Mahmut Yıldız 22 Temmuz 2023 Paylaş 22 Temmuz 2023 Reno da aynı 433 mhz sensör ile çalışıyor. Tanıtmaya falan ihtiyaç yok, ilk takmada 5-10 km sürede hangi sensör nerede anlıyor. 1 Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy 31 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 31 Temmuz 2023 Merhabalar, Cumartesi günü sipariş verdiğim sensörleri teslim aldım. @Kaan Karakaya hemşerimin yanına uğramıştım konuşmalardan sonra. Cihazla sensörleri kontrol ettiğinde sol ön ve arka lastik sensörlerinden sinyal gelmediği anlaşıldı. Bu kolaylık sağladı bize. Kendisine buradan teşekkür ediyorum. Sadece soldaki ön ve arka lastiklerin sensörlerini değiştirdik. Üzerindeen çıkan sensörler işlem görmüş şekilde çıktı. Sanırım pilleri değiştirilmiş veya değiştirilmeye çalışılmış. Lastik basınç durumunu resetledikten sonra bugün yaklaşık 150 km yol yaptım. Herhangi bir hata vermedi. Satıcının yazdığı gibi yazılan araçlara kodlanmış şekilde geldiği belli olmuş oldu. İlgilenen herkese teşekkür ederim. Üstteki üzer,nden çıkan sensör. Kapak yapıştırıcıyla yapıştılmış 3 Yorum bağlantısı
Kaan Karakaya 31 Temmuz 2023 Paylaş 31 Temmuz 2023 Bu zor zamanlarda birbirimize yardım etmeyeceğiz de ne zaman edeceğiz? Biz bize yeteriz Güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 31 Temmuz 2023 Paylaş 31 Temmuz 2023 Fikret Özsoy yazdı: Merhabalar, Cumartesi günü sipariş verdiğim sensörleri teslim aldım. @Kaan Karakaya hemşerimin yanına uğramıştım konuşmalardan sonra. Cihazla sensörleri kontrol ettiğinde sol ön ve arka lastik sensörlerinden sinyal gelmediği anlaşıldı. Bu kolaylık sağladı bize. Kendisine buradan teşekkür ediyorum. Sadece soldaki ön ve arka lastiklerin sensörlerini değiştirdik. Üzerindeen çıkan sensörler işlem görmüş şekilde çıktı. Sanırım pilleri değiştirilmiş veya değiştirilmeye çalışılmış. Lastik basınç durumunu resetledikten sonra bugün yaklaşık 150 km yol yaptım. Herhangi bir hata vermedi. Satıcının yazdığı gibi yazılan araçlara kodlanmış şekilde geldiği belli olmuş oldu. İlgilenen herkese teşekkür ederim. Üstteki üzer,nden çıkan sensör. Kapak yapıştırıcıyla yapıştılmış Çok iyi, sorunsuz çalışması ve 4 sensörü bu fiyata almış olmanız harika, görüntüde orjinalin aynısı zaten. 1 Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy 31 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 31 Temmuz 2023 Mustafa Yanar yazdı: Çok iyi, sorunsuz çalışması ve 4 sensörü bu fiyata almış olmanız harika, görüntüde orjinalin aynısı zaten. Evet hocam aynen. Burada sorduğumda tanesini 1200 diyen bile oldu. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 31 Temmuz 2023 Paylaş 31 Temmuz 2023 Fikret Özsoy yazdı: Evet hocam aynen. Burada sorduğumda tanesini 1200 diyen bile oldu. Lastikleri sökerken lastikçiyi uyarın mutlaka. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 13 Eylül 2023 Paylaş 13 Eylül 2023 abs sensöründen okuyan teknolojiyi kullanan markaları saygı ve minnetle selamlıyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts