H.Cenk Bayrakçı 5 Ağustos 2023 Paylaş 5 Ağustos 2023 Sani Gerşon yazdı: Kadran ve teyp farklı. Fotoğraf çeksen de görsek. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 5 Ağustos 2023 Paylaş 5 Ağustos 2023 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Fotoğraf çeksen de görsek. Daha 7 sayfa olmuş. Hele bi 40 olalım o zaman bakarız. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 5 Ağustos 2023 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Fotoğraf çeksen de görsek. Önder Özcan yazdı: Daha 7 sayfa olmuş. Hele bi 40 olalım o zaman bakarız. Hava o kadar sıcak ki, mümkünse arabayı kapatıp direkt otoparktan çıkıyorum. Söz, en kısa sürede çekip paylaşacağım 1 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Ağustos 2023 Paylaş 5 Ağustos 2023 Bugün yeni model corolla’nın içine bindim. Deri koltuklu full paket. Malzeme kalitesi benimkinden daha güzeldi. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 5 Ağustos 2023 Paylaş 5 Ağustos 2023 Sani Gerşon yazdı: Hava o kadar sıcak ki, mümkünse arabayı kapatıp direkt otoparktan çıkıyorum. Söz, en kısa sürede çekip paylaşacağım deniz kenarida cok sıcak. feci. (: 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 5 Ağustos 2023 Paylaş 5 Ağustos 2023 Sani Gerşon yazdı: Vasati 40 Çöp olan şey, kibrittir. E bu alet de kibrit Alev almasın da Şimdi düştü jeton 🤦 5 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 7 Ağustos 2023 Kitapçığını okudum aracın. Tabii ki tek tek bakmadım ama, adamlar neredeyse tüm teknik detayları yazmışlar. Kullanılan parçaların onay dökümanlarına kadar koymuşlar. 57 adet 18650 batarya var araçta. Normal şarjı 5A ile yaparken, rejeneratif frende 15A'ya kadar çıkıyormuş şarj kapasitesi. Şehir içi sürüşlerimin ortalamasında %80'e varan elektrikli kullanımım mevcut. Klima düşündüğüm kadar çok elektrik çekmiyor ancak tabii ki motor daha sık devreye giriyor. Motorun ısınması bu havada sadece 600mt sürüyor. Bakalım kışın ne olacak. @Tansu Kalafatoğlu atkı, bere, mont, kaban vs önerisi var mı 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Ağustos 2023 Paylaş 7 Ağustos 2023 İlk başta herkes gibi kaloriferi açacaksınız. Sonra “alla alla burada elektrikle gitmesi lazım. motor neden çalışıyor ki” diyeceksiniz. Sonra eliniz kaloriferi kapatma düğmesine gidecek koltuk ve direksiyon ısıtma can kurtarır toyota kitapçığı bakımda kullanılacak ürünlerin speklerini, diğer ürünlerin özelliklerini belirtir. Bu açıdan diğer markalardan çok daha iyidir. Hangi malzeme diye fellik fellik arama yapmazsınız. Japonlar genelde böyledir zaten. 5a ve 15a değildir. Nikel metal pilde 120 amper bile görebilir. Lityum pil daha efektif. Daha fazla akım görür. Kw görüyorsunuzdur belki 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 7 Ağustos 2023 Paylaş 7 Ağustos 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: İlk başta herkes gibi kaloriferi açacaksınız. Sonra “alla alla burada elektrikle gitmesi lazım. motor neden çalışıyor ki” diyeceksiniz. Sonra eliniz kaloriferi kapatma düğmesine gidecek koltuk ve direksiyon ısıtma can kurtarır toyota kitapçığı bakımda kullanılacak ürünlerin speklerini, diğer ürünlerin özelliklerini belirtir. Bu açıdan diğer markalardan çok daha iyidir. Hangi malzeme diye fellik fellik arama yapmazsınız. Japonlar genelde böyledir zaten. 5a ve 15a değildir. Nikel metal pilde 120 amper bile görebilir. Lityum pil daha efektif. Daha fazla akım görür. Kw görüyorsunuzdur belki Buldun adamını anlat da anlat 5 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 7 Ağustos 2023 Paylaş 7 Ağustos 2023 Tansu-Sani Corolla kardeşliği. Ya da kibrit kardeşliği mi demeliydim? 5 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Ağustos 2023 Paylaş 7 Ağustos 2023 Bir çöp de siz tutuşturmak istemez misiniz 3 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 7 Ağustos 2023 Paylaş 7 Ağustos 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bir çöp de siz tutuşturmak istemez misiniz Biz başka bir şey kullanıyoruz, markası tokai. 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 7 Ağustos 2023 Paylaş 7 Ağustos 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Araç alacaktınız, Aldınız mı? 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Ağustos 2023 Paylaş 7 Ağustos 2023 Alptuğ Özcan yazdı: Araç alacaktınız, Aldınız mı? vazcaydık. Başka bakıyoruz. Zaten egea ilk tercih. Bi tane tork konvertörlü 1.6 bulduk. Adamın arabası temizse onu alacağız Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 7 Ağustos 2023 Paylaş 7 Ağustos 2023 (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: vazcaydık. Başka bakıyoruz. Zaten egea ilk tercih. Bi tane tork konvertörlü 1.6 bulduk. Adamın arabası temizse onu alacağız Hakkınızda hayırlısı 7 Ağustos 2023 tarihinde Alptuğ Özcan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 7 Ağustos 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: 5a ve 15a değildir. Nikel metal pilde 120 amper bile görebilir. Lityum pil daha efektif. Daha fazla akım görür. Kw görüyorsunuzdur belki Haklısınız, 12v şarj sistemiymiş bu verdiğim değer. Hibrit için değer vermemiş. H.Cenk Bayrakçı yazdı: Tansu-Sani Corolla kardeşliği. Ya da kibrit kardeşliği mi demeliydim? Hocam, Tiguan'ı şutla, al bunu. Ben sevdiysem, herkes sever 3 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 7 Ağustos 2023 Paylaş 7 Ağustos 2023 Sani Gerşon yazdı: Kitapçığını okudum aracın. Tabii ki tek tek bakmadım ama, adamlar neredeyse tüm teknik detayları yazmışlar. Kullanılan parçaların onay dökümanlarına kadar koymuşlar. 57 adet 18650 batarya var araçta. Normal şarjı 5A ile yaparken, rejeneratif frende 15A'ya kadar çıkıyormuş şarj kapasitesi. Şehir içi sürüşlerimin ortalamasında %80'e varan elektrikli kullanımım mevcut. Klima düşündüğüm kadar çok elektrik çekmiyor ancak tabii ki motor daha sık devreye giriyor. Motorun ısınması bu havada sadece 600mt sürüyor. Bakalım kışın ne olacak. @Tansu Kalafatoğlu atkı, bere, mont, kaban vs önerisi var mı tansu da fazla termofor vardir. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 7 Ağustos 2023 Paylaş 7 Ağustos 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bir çöp de siz tutuşturmak istemez misiniz Bi ara hayal ettim, sarı sitede ikinci eli 1.6 milyon olunca hayal olarak uzulca yerine bıraktım Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Ağustos 2023 Paylaş 7 Ağustos 2023 Doğan Arşiray yazdı: tansu da fazla termofor vardir. renkli çeşitleri var hatta. Termostatı bozuk olanlara da verebilirim 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 7 Ağustos 2023 Köksal Yılmaz yazdı: Bi ara hayal ettim, sarı sitede ikinci eli 1.6 milyon olunca hayal olarak uzulca yerine bıraktım Yaris cross'lar da çok güzel. 1.5 motoru ile vergi avantajı da var. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Ağustos 2023 Paylaş 7 Ağustos 2023 Sani Gerşon yazdı: Yaris cross'lar da çok güzel. 1.5 motoru ile vergi avantajı da var. bence çok dandik. Kapıyı kapatınca yan aynaların titremesi keşkül kıvamında ama fiyatına göre tabi. Dandik deneyeyim yanlış oldu ama malzemesi kötü. Ucuza çok kaçılmış 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 7 Ağustos 2023 Paylaş 7 Ağustos 2023 Sani Gerşon yazdı: Yaris cross'lar da çok güzel. 1.5 motoru ile vergi avantajı da var. Astra hb yetmiyor, büyütmek lazım. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 7 Ağustos 2023 Köksal Yılmaz yazdı: Astra hb yetmiyor, büyütmek lazım. Yeni Duster'lar çok güzel. Jogger'lar 2+1. Mutlaka inceleyin derim. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 7 Ağustos 2023 Paylaş 7 Ağustos 2023 Köksal Yılmaz yazdı: Astra hb yetmiyor, büyütmek lazım. Mb 750 pin 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 7 Ağustos 2023 Paylaş 7 Ağustos 2023 Önder Özcan yazdı: Mb 750 pin Beyin adedine göre mi belirleniyor abi mblerde fiyat? Yorum bağlantısı
Recommended Posts