Ali Darbaz 24 Temmuz 2023 Paylaş 24 Temmuz 2023 Dostlar idef 2023 katılmak ziyaretci olmak isterim. Bana bu konuda destek olabilirmisiniz. Sanırım davetiye gerekiyor. Şimdiden teşekurler 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 24 Temmuz 2023 Paylaş 24 Temmuz 2023 biz firma olarak katılımcıyız katılmak isteyen arkadaşlar akşam kadar bilgi verir ise link gönderebilirim. kaç kişi katılmak istiyorsa belirtirse tek tek link göndermem gerekir. tek link üzerinden bir kişi kayıt olabiliyor. katılmak isteyenlere özelden link gönderebilirim 4 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 24 Temmuz 2023 Paylaş 24 Temmuz 2023 Ali Darbaz yazdı: Dostlar idef 2023 katılmak ziyaretci olmak isterim. Bana bu konuda destek olabilirmisiniz. Sanırım davetiye gerekiyor. Şimdiden teşekurler yürekten destek veriyorum. herşey gönlünce olsun. 4 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 24 Temmuz 2023 Paylaş 24 Temmuz 2023 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: biz firma olarak katılımcıyız katılmak isteyen arkadaşlar akşam kadar bilgi verir ise link gönderebilirim. kaç kişi katılmak istiyorsa belirtirse tek tek link göndermem gerekir. tek link üzerinden bir kişi kayıt olabiliyor. katılmak isteyenlere özelden link gönderebilirim Abi sen de olacak mısın fuarda? Normalde siviller katılamıyor diye biliyorum, prohunt gibi değil. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 24 Temmuz 2023 Paylaş 24 Temmuz 2023 Köksal Yılmaz yazdı: Abi sen de olacak mısın fuarda? Normalde siviller katılamıyor diye biliyorum, prohunt gibi değil. ben büyük ihtimalle perşembe günü orada olacağım. evet sivil katılım çok zor sadece katılımcı davetlileri katılabiliyor. bizlere misafir linki tanımlanıyor onu gönderiyoruz. link dolduruluyor onay idef tarafından veriliyor herkesi onaylamıyorlar. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 24 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 24 Temmuz 2023 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: biz firma olarak katılımcıyız katılmak isteyen arkadaşlar akşam kadar bilgi verir ise link gönderebilirim. kaç kişi katılmak istiyorsa belirtirse tek tek link göndermem gerekir. tek link üzerinden bir kişi kayıt olabiliyor. katılmak isteyenlere özelden link gönderebilirim Bana link atmayı unutma Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 24 Temmuz 2023 Paylaş 24 Temmuz 2023 Mert Yeldan yazdı: Perşembe nasipse gezeceğim. Namık Ekin den imzalı kitap al Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 24 Temmuz 2023 Paylaş 24 Temmuz 2023 Köksal Yılmaz yazdı: Namık Ekin den imzalı kitap al daha önemli işlerim var 😂 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 24 Temmuz 2023 Paylaş 24 Temmuz 2023 vay be, son gittiğim idef, 1999 daydı, hey gidi günler hey.... Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 24 Temmuz 2023 Paylaş 24 Temmuz 2023 Ali Cihangiroğlu yazdı: vay be, son gittiğim idef, 1999 daydı, hey gidi günler hey.... yaşın ortaya çıkıyor, sansürle bari 😂 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 24 Temmuz 2023 Paylaş 24 Temmuz 2023 @Ali Darbaz malesef kapatmışlar ling alamıyoruz artık aşağıdaki uyarı var. Değerli Ziyaretçimiz, IDEF’23 16’ncı Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı ziyareti için online kayıt formumuz kapanmıştır. Savunma sanayii sektör profesyonelleri fuar alanında T.C. kimlik kartı ve kartvizit, kurum kimliği beyan ederek kayıt yaptırabilir ve fuarı ziyaret edebilirler. Ali Cihangiroğlu yazdı: vay be, son gittiğim idef, 1999 daydı, hey gidi günler hey.... Abi senin gittiğin fuar yılında doğan çocuklar şuan orada mühendis katılımcı çok ara vermişsin bu kadar ara verme arada uğra 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Temmuz 2023 Paylaş 25 Temmuz 2023 Neden normal vatandaşa kapalı? Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 25 Temmuz 2023 Paylaş 25 Temmuz 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Neden normal vatandaşa kapalı? yapma demiyoruz, hobi için evinde yap fuarını. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 25 Temmuz 2023 Paylaş 25 Temmuz 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Neden normal vatandaşa kapalı? Ne işi var normal vatandaşın bombanın, topun tüfeğin olduğu yerde? Savunma sanayi ilgisi yeni çıktı. Hayvanat bahçesine gider gibi çoluğu çocuğu toplayıp götürüp bombaları göstermek milleti gazlama çalışmasından başka bir şey değil. 5 1 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 25 Temmuz 2023 Paylaş 25 Temmuz 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Neden normal vatandaşa kapalı? Prohunt silah fuarı açıktı, rahat rahat gezdim inceledim, bişeyler öğrendim. Hüseyin Sönmez yazdı: Ne işi var normal vatandaşın bombanın, topun tüfeğin olduğu yerde? Savunma sanayi ilgisi yeni çıktı. Hayvanat bahçesine gider gibi çoluğu çocuğu toplayıp götürüp bombaları göstermek milleti gazlama çalışmasından başka bir şey değil. Gazlama çalışması olsa herkese açık olması gerekmez miydi abi? Haftasonu yok ki çalışan normal halk gelmesin diye. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Temmuz 2023 Paylaş 25 Temmuz 2023 Hüseyin Sönmez yazdı: Ne işi var normal vatandaşın bombanın, topun tüfeğin olduğu yerde? Savunma sanayi ilgisi yeni çıktı. Hayvanat bahçesine gider gibi çoluğu çocuğu toplayıp götürüp bombaları göstermek milleti gazlama çalışmasından başka bir şey değil. Ameriga gibin Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 25 Temmuz 2023 Paylaş 25 Temmuz 2023 Servet Aydın yazdı: Ameriga gibin Amarıgan bebeleri en azında tabanca tüfek görüyor. Burda adam 6 yaşında kız çocuğun götürüp güdümlü F16 füzesi gösteriyor. Tam ortadoğu tipi halk işte. Köksal Yılmaz yazdı: Gazlama çalışması olsa herkese açık olması gerekmez miydi abi? Haftasonu yok ki çalışan normal halk gelmesin diye. Bunda değil diğer genel savunma sanayi panayırlarından bahsettim. 3 1 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 25 Temmuz 2023 Paylaş 25 Temmuz 2023 Perşembe ben de gitmeyi düşünüyorum inşallah. 2 Yorum bağlantısı
Serkan Maden 25 Temmuz 2023 Paylaş 25 Temmuz 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Neden normal vatandaşa kapalı? Savunma Sanayii şirketlerinin ürünlerini pazarladıkları bir fuar. Normal vatandaşa göre bisey yok. Hedef toplu satış. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 25 Temmuz 2023 Paylaş 25 Temmuz 2023 Başka sektörel fuarlara da katılıyorum, vatandaş hiç birine gelmiyor. Açıkçası bir firmayla iş konuşmaya çalışırken olayın ticari tarafıyla ilgisiz kimseyi de görmek istemem etrafta. Ek olarak; katılım ne kadar az olursa güvenlik o kadar iyi sağlanır. Tek tek inceleniyor zaten katılımcı başvuruları. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 25 Temmuz 2023 Paylaş 25 Temmuz 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Neden normal vatandaşa kapalı? arkadaşlar anlatmışlar, bende değineyim bu fuarın amacı savunma sanayi ürünlerinin dış piyasaya arzı. önceki fuarlarda yurt dışı müşteri görüşmeleri toplu satış sözleşmelerini konuştuğumuz ortamda gelip bankonun dışından abi bu kaç para, buradan teslim yapıyormusunuz, hemen alıp gidebilirmiyim diyen kişilere dert anlatmaktan gelen misafirlerimiz ile görümelerimiz yarım kalıyordu. gelen bir çok kişiye buranın bir festival alanı olmadığını anlatmak fuarların ürünlerin tanıtımı ve müşteri görüşmelerinin toplu olarak yapıldığı yerler olduğunu anlatmak lazım. başaramadığımız için sivil vatandaşa giriş kısıtlaması var. 5 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Temmuz 2023 Paylaş 25 Temmuz 2023 Ben de aynı düşünüyorum. İşi olmayanın girmemesi lazım. O yüzden sordum zaten. Yani siz cevap verin diye 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Temmuz 2023 Paylaş 25 Temmuz 2023 Hüseyin Sönmez yazdı: Amarıgan bebeleri en azında tabanca tüfek görüyor. Burda adam 6 yaşında kız çocuğun götürüp güdümlü F16 füzesi gösteriyor. Tam ortadoğu tipi halk işte. Bunda değil diğer genel savunma sanayi panayırlarından bahsettim. Sende anca muhalif ol. Vatan millet sakarya ruhu ile cihada hazırlık aşamaları dosta güven düşmana göz dağı gidip yerinde incelenmesin mi🍆 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 25 Temmuz 2023 Paylaş 25 Temmuz 2023 Kaç para ulen bir lazer güdüm kiti 6 Yorum bağlantısı
Recommended Posts