Sani Gerşon 26 Temmuz 2023 Paylaş 26 Temmuz 2023 Aaaah ah... Dişisi ile çiftleşirken erkeğin kafası koparılıyor maalesef mantislerde. Nedir bu kadınlardan çektiğimiz 8 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 26 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 26 Temmuz 2023 Ee niye bu acele sendeki? 2 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 26 Temmuz 2023 Paylaş 26 Temmuz 2023 Sanki yakalamamışsın da kendisi misafir olarak gelip eline konmuş gibi.. böcüklere fısıldayan adam 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 26 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 26 Temmuz 2023 cocuklugumdan beri bayilirim bunlara. en son kendimi zorlayip ev kirkayagi tuttum elimde. (: 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 26 Temmuz 2023 Paylaş 26 Temmuz 2023 Sani Gerşon yazdı: Aaaah ah... Dişisi ile çiftleşirken erkeğin kafası koparılıyor maalesef mantislerde. Nedir bu kadınlardan çektiğimiz Sen bekar değil miydin Sani abi? 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 26 Temmuz 2023 Paylaş 26 Temmuz 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Sen bekar değil miydin Sani abi? Evlilik simülasyonu yapıyorsa demek 3 Yorum bağlantısı
Ersev Kaya 27 Temmuz 2023 Paylaş 27 Temmuz 2023 Daha büyük olsa iyi olurmuş; akaryakıt zamlarından sonra. 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 27 Temmuz 2023 Paylaş 27 Temmuz 2023 Sani Gerşon yazdı: Nedir bu kadınlardan çektiğimiz Algıda seçicilik mi ? Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 27 Temmuz 2023 Paylaş 27 Temmuz 2023 Bizim bahçede birçok tür var. Mantis tam bir predadatör, kendi boyutundan büyük hareket eden canlılara bile saldırıyor. Bizim bahçede Türkiye"de bulunmayan ender bir tür görmüş videosunu çekmiştim. Genelde mu tür srilanka tarafında bulunuyormuş. Muz kabuğuna binip gelmiştir. 7 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 27 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 27 Temmuz 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Sen bekar değil miydin Sani abi? hayatta ya hala? 1 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 27 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 27 Temmuz 2023 Erhan Doruk yazdı: Bizim bahçede birçok tür var. Mantis tam bir predadatör, kendi boyutundan büyük hareket eden canlılara bile saldırıyor. Bizim bahçede Türkiye"de bulunmayan ender bir tür görmüş videosunu çekmiştim. Genelde mu tür srilanka tarafında bulunuyormuş. Muz kabuğuna binip gelmiştir. bizim fabrikanın olduğu yerde biz inşaatı yaparken ve etraf daha boşken uzun sulak alan bitkileri vardı. elim kadar büyük yeşil renkli peygamber develeri görmüştüm. hatta bir tanesini tutmaya kalkınca ayağı ile elimi yarmıştı tutunayım derken. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 27 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 27 Temmuz 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Ne kadar güzel bir canlı.. diğer böceklerden çok daha gelişmiş uzuvları var. kafa dönüyor takip ediyor. kollar kıskaç şeklinde. ayrıca kanatları var ve epey iyi uçuyor. gerçi ben elimde yakaladım o ayrı. kanalıma üye olmayı unutmayın kıpss. xoxoxox Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 27 Temmuz 2023 Paylaş 27 Temmuz 2023 Sani Gerşon yazdı: Aaaah ah... Dişisi ile çiftleşirken erkeğin kafası koparılıyor maalesef mantislerde. Nedir bu kadınlardan çektiğimiz Travmanı öğrenmiş olduk böylece... 1 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 27 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 27 Temmuz 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: incecik bacaklar.. kas nerede ? daha yukarıda. insanda olduğu gibi. tendonlar sayesinde gücü aktarıyor. müthiş bir deha nın örneği. 3 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Temmuz 2023 Paylaş 27 Temmuz 2023 senin boyunda olduğunu düşünsene severim bu böceği, acaiptir, resmen seni anlıyor gibi bakıyor suratına.... Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 27 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 27 Temmuz 2023 Ali Cihangiroğlu yazdı: senin boyunda olduğunu düşünsene severim bu böceği, acaiptir, resmen seni anlıyor gibi bakıyor suratına.... bence yiyebilirmiyim yiyemezmiyim diye bakıyordur. 1 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 27 Temmuz 2023 Paylaş 27 Temmuz 2023 Süper katiller bunlar. Kuş yakalayabiliyorlar. 15 metre boyunda olsalar evcilleştirip kentsel dönüşümde kullanırdık bina yıkmak için falan. 1 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 27 Temmuz 2023 Paylaş 27 Temmuz 2023 Kuş avlayan türleri dahi bulunmakta. Böcek dünyasının kralı. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 27 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 27 Temmuz 2023 Ersev Kaya yazdı: Daha büyük olsa iyi olurmuş; akaryakıt zamlarından sonra. Deve manasında mı? 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Temmuz 2023 Paylaş 27 Temmuz 2023 Doğan Arşiray yazdı: Ee niye bu acele sendeki? Oğuzkan Erışık yazdı: Sen bekar değil miydin Sani abi? Yurdaer Elay yazdı: Evlilik simülasyonu yapıyorsa demek Tamer Topaç yazdı: Algıda seçicilik mi ? Doğan Arşiray yazdı: hayatta ya hala? Ben hep sizler için üzülüyorum yahu. Ayrıca bekarken de can yakıyorlar zaman zaman 1 2 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts