Doğan Arşiray 26 Aralık 2023 Yazar Paylaş 26 Aralık 2023 Köksal Yılmaz yazdı: 1,6 ya binip 1,8 ödedik, hayal kurmaya gerek yok, gerçek zenginler belli olsun 2 kere ödedin birde Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 26 Aralık 2023 Paylaş 26 Aralık 2023 Doğan Arşiray yazdı: 2 kere ödedin birde Biz eski zenginiz, o zamanlar çift mtv yoktu 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 26 Aralık 2023 Paylaş 26 Aralık 2023 Tekirdağ ve yakınlarındaki limanlarda boş yer arıyorum. 3 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 26 Aralık 2023 Yazar Paylaş 26 Aralık 2023 Onur Demir yazdı: Tekirdağ ve yakınlarındaki limanlarda boş yer arıyorum. ooo çok ağır oldu. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Aralık 2023 Paylaş 26 Aralık 2023 Erhan Doruk yazdı: https://www.sozcu.com.tr/iste-emniyet-in-luks-arac-filosu-p10995 Bunlar ne zaman mahkemeye çıktı. Ne zaman suçlu bulundu. Mahkeme ne zaman karar verdi. İtiraz yolu kapalımıydı. üst mahkemeye gitmedi mi. Gittiyse o ne zaman sonuçlandı. Gitmediyse, giderse ne olur. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Aralık 2023 Paylaş 26 Aralık 2023 kirası neyse ödenir Mehmet Ozyurek yazdı: Gitmediyse, giderse ne olur. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 26 Aralık 2023 Paylaş 26 Aralık 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Bunlar ne zaman mahkemeye çıktı. Ne zaman suçlu bulundu. Mahkeme ne zaman karar verdi. İtiraz yolu kapalımıydı. üst mahkemeye gitmedi mi. Gittiyse o ne zaman sonuçlandı. Gitmediyse, giderse ne olur. Senin sucuk ekmek yediğin sıralar... 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 26 Aralık 2023 Paylaş 26 Aralık 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Bunlar ne zaman mahkemeye çıktı. Ne zaman suçlu bulundu. Mahkeme ne zaman karar verdi. İtiraz yolu kapalımıydı. üst mahkemeye gitmedi mi. Gittiyse o ne zaman sonuçlandı. Gitmediyse, giderse ne olur. Tv'de haberlerden: Bunlar Dilan Polat veya avanesinin değil, organize suç örgütlerinden birinin araçlarıymış. https://www.afyonturkeligazetesi.com/komancero-cetesinin-luks-otomobilleri-polis-araci-oldu/55119/ 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Aralık 2023 Paylaş 26 Aralık 2023 ortaya karışık , kalma süresi geçmiş ecnebi plakalılar da mevcut 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 26 Aralık 2023 Paylaş 26 Aralık 2023 Çağlar Bayur yazdı: ortaya karışık , kalma süresi geçmiş ecnebi plakalılar da mevcut 4 yıla uzatılacak mış Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Aralık 2023 Paylaş 26 Aralık 2023 Adnan Çakır yazdı: 4 yıla uzatılacak mış ohh iyi ama ecnebi plakam olunca burada 4 sene bırakmam X9 uMu Yorum bağlantısı
Cem Işık 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Bir araba beğendim ama 6.000 km kullanılmış. Kim bilir hangi fakir kullandı bunu, direksiyondan falan elime bulaşır diye alamıyorum.. gls600 1 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 9 Ocak Yazar Paylaş 9 Ocak (düzenlendi) Litresi 39.75 den dizel yakıt aldım. ayçiçek yağı iki litre 76 tl idi dün!? 9 Ocak tarihinde Doğan Arşiray tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Cem Işık yazdı: Bir araba beğendim ama 6.000 km kullanılmış. Kim bilir hangi fakir kullandı bunu, direksiyondan falan elime bulaşır diye alamıyorum.. gls600 Sen elini kirletme ben şöförlük yaparım. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Şahin ustadan pide arası döner yedim. Gönül isterdi ki 1,5 yiyeyim ama ultra zenginiz, über değil. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Ersen Tapan yazdı: Sen elini kirletme ben şöförlük yaparım. Sen şöferlik yapma ben paspas olayım Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Servet Aydın yazdı: Sen şöferlik yapma ben paspas olayım Hepimiz sakin olup bu yaşananları unutalım. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 9 Ocak Yazar Paylaş 9 Ocak oo birde glutensiz ise, 100 tl filandır o. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts