Aydın KESER 15 Temmuz 2023 Paylaş 15 Temmuz 2023 Merhaba aracim soguk iken gaz vermeden calismiyor ben de isi musurunden suphelendim cunku sicak iken tek marsta calisiyor, bu aracta musur 4 pinli 2 adet sicaklikla azalan direnc var icerisinde, olcum yaptim soguk iken bir direnc 1200 isindikca 360 oburu de 600 o da 160 civarina iniyor buna gelen prob bostayken yuksek dirence giden 5 volt dusuk direnc 3.7 volt okuyorum musure giden voltajlar soguk sicakta degismiyor bilgisi olan paylasirsa sevinirim Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 15 Temmuz 2023 Paylaş 15 Temmuz 2023 Aydın KESER yazdı: Merhaba aracim soguk iken gaz vermeden calismiyor ben de isi musurunden suphelendim cunku sicak iken tek marsta calisiyor, bu aracta musur 4 pinli 2 adet sicaklikla azalan direnc var icerisinde, olcum yaptim soguk iken bir direnc 1200 isindikca 360 oburu de 600 o da 160 civarina iniyor buna gelen prob bostayken yuksek dirence giden 5 volt dusuk direnc 3.7 volt okuyorum musure giden voltajlar soguk sicakta degismiyor bilgisi olan paylasirsa sevinirim Fiyatı makul bir parça söküp değiştirmek daha mantıklı bu şekilde arızayı gidermek zor olacaktır. Yorum bağlantısı
Recommended Posts