Timucin Sarıcıklı 21 Temmuz 2023 Paylaş 21 Temmuz 2023 herkese merhabalar, aranıza yeni katıldım. Çok güzel fikirler edindim. Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim. makyajsız 2006 ford fiesta comfort aracım bulunmaktadır. Gece yolculuğu yaparken çok zorlanıyorum. farlarımı temizleteceğim lakin ona uygun gece yolculuklarında yolumu aydınlatacak far aramaktayım. değerli yorumlarınızı bekliyorum. Not: Çok aradım lakin bu konu hakkında geri bildirim bulamadım. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 21 Temmuz 2023 Paylaş 21 Temmuz 2023 Ampül arıyorsunuz sanırım. H4 farda aydınlatma hiç bir zaman tatmin etmez. İmkanınız varsa mercek taktırın bence. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 21 Temmuz 2023 Paylaş 21 Temmuz 2023 Far ayarı etkili oluyor. Aynı araç bende vardı. Far ayarı yaptırmıştım. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 21 Temmuz 2023 Paylaş 21 Temmuz 2023 İki farda da matlaşma ileri derecede. Bence far temizletme ve mercekli led ile geceleri gündüze çevirebilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Can 21 Temmuz 2023 Paylaş 21 Temmuz 2023 Sağ farım önceki sahibi tarafından değişmiş, sol far 19 yıllık. Haliyle sararmıştı. Parlattım diğeri gibi olmadı ama baya etkili oldu. Şimdi tekrar sarardı. Söküp atıp sıfır almayı düşünüyorum zaten far tırnağı da gitmiş. Orjinal far ile sarı ampüle rağmen çok iyi aydınlatıyor. Kısası biraz zayıf gelebilir, ampul değişimi ile çözülüyor. Siz bi parlatıp ayar yaptırın yeter bence. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Temmuz 2023 Paylaş 21 Temmuz 2023 Bu kasanın makyajı farı alınır. Bi-led montajı ile mükemmel üstünde aydınlatma sağlanır. Far içi yapısı yuvarlak olduğu için mercek mükemmel pozisyon ve görsele sahip olur 3 Yorum bağlantısı
Onur Bulut 21 Temmuz 2023 Paylaş 21 Temmuz 2023 İmkan varsa makyajlı kasa farı alıp bi led montajı yapılabilir. Ben bi xenon yaptım fakat ilerleyen dönemde kesinlikle bi led mercek kullancam. 2 Yorum bağlantısı
Celal Aydın 22 Temmuz 2023 Paylaş 22 Temmuz 2023 Servet Aydın yazdı: Bu kasanın makyajı farı alınır. Bi-led montajı ile mükemmel üstünde aydınlatma sağlanır. Far içi yapısı yuvarlak olduğu için mercek mükemmel pozisyon ve görsele sahip olur 6-7k diyorlardı en son king. Arabaya kuruş harcayasım gelmiyor artık, sebebini bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Temmuz 2023 Paylaş 22 Temmuz 2023 Celal Aydın yazdı: 6-7k diyorlardı en son king. Arabaya kuruş harcayasım gelmiyor artık, sebebini bilmiyorum. Kurban far vs 12bini buluyor. Değer mi? Her kuruşuna ama. Far fren lastik. En iyisi olacak 1 Yorum bağlantısı
Celal Aydın 22 Temmuz 2023 Paylaş 22 Temmuz 2023 Servet Aydın yazdı: Kurban var vs 12bini buluyor. Değer mi? Her kurşuna ama. Far fren lastik. En iyisi olacak Fren ve lastik. Asla ihmal etmem. Farlarım hep ayarlıdır. Lakin H4 gerçekten kötü. Çok eskide kaldı. O taraflara yolum düşerse biled dönüşümü yapan yere uğrayacağım, belki iştahım açılır abi 😃 Yorum bağlantısı
Timucin Sarıcıklı 10 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 10 Ağustos 2023 Sani Gerşon yazdı: İki farda da matlaşma ileri derecede. Bence far temizletme ve mercekli led ile geceleri gündüze çevirebilirsiniz. Mercekli led için fiesta comfort hangisi uygun? Ümit Türk yazdı: Far ayarı etkili oluyor. Aynı araç bende vardı. Far ayarı yaptırmıştım. Far ayarı derken eşitleme açısından mı bahsediyrosunuz? Yorum bağlantısı
Çözüm Ümit Türk 10 Ağustos 2023 Çözüm Paylaş 10 Ağustos 2023 Timucin Sarıcıklı yazdı: Mercekli led için fiesta comfort hangisi uygun? Far ayarı derken eşitleme açısından mı bahsediyrosunuz? Optik cihazla far ayarı yapılıyor. Dağılmayı eşitlemiş oluyorsunuz. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts