Çağlar Bayur 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Mehmet Göktürk yazdı: Tam tahıllı ekmek aldım. yani 1970 te normal ekmek diye satılan Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Zeytinyağına batırdım yedim. Ve fakat zeytinyağı kendimizin Allahtan. 1 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Margarini ekmeğe sürüp yemek varken zeytinyağı falan, ne fakirce şeyler bunlar. https://www.instagram.com/reel/C0PF3QJNBo7/ 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Ersen Tapan yazdı: Hepimiz sakin olup bu yaşananları unutalım. Unutmak ne mümkün mirim Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Mehmet Göktürk yazdı: Zeytinyağına batırdım yedim. Ve fakat zeytinyağı kendimizin Allahtan. Her sabah bir kaseye döker pul biber limon ile karıştırır ekmeği banardık. Geçen hafta yasakladım. 2 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 9 Ocak Paylaş 9 Ocak İlkay Başaran yazdı: Her sabah bir kaseye döker pul biber limon ile karıştırır ekmeği banardık. Geçen hafta yasakladım. Salçalı ekmek yirdik biz eskiden 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Çekirdek kahvenin kg’ı 500lira en son öğütmede makine içinde kalan kahveyi atıp, taze çekiyorum. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Doktora kontrole gittim, hiç bir şeyim yokmuş çok sağlıklıymışım. ( bundan büyük zengnlik yoktur kişisel olarak herhalde) 6 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 10 Ocak Yazar Paylaş 10 Ocak tamam, ama olmadi...gibi yazmaliyiz. doktora gittim MR cihazi calismiyormus, bir tane eve aldım... 3 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 10 Ocak Yazar Paylaş 10 Ocak simdi doktor hastalarini bize yolluyor. goruldugu gibi para parayi ceker. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Ocak Paylaş 10 Ocak Furkan Avcı yazdı: Doktora kontrole gittim, hiç bir şeyim yokmuş çok sağlıklıymışım. ( bundan büyük zengnlik yoktur kişisel olarak herhalde) check up ı yaptıran değil, ödeyen sonuca etki eder, kaskodan ücretsiz yatıranı ileri tetkik için yatırabilirler bile, kendin ödedi isen sağlam çıkma ihtimalin artar. ben bi kere gittim, dr helva kavurmaya başlarken kaçtım, aynı gün bağımsız laboratuvara aynı testi yaptırdım, hala iyiyim Yorum bağlantısı
İnan Çınar 10 Ocak Paylaş 10 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ben bu başlığa hiç yazamadığımı fark ettim Sen yazamamışsın yine,bende bu konu hiç görünmüyor. Zengin bir arkadaşın hesabından foruma girdim de öyle gördüm tesadüf. 3 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 11 Ocak Yazar Paylaş 11 Ocak İnan Çınar yazdı: Sen yazamamışsın yine,bende bu konu hiç görünmüyor. Zengin bir arkadaşın hesabından foruma girdim de öyle gördüm tesadüf. gelir testi yaptirmaniz lazim bu konu icin. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 25 Mart Yazar Paylaş 25 Mart geçen gün vergi dairesine davet ettiler. bentley ile gittim tabi, köprüye adam koymuşlar herşeye rağmen bekledik muamele çok uzun sürdü. dilekçemi yazdım bir adam daha koysanız diye arz ettim... 3 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 26 Mart Paylaş 26 Mart Doğan Arşiray yazdı: geçen gün vergi dairesine davet ettiler. bentley ile gittim tabi, köprüye adam koymuşlar herşeye rağmen bekledik muamele çok uzun sürdü. dilekçemi yazdım bir adam daha koysanız diye arz ettim... O hoooo, bana kendileri geldi taaaaa Ankara' dan. Bilseydim özel jetimle aldırırdım sizi dedim ama, bilmemem gerekiyormuş. Asistanımdan kahve söyledim, hiç bir şey yiyip içmeyeceklermiş. Az biraz eski defterlerin tozu alınacakmış, alındı. Yaldızlı, varaklı plaket takdim ettiler, fotoğraf çekelim dediler, medyatik olamam dedim. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 26 Mart Yazar Paylaş 26 Mart valla iyi deneme ama tam olmadı sanki. bak mesela işler o kadar iyi ki, geçen gün yazdığım dilekçeden sonra ek vergi dairesi binası açtılar bizim ofise. ek çay ocağı bile kurmuşlar böyel minik sevimli birşey. 1 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 26 Mart Paylaş 26 Mart En çok vergi verenlerin başındaymışım. Listenin medyanın eline geçmemesini rica ettim. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 26 Mart Yazar Paylaş 26 Mart (düzenlendi) bak yine olmadı, en çok vergi verenler listesinde ikinci olmuşum. gümüş plaket getirmişler youtube plaketleri gibi birşey. hiç hoşlanmadım tabi, hemen emir verdim arkadaşlarıma, ek vergi çıkarttırdım firmama. değiştirin bu plaketi de dedim. 26 Mart tarihinde Doğan Arşiray tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Mart Paylaş 26 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: Çekirdek kahvenin kg’ı 500lira Bedava.. Kabak çekirdeğil bile 400 lira olmuş.. Gerçi kabak çekirdeğinin hatırı daha fazla ya neyse 3 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 26 Mart Paylaş 26 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: Bedava.. Kabak çekirdeğil bile 400 lira olmuş.. Gerçi kabak çekirdeğinin hatırı daha fazla ya neyse Ziyarete gelene 1 fincan kabak çeğirdeği ikram edersin. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 26 Mart Paylaş 26 Mart 1 kase kabak çekirdeği yersin ama son 1 tanesi acı çıkar tüm ağız tadın pok gibi olur ne kadar zenginde olsan garantisi yok kabağın 1 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 26 Mart Yazar Paylaş 26 Mart Ersen Tapan yazdı: Ziyarete gelene 1 fincan kabak çeğirdeği ikram edersin. ultra zengin işi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Mart Paylaş 26 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: Bedava.. Kabak çekirdeğil bile 400 lira olmuş.. Gerçi kabak çekirdeğinin hatırı daha fazla ya neyse Bunu ne zaman yazmışım. Kahve 1000 olmuş 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts