Avni Karataş 25 Temmuz 2023 Paylaş 25 Temmuz 2023 Araçta (Ford Fiesta 2008) uzunları yaktığımda ya da selektör yaptığımda gosterge panelindeki mavi renkte olan uzunlar gostergesi bazen yanıyor. Bazen yanmıyor. Sebebini bilmiyorum benim için pekte önemli degil. Fakat 2 ay sonra muayenesi var. Muayenede problem yaratırlar mı bundan sebep? Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 25 Temmuz 2023 Paylaş 25 Temmuz 2023 Uzunlar yanıp göstergede yanmıyorsa Göstegenin soketi ya toz oldu ya da oksit Diğer ihtimalde ampül patladı içindeki tel temas edince yanıyor sadece ya da duyunda problem var 1 Yorum bağlantısı
Avni Karataş 25 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Uzunlar yanıp göstergede yanmıyorsa Göstegenin soketi ya toz oldu ya da oksit Diğer ihtimalde ampül patladı içindeki tel temas edince yanıyor sadece ya da duyunda problem var Muayenede sorun yaratırlar mı? Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 25 Temmuz 2023 Paylaş 25 Temmuz 2023 Avni Karataş yazdı: Muayenede sorun yaratırlar mı? Doğrusunu yanlışını bilmiyorum. Ona dikkat ettiklerini de sanmıyorum. Tüvtürkün aüır kusur listesi vardı, onu internetten aratırsanız en doğru bilgiye ulaşırsınız 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts