Çağlar Bayur 5 Ağustos Paylaş 5 Ağustos Sani Gerşon yazdı: 6206.5TL miş 6 aylık. bu araba için toplam denince cevap farklı olur genelde, yoksa peynir de 85 tl denebilir istatistikte gerdan kırma sanatıdır Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Ağustos Paylaş 5 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: bu araba için toplam denince cevap farklı olur genelde, yoksa peynir de 85 tl denebilir Hatta aynı boyda yapıp gramajı düşürüyorlar Mtv'yi de 3 aylık yaparlarsa şaşırma 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Ağustos Paylaş 5 Ağustos (düzenlendi) 8 gr gofret gördü bu gözler 5 Ağustos tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Ağustos Paylaş 5 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: 8 gr gofret gördü bu gözler Nutellanın da 21 gramı var.. 25 gram oalrak satılıyor 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Ağustos Yazar Paylaş 5 Ağustos Vay arkadaş, siz neler yaşamışsınız öyle Biz 1.8 motor hibrit tayfası olarak gayet mutluyuz hayattan, bilemedim şimdi @Mehmet Ozyurek bir depoyu ne kadara doldurup ne kadar yol alıyorsun 1.6 vergisini ödediğin 1.3 motorunla? 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Ağustos Paylaş 5 Ağustos Sani Gerşon yazdı: @Mehmet Ozyurek bir depoyu ne kadara doldurup ne kadar yol alıyorsun 1.6 vergisini ödediğin 1.3 motorunla? Şehir içi 600 km falan.. Uzun yol gidişime bağlı; 600-1000 arası değişiyor.. Parasını bilmiyorum len.. Sürekli değişen bir şeyin parasına bakmıyorum hiç. 55 litre işte.. menzil 80 km falan alınca uyarı veriyor. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Ağustos Yazar Paylaş 5 Ağustos Vay anasını 55litre ile şehir içi 600km bayağı iyiymiş. Ben 35litre ile falan yapıyorum 600km O da güzergahımı biliyorsun, biraz daha adam akıllı olsa, neler neler olacak. 2 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 5 Ağustos Paylaş 5 Ağustos Sani Gerşon yazdı: Ben 35litre ile falan yapıyorum Deme işte öyle kaskodan çıkartıyor acısını sonra. 3 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Ağustos Paylaş 5 Ağustos Ersen Tapan yazdı: Deme işte öyle kaskodan çıkartıyor acısını sonra. Şimdi soracağım kaskon kaç lira diye.. Ama olay bana dönecek.. Dikkat ettiysen onu hiç dahil etmiyorum sataşmalara Sani Gerşon yazdı: Vay anasını 55litre ile şehir içi 600km bayağı iyiymiş. Vızzz diye ses çıkaran şeyler ile işim olmaz benim ya. 1 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Ağustos Paylaş 5 Ağustos Mehmet Ozyurek yazdı: Vızzz diye ses çıkaran şeyler ile çok tehlikeliler geçen tesla geçti gitti, geldiğini duymadık dar yolda 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 5 Ağustos Paylaş 5 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: çok tehlikeliler geçen tesla geçti gitti, geldiğini duymadık dar yolda yürüyen dyson, samsunda az var, bi kaç gurbetçi de gördüm o kadar yolu gelirken 3 saatte bir şarja takıp beklemek iyi sabır vız diyince aklıma geldi Tansu abinin konuya bi bakayım yeni bişey varmı sataşmadım bayaadır 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 5 Ağustos Paylaş 5 Ağustos Sani Gerşon yazdı: Sizinki atkinson muydu? Atkinson ne bilmiyorum ama 1zr motor 132 bg olan Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Ağustos Paylaş 5 Ağustos (düzenlendi) size yeni sayfa açıyorum. Kop’tan aşağı inerken 5000 devirle indim. Çıkarken bu kadar bağırmadı 5 Ağustos tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Ağustos Paylaş 5 Ağustos Pil doldu. Tekerin ürettiği enerjiyi boşa harcamak için çok uğraştık 😀 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 6 Ağustos Paylaş 6 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: Pil doldu. Tekerin ürettiği enerjiyi boşa harcamak için çok uğraştık 😀 Yokuş inerken, frene basarken bazen aklıma geliyor pilli, hibrit vb bi aracım olsa boşa gitmezdi diye Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Ağustos Yazar Paylaş 6 Ağustos Emre Şimşek yazdı: Atkinson ne bilmiyorum ama 1zr motor 132 bg olan Atkinson değilmiş sizin motor. 2ZR'ler 1FE'lerin yerine gelmiş okuduğum kadarıyla. Bir de bloklarımız falan komple farklı anladığım kadarıyla. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Ağustos Paylaş 6 Ağustos Köksal Yılmaz yazdı: Yokuş inerken, frene basarken bazen aklıma geliyor pilli, hibrit vb bi aracım olsa boşa gitmezdi diye uzun yokuş inişlerinde ben de diyorum onu. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Eylül Yazar Paylaş 9 Eylül Kısa bir bilgi: Bugün resmi bir iş için Ankara'ya gidip gelmem gerekti. 3 kişi, gerektiğinde klima kullanımı, hız sınırları +%8 fark ile 905km'nin ortalaması 6.8LT oldu. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Sani Gerşon yazdı: Kısa bir bilgi: Bugün resmi bir iş için Ankara'ya gidip gelmem gerekti. 3 kişi, gerektiğinde klima kullanımı, hız sınırları +%8 fark ile 905km'nin ortalaması 6.8LT oldu. Çok. Ama hız 140 galiba. Cross sürtünmesi fazla. 130’dan yukarısı ekonomik değil. istanbul izmir otobanda full yağmurda 130la gittim. Rampalarda hız kesmedim. 6 litre. Aynı şekilde kuru havada döndüm. 5 litre ankaraya 4 kişi gidip döndüm. Ama ekonomik sürdüm. 4,5 litre Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Tansu Kalafatoğlu yazdı: hız 140 galiba. tam gazda mı? 6 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Eylül Yazar Paylaş 9 Eylül Tansu Kalafatoğlu yazdı: Çok. Ama hız 140 galiba. 3. çevreyolu'nun tamamı 150 ile, devlet otoyolunun tamamını 140 ile gittim. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Şehir dışında ekonomik değil hibritler. Aynı sürüş ile b8 5,5.5 yakıyor Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Sani Gerşon yazdı: 3. çevreyolu'nun tamamı 150 ile, devlet otoyolunun tamamını 140 ile gittim. O kadar yapıyor mu ya.. Ben şok. 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts