İçeriğe Yönlendir

Kararsızım

Celal Maraşlıoğlu

Recommended Posts

Celal Maraşlıoğlu

Salı günü 10 yıllık focusumun devrini veriyorum kafam karışık duygular yoğun 😊 yerine küçük bir araç almam lazım hanım otomatik istediği için golf2014 model 1.2 -1.4 veya2014 Kia cee'd 1.6 CRDi arasında kaldım DSG şanzıman korkutmuyor desem yalan olmaz genellikle şehir içerisinde kullanılacak focusun yol tutuşu ve performansını aratmayacak bir araç arıyorum tavsiye edebileceğiniz araç olursa seve seve dinlerim bütçe 800-900 arası teşekkür ederim 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)

Ben EDC Renault Clio'dan memnunum ama aşırı sıcakda kavrama süresi 0,5 saniye geçikiyor. Durk kalkta bir süre sonra kavrama süresi 0.75 saniyelere çıkıyor.  Bu sürede birazda geri kaydırıyor . Bendeki 2019 clio 120bin kmde , geçmişini bilmediğim için ilk debriyajmı yorum yapamam. Ama kullanması çok basit oyuncak gibi araba . Onuda listene ekle istersen , o paraya alınabilir. 

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Celal Maraşlıoğlu
Ali Darbaz yazdı:

Ben EDC Renault Clio'dan memnunum ama aşırı sıcakda kavrama süresi 0,5 saniye geçikiyor. Durk kalkta bir süre sonra kavrama süresi 0.75 saniyelere çıkıyor.  Bu sürede birazda geri kaydırıyor . Bendeki 2019 clio 120bin kmde , geçmişini bilmediğim için ilk debriyajmı yorum yapamam. Ama kullanması çok basit oyuncak gibi araba . Onuda listene ekle istersen , o paraya alınabilir. 

Ali hocam Renault düşünmüyoruz bizim burası cehennem zaten (ADANA) 😁

1.2 otomatik golf kullanan var mı aramızda çekiş nasil merak ediyorum acikcasi

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

salı günü birşeyler alın sonra düşünmeye devam derim. çarşambaya kalmasın

• Beğen 3
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat

2014 kia ceed tam otomatik ama onların dezavantajıda yakıtı yüksek. Dsg alacaksanız mümkün mertebe düşük km servis bakımlı filan olsun

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Şehir içinde dsg risk. Daha yavaş reno ve fiat çift kavramaları biraz daha iyi. 

Performans ve konfor şehir içinde bence pek önemli değil. Tam otomatik her zaman iyidir. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kerim Bilge
(düzenlendi)

Çift kavrama alınacaksa kesinlikle DSG öneririm, çünkü satışı çok olduğu için ona göre ustasını ve parçasını bulmak da çok daha kolay ve az maliyetli. Hiç unutmuyorum bir arkadaşımda Renault Fluence EDC vardı kavramasını değiştirmek için hem ustasını bulmak ölümdü hem de maliyeti 2x DSG kavrama maliyetiydi.

Sonuçta artık milyonun altına araba pek kalmadı, milyonluk arabada 17-20 k arası işçilik dahil kavrama değişimini çok görmemek lazım. 

Not: kesinlikle golf 7 öneririm her açıdan muhteşem bir araç

tarihinde Kerim Bilgehan Arbek tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

dsg ustası parçası bol. Yani sık bozuluyor masraf çıkarıyor denebilir mi :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

motoru yorabilen frenleri patlatabilen piyasada denebilir, de bişi olmaz

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Osman Ünal
Celal Maraşlıoğlu yazdı:

Ali hocam Renault düşünmüyoruz bizim burası cehennem zaten (ADANA) 😁

1.2 otomatik golf kullanan var mı aramızda çekiş nasil merak ediyorum acikcasi

Var var, neredeyse 9 yıl oldu. Mevcut arabanızın aynısı vardı bende de, 2014 te satıp almıştım Golf ü.

Focus tan sonra şehir içinde çok memnun kalırsınız, şehir dışında da Focus gibi kafanızı şişirmez çok daha sessizdir. (kişisel yorumumdur)

Performans olarak hiç şikayetiniz olmaz. İyi bir expertizle bulabiliyorsanız 7,5 denen kasayı tavsiye ederim, gerçi aralarında çokta fark yok.

DSG konusu tam bir muamma ben 60K km dir İst rezil trafiğinde henüz patlatamadım, ilk günkü performansı nasılsa aynen devam ediyor. Bazı kullanım alışkınlıklarını edinirseniz ve bu şanzumanın çift kavrama olduğunu unutmaz iseniz problem yaşama olasılığınız muhtemelen düşer.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Celal Maraşlıoğlu
Osman Ünal yazdı:

Var var, neredeyse 9 yıl oldu. Mevcut arabanızın aynısı vardı bende de, 2014 te satıp almıştım Golf ü.

Focus tan sonra şehir içinde çok memnun kalırsınız, şehir dışında da Focus gibi kafanızı şişirmez çok daha sessizdir. (kişisel yorumumdur)

Performans olarak hiç şikayetiniz olmaz. İyi bir expertizle bulabiliyorsanız 7,5 denen kasayı tavsiye ederim, gerçi aralarında çokta fark yok.

DSG konusu tam bir muamma ben 60K km dir İst rezil trafiğinde henüz patlatamadım, ilk günkü performansı nasılsa aynen devam ediyor. Bazı kullanım alışkınlıklarını edinirseniz ve bu şanzumanın çift kavrama olduğunu unutmaz iseniz problem yaşama olasılığınız muhtemelen düşer.

Osman bey yokuş performansı ve yol tutuşu nasıldır 

Yorum bağlantısı
Osman Ünal
Celal Maraşlıoğlu yazdı:

Osman bey yokuş performansı ve yol tutuşu nasıldır 

Mevcut aracınızla kıyaslandığında şikayet etmezsiniz, hatta fazla devir çevirmeyede ihtiyaç duymadığınızdan daha da memnun eder. Sonuçta 105-110 ps, 175nm motora sahip, avantajı 1400dd max. torkunu verebiliyor olması.

Ben sınırları zorlayan birisi değilim, (gerçi arkadaşlarım sert kullanıyorsun derler) benim sürüş karekterimde esp şimdiye kadar 2 veya 3 kez müdahale etti, beni hiç tereddütte bırakmadı bu güne kadar.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Temiz düşük kilometre Golf ü şiddetle tavsiye ederim. Otomatik alacak olsam Dsg işin kenarda 30 bin lirayı hazır tutardım. Parça usta artık eskisi gibi ulaşılmaz değil. Bileni çoğaldı. 1.2 Tsi az yakar, Adana gibi dümdüz yer için yeterli. 1.4 tsi 1,5 litre kadar fazla yakar 1.2 ye göre. 

Alabilirseniz Highline olmazsa da sürüş konfor paketli comfortline güzel olur. 

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Kerim Bilge
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

dsg ustası parçası bol. Yani sık bozuluyor masraf çıkarıyor denebilir mi :) 

Genellikle yarım debriyaj yapmaktan kavrama bitiriyor diyebiliriz😄

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Cem Işık

125 bin km’yi geçtim dsg aracımla, bu kullanımın en az %90 ı istanbul içidir. Yarısı da durk kalk trafiğidir, henüz dsg kaynaklı hiç bir sorun yaşamadım şeytan kulağına kurşun.

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Cem Işık yazdı:

125 bin km’yi geçtim dsg aracımla, bu kullanımın en az %90 ı istanbul içidir. Yarısı da durk kalk trafiğidir, henüz dsg kaynaklı hiç bir sorun yaşamadım şeytan kulağına kurşun.

emmiye ver sürsün 28 ayrı yerde sorun bulur, bıyıklar boyalı ondan

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Çağlar Bayur yazdı:

emmiye ver sürsün 28 ayrı yerde sorun bulur, bıyıklar boyalı ondan

Ver bana otomatik kapıya bile çarparım :)

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Celal Maraşlıoğlu

Konya merkezde araç için Exper lazimvar mi bildiği bir yer olan

Yorum bağlantısı
Ayhan Asil
Görkem Küçükyılmaz yazdı:

eğer audi düşünürseniz kendi aracımı tavsiye ederim, tüm ağır bakımları yapıldı ve kavrama geçen ay değişti. 

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-sahibinden-servis-bakimli-boyasiz-tramersiz-audi-a3-1.4-tfsi-1082146150/detay

Görkem keşke göstermeseydin ilanı. Benim de canım çekti şimdi. 

Yorum bağlantısı
Celal Maraşlıoğlu

eğer audi düşünürseniz kendi aracımı tavsiye ederim, tüm ağır bakımları yapıldı ve kavrama geçen ay değişti. 

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-sahibinden-servis-bakimli-boyasiz-tramersiz-audi-a3-1.4-tfsi-1082146150/detay

Teşekkür ederim umarım istediğiniz fiyata satarsınız

Yorum bağlantısı
Görkem Küçükyılmaz
Ayhan Asil yazdı:

Görkem keşke göstermeseydin ilanı. Benim de canım çekti şimdi. 

bu sabah bir arkadaş geldi kapora bıraktı üzüle üzüle veda ediyorum ben de :( 

Yorum bağlantısı
Celal Maraşlıoğlu

Çok zor oldu ayrılması hayırlısı olsun 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Hayırlı olsun kardeşim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...