Metin Akbal 30 Temmuz 2023 Paylaş 30 Temmuz 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Doğru benim mai pro’bun 4 sene sonra pilini değişmek zorunda kaldım. kapasitörlü de bozuluyormuş ama. Ali abinin bozulmuş geçen mesela. Ama belki daha uzun sürelidir Sıcaklarda pil riskli onu da düşünmek lazım. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 30 Temmuz 2023 Paylaş 30 Temmuz 2023 Metin Akbal yazdı: Sıcaklarda pil riskli onu da düşünmek lazım. Kapasitör sıcakta şişmiyor mu Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 30 Temmuz 2023 Paylaş 30 Temmuz 2023 Servet Aydın yazdı: Şişmez Ama sıcaktan etkileniyormuş. Ya patlarsa Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Temmuz 2023 Paylaş 30 Temmuz 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ama sıcaktan etkileniyormuş. Ya patlarsa Patlama için 105 derece üstü gerek 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 30 Temmuz 2023 Paylaş 30 Temmuz 2023 Servet Aydın yazdı: Patlama için 105 derece üstü gerek Güneş altında bile o kadar ısınmaz heralde. En fazla 60 olur. Ama nikel piller de o sıcaklıkta patlamaz bence Yorum bağlantısı
Servet Aydın 31 Temmuz 2023 Paylaş 31 Temmuz 2023 Nimh pilin ne kadar nimh olduğunu bilmiyoruz ki. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 31 Temmuz 2023 Paylaş 31 Temmuz 2023 Servet Aydın yazdı: Nimh pilin ne kadar nimh olduğunu bilmiyoruz ki. nasıl yani, biraz da lityum mu eklemişler içine. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 31 Temmuz 2023 Paylaş 31 Temmuz 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: nasıl yani, biraz da lityum mu eklemişler içine. Ne bileyim belki karbonat var. İçeriği bilinmez 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 31 Temmuz 2023 Paylaş 31 Temmuz 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Doğru benim mai pro’bun 4 sene sonra pilini değişmek zorunda kaldım. kapasitörlü de bozuluyormuş ama. Ali abinin bozulmuş geçen mesela. Ama belki daha uzun sürelidir 70mai de de mevcut ben aldım senin de uyar. USB den şarj olan yere onun kablosunu takıyorsun. Sigorta kutusundan sürekli + ve kontak açılınca + besleme olan uçlara bağlıyorsun. Şemasında mevcuttu. Bakalım pil ömrünü etkileyecek mi bu durum göreceğiz. Ben garantisi bitince kapasitörlüye çevirmeye çalışacağım. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts