Tamer Olcay Çiçek 26 Temmuz 2023 Paylaş 26 Temmuz 2023 Havalı korna olabilir mi on/off tuşu gibi Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 27 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 27 Temmuz 2023 Selçuk Bakış yazdı: Ford Ka tutkusu şeklinde de kanalı var mı? Yaptığı işleri takdir ediyorum,çok başarılı ve çok yetenekli bi arkadaşımız ama o değil Tamer Topaç yazdı: Elimde ne var sorusu gibi. Yok Tamer abi öyle düşünme üzersin beni... Aylardır merak ediyorum ne olduğunu çözemedim.Sizlere sormak istedim. Tamer Olcay Çiçek yazdı: Havalı korna olabilir mi on/off tuşu gibi Malesef havalı korna yok. Müsait zamanda kablo takibi yapıcam artık. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 27 Temmuz 2023 Paylaş 27 Temmuz 2023 Mehmet Dagdeviren yazdı: Yok Tamer abi öyle düşünme üzersin beni... Aylardır merak ediyorum ne olduğunu çözemedim.Sizlere sormak istedim. Bizimki takılmak. Üzmemek/üzülmemek için buradayız. Düğmeye gelirsek, kablo hattını takip etmek en mantıklısı. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 27 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 27 Temmuz 2023 Tamer Topaç yazdı: Bizimki takılmak. Üzmemek/üzülmemek için buradayız. Düğmeye gelirsek, kablo hattını takip etmek en mantıklısı. Eyw abi öyle yapıcam cumartesi ama muhtemelen boş bi düğme öyle seziyorum. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts