Hüseyin Can KAYSERİLİOĞLU 15 Temmuz 2023 Paylaş 15 Temmuz 2023 Dün kaza atlattım direksiyon emliyet kilidi kırıldı onun tamiri varmıdır yada yeni parça ne olarak geçiyor acaba Yorum bağlantısı
Muhammed çeliker 15 Temmuz 2023 Paylaş 15 Temmuz 2023 Hüseyin Can KAYSERİLİOĞLU yazdı: Dün kaza atlattım direksiyon emliyet kilidi kırıldı onun tamiri varmıdır yada yeni parça ne olarak geçiyor acaba valla hocam benim eski aracımdada kırıktı uzunca bi sürede o şekilde bindim bi sorun olmadı ama yine siz bilirsiniz Yorum bağlantısı
Hüseyin Can KAYSERİLİOĞLU 15 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 15 Temmuz 2023 Muhammed çeliker yazdı: valla hocam benim eski aracımdada kırıktı uzunca bi sürede o şekilde bindim bi sorun olmadı ama yine siz bilirsiniz Biraz takıntılıyımdır parçanın hangisi olduğunu bulamadım ama Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Temmuz 2023 Paylaş 15 Temmuz 2023 Hırsızlık dışında bir risk oluşturacağını sanmıyorum. Hırsızlıkta da çok caydırıcı olacağını sanmıyorum. Kontağa bağlı bir parçadır. Kontak sökülürse sorunlu kısım ortaya çıkar. Mekanik bir sistemdir. Yorum bağlantısı
Coşku Mert 15 Temmuz 2023 Paylaş 15 Temmuz 2023 anahtarı çıkarınca direksiyonu kitleyen dil kırılmış anladığım kadarıyla. o da ayrı satılan bir parça değil. direksiyon kolonuna bitişik Yorum bağlantısı
Hüseyin Can KAYSERİLİOĞLU 16 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 16 Temmuz 2023 Coşku Mert yazdı: anahtarı çıkarınca direksiyonu kitleyen dil kırılmış anladığım kadarıyla. o da ayrı satılan bir parça değil. direksiyon kolonuna bitişik hmm anladım teşekkürler önerileriniz için sinyal kolu kendiliğinden atarmı peki böyle olunca Yorum bağlantısı
Coşku Mert 16 Temmuz 2023 Paylaş 16 Temmuz 2023 Hüseyin Can KAYSERİLİOĞLU yazdı: hmm anladım teşekkürler önerileriniz için sinyal kolu kendiliğinden atarmı peki böyle olunca koldaki dil kirilmadiysa atar. onun bağlantısı farklı Yorum bağlantısı
Hüseyin Can KAYSERİLİOĞLU 17 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 17 Temmuz 2023 Coşku Mert yazdı: koldaki dil kirilmadiysa atar. onun bağlantısı farklı Peki ustam bozuk sibop itecekleri performansı etkilermi iticiler ses yapmadan önce 1.7 açık hava filtre düz borulu flash s i peşimde süründürüyodum ses yapmaya basladı o beni pesinde süründürüyo onun bi etkisi varmıdır acaba Yorum bağlantısı
Coşku Mert 17 Temmuz 2023 Paylaş 17 Temmuz 2023 Hüseyin Can KAYSERİLİOĞLU yazdı: Peki ustam bozuk sibop itecekleri performansı etkilermi iticiler ses yapmadan önce 1.7 açık hava filtre düz borulu flash s i peşimde süründürüyodum ses yapmaya basladı o beni pesinde süründürüyo onun bi etkisi varmıdır acaba yakıtı da çekişi de etkiler Yorum bağlantısı
Recommended Posts