Ali Darbaz 6 Aralık Yazar Paylaş 6 Aralık Çağlar Bayur yazdı: sinyale ne olmuş değişiyor Aldığı hafta kırdı Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 6 Aralık Paylaş 6 Aralık (düzenlendi) Mazot filtresi ne marka kaça aldınız. Edit. Pardon benzinliymiş araç Motor yağını kaça aldınız. 6 Aralık tarihinde Aytac Sakal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Aralık Yazar Paylaş 6 Aralık Aytac Sakal yazdı: Mazot filtresi ne marka kaça aldınız Araba 0.9 litre turbo hocam. 3 silindir benzinli. Aytac Sakal yazdı: Motor yağını kaça aldınız. 2100 tl olması lazım. Bu aralar motor yağına karşı fazla titizim. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 6 Aralık Paylaş 6 Aralık Ali Darbaz yazdı: Araba 0.9 litre turbo hocam. 3 silindir benzinli. 2100 tl olması lazım. Bu aralar motor yağına karşı fazla titizim. Ben hep Magnatech yada Mobil kullandım bu markayı çok duyuyorum Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Aralık Yazar Paylaş 6 Aralık Aytac Sakal yazdı: Ben hep Magnatech yada Mobil kullandım bu markayı çok duyuyorum Citreon C3 ümdeki teknik bir arızayı çözdüğü için bu motor yağını seçiyorum. 0.9 Turbo için aldığım yağ 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 6 Aralık Paylaş 6 Aralık Ali Darbaz yazdı: Citreon C3 ümdeki teknik bir arızayı çözdüğü için bu motor yağını seçiyorum. 0.9 Turbo için aldığım yağ Bu yağ meselesi hep kritik derler okudukça aklı karışıyor insanın. Mayıs bakımında bende dizel için olanını deneyeceğim Yorum bağlantısı
Ümit Türk 7 Aralık Paylaş 7 Aralık Vay be bakım 5k olmuş he bir zamanlar 500 TL cikti 😂 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Aralık Yazar Paylaş 7 Aralık Sümbül 16000 km sonunda yağı değişti. İçinde Elf 5-40 motor yağı vardı. Bunun 4litresi 1000 tl idi. Ben 5 litresi 2100 tl olan motor yağını doldurdum. Çıkan yağ bildiğin balçık olmuş. Eskisi Mann yenisi Bosch , Mann daha iyi işcilik var gibi görünüyor. Ama bosch filtreninda alt tarafı sünger.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Aralık Paylaş 7 Aralık Ali Darbaz yazdı: Bunun 4litresi 1000 tl idi. Ben 5 litresi 2100 tl olan motor yağını doldurdum. hesabı kim ödedi Yorum bağlantısı
Recommended Posts