu seni ? Mehmet Ozyurek yazdı: Rengi çok güzel.. araba zaten çok yakışıklı.. Passata benziyor.. Biraz da yağ yaksın, bişey olmaz, daha iyi çeker.. Güle güle kullan.. Belki fabrika, araba gitsin diye yağ yakmasını sağlamıştır Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 28 Temmuz 2023 Paylaş 28 Temmuz 2023 Çok yakışıklı araba. Kazasız belasız kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 28 Temmuz 2023 Paylaş 28 Temmuz 2023 Hayırlı olsun nefis, renk de çok güzel. 1 Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu 28 Temmuz 2023 Paylaş 28 Temmuz 2023 Hayırlı olsun bir an Ali Darbaz abim sandım. 1 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 28 Temmuz 2023 Paylaş 28 Temmuz 2023 Berk Pekatik yazdı: 1.6 Roland Garros 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 28 Temmuz 2023 Paylaş 28 Temmuz 2023 hayırlı olsun. ön camda film mi var? bence büyük hata gece sürüşlerinde. 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 28 Temmuz 2023 Paylaş 28 Temmuz 2023 Hayırlı olsun, güle güle kullanın Ve foruma hoşgeldiniz 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Temmuz 2023 Paylaş 28 Temmuz 2023 Hayırlı olsun aracınız. Yağ yakmasındaki en büyük sebep, performanssız motor yüzünden sürekli gaza basıp yüksek devir çevirmek olduğunu düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 28 Temmuz 2023 Paylaş 28 Temmuz 2023 Hayırlı olsun. Renk son dönemde moda. Bence bir çok arabayı farklılaştırıyor 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Temmuz 2023 Paylaş 28 Temmuz 2023 Sani Gerşon yazdı: Hayırlı olsun aracınız. Yağ yakmasındaki en büyük sebep, performanssız motor yüzünden sürekli gaza basıp yüksek devir çevirmek olduğunu düşünüyorum. Bu benzin fiyatları ile sürekli gaza basıldığını mı zannediyorsun sen Zengin zengin konuştun yine.. 4 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Temmuz 2023 Paylaş 28 Temmuz 2023 Hayırlı olsun güle güle kullanın 1 Yorum bağlantısı
Berk Pekatik 28 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 28 Temmuz 2023 Koray Demir yazdı: Hayırlı olsun. Arkadaşımda 2021 modeli var 5 bin km de yarım litre yağ eksiltiyor servis ücreti mukabilinde ekleme yapıyor. Hocam arabayı 18 Bin KM'de aldım Yol Bilgisayarı 17 Bin km sonra servis götür diyor mantıken adamlar 15 Bin km'de servis yaptırmışlar. Şimdi ben bu aracı kaç km'de servise götürüp yağ eklettireceğim Oğuzkan Erışık yazdı: Araban hayırlı olsun. Eser Yenenlere daha önce benzeten oldu mu seni ? Belki fabrika, araba gitsin diye yağ yakmasını sağlamıştır Teşekkürler, benzeten oldu tombişlikten olabilir sakallarımı kesince Cengiz Kurtoğluna benziyorum Doğan Arşiray yazdı: hayırlı olsun. ön camda film mi var? bence büyük hata gece sürüşlerinde. Teşekkürler, aldığımda kendi üzerinde vardı baya karanlık içerisi gece 1 kez test ettikten sonra gerçekten kötü hissettirirse söktürmeyi düşünüyorum. Sani Gerşon yazdı: Hayırlı olsun aracınız. Yağ yakmasındaki en büyük sebep, performanssız motor yüzünden sürekli gaza basıp yüksek devir çevirmek olduğunu düşünüyorum. Teşekkürler, yokuşlarda farkettim sürekli yüksek devir çevirmek istiyor araç yoksa gitmiyor sanırsam yanımızda motor yağı ile gezeceğiz. 1 1 Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy 29 Temmuz 2023 Paylaş 29 Temmuz 2023 Hayırlı olsun. İyi günlrde kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Ağustos 2023 Paylaş 1 Ağustos 2023 Hayırlısı olsun, 1.4 motor mecburiyetten oluyor maalesef. Bu arabanın hakkı en az 1.3 multijet. 1.4 motor bandında çalışan Avrupalılar emekli olana kadar, bu motor üretime devam edecek. Ben kayınconun 1.4 egeasını kullandım. Egea karakteri tamamen değişiyor. 1.3 ve 1.6 multi jet ayrı bir gezegen kıyaslanmamalı. Aracınız hayır olsun. Garantisi bitince pahalı bir yağ markasına geçerseniz yağ yakmayı keser. Bakımlar 20 binde veya senelik. Böyle yazdığıma bakmayın, ucuza bulsam bende alacaktım. 1 Yorum bağlantısı
Berk Pekatik 2 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 2 Ağustos 2023 Ali Darbaz yazdı: Hayırlısı olsun, 1.4 motor mecburiyetten oluyor maalesef. Bu arabanın hakkı en az 1.3 multijet. 1.4 motor bandında çalışan Avrupalılar emekli olana kadar, bu motor üretime devam edecek. Ben kayınconun 1.4 egeasını kullandım. Egea karakteri tamamen değişiyor. 1.3 ve 1.6 multi jet ayrı bir gezegen kıyaslanmamalı. Aracınız hayır olsun. Garantisi bitince pahalı bir yağ markasına geçerseniz yağ yakmayı keser. Bakımlar 20 binde veya senelik. Böyle yazdığıma bakmayın, ucuza bulsam bende alacaktım. Teşekkürler hocam, alabileceğim en ucuz sıfır bu olduğu için mecburiyetten bunu almak durumunda kaldım. Bakımları 10bin KM'de bir veya dediğiniz gibi senelik. Bunun sebebide yağ eksiltme problemi olduğu için yapmış fiat, acaba servisten rica etsem daha kaliteli bir yağ koyabilirler mi yoksa illaha OPAR kardeşim mi diyorlar ? Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 2 Ağustos 2023 Paylaş 2 Ağustos 2023 Sani Gerşon yazdı: Hayırlı olsun aracınız. Yağ yakmasındaki en büyük sebep, performanssız motor yüzünden sürekli gaza basıp yüksek devir çevirmek olduğunu düşünüyorum. LPG de varsa 70 bin km sonra yeni valf ister. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Ağustos 2023 Paylaş 2 Ağustos 2023 Doğan Arşiray yazdı: LPG de varsa 70 bin km sonra yeni valf ister. Fabrikasyon ise değil. Ona göre üretiliyor üst blok. Mesela tüm Dacia'larda lpg'li modellerin üst kapağı tamamen farklı parça kodudur. Honda'larda da durum böyleydi en son. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 2 Ağustos 2023 Paylaş 2 Ağustos 2023 egeanın fabrikasyon lpg lisi varmı? çok uzağım konuya. Yorum bağlantısı
Recommended Posts