İçeriğe Yönlendir

Turbo Sümbül

Ali Darbaz

Recommended Posts

Tansu Kalafatoğlu

Biz de cihangir’de tepeden izleriz dedik. Üsküdar, saray, eminönü falan. Meğer boğaz köprüsü civarındaymış. 

gemileri izliyoruz 

IMG-0950.jpg

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Koray Demir yazdı:

Şanlı yuvamız 😍😍

Yaklaşıl 6 aydır düzenli olarak destek vermek için giderim. Çok iyi dostluklar edindim. Yüzbaşım ve havacı binbaşım kral adamlar. Havacı binbaşımdan bir topel üstü ziyareti koparmaya çalışıyorum. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Biz de cihangir’de tepeden izleriz dedik. Üsküdar, saray, eminönü falan. Meğer boğaz köprüsü civarındaymış. 

gemileri izliyoruz 

IMG-0950.jpg

Okadar çok etkinliğe gittim ki insan bi sorar. Ali nerden izlenir diye sorar. Sana Bebek sahile in derdim. 

Çok harika bir gündü. Eve geldim Atatürk filmini izliyorum

IMG_20231029_180205.jpg

IMG_20231029_205912.jpg

IMG_20231029_195555.jpg

IMG_20231029_191546.jpg

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Ali Darbaz
(düzenlendi)

Babam arabamı sevmedi, Yol tutuşu berbat olduğunu virajda uçuyor diyor.  Kesinlikle arabanın yol tutuşu berbat. Hatta yerine ne alabilirim diye bakıyorum. Lakin ekmek köfte ilişkisi param yok. 

Küçükyalıda bu araba var, eski sahibi içinde it köpek gezdirmiş. Döşemelerin canı çıkmış . Ama uzun süredir satılmadığından uygun fiyattan verecekler. Sizce ne yapayım firki olan. 

Ekran Alıntısı.JPG

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Ali Darbaz yazdı:

Babam arabamı sevmedi, Yol tutuşu berbat olduğunu virajda uçuyor diyor. 

Tecrübeli adam

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Ali Darbaz yazdı:

Babam arabamı sevmedi, Yol tutuşu berbat olduğunu virajda uçuyor diyor.  Kesinlikle arabanın yol tutuşu berbat. Hatta yerine ne alabilirim diye bakıyorum. Lakin ekmek köfte ilişkisi param yok. 

Küçükyalıda bu araba var, eski sahibi içinde it köpek gezdirmiş. Döşemelerin canı çıkmış . Ama uzun süredir satılmadığından uygun fiyattan verecekler. Sizce ne yapayım firki olan. 

Ekran Alıntısı.JPG

Güzel kombin. Hem motor şanzıman hem kasa tam gurbetçi arabası 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

kumaşları makinaya at yıka, sümgerler zaten 500 TL , kaça verecekler?

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Çağlar Bayur yazdı:

kumaşları makinaya at yıka, sümgerler zaten 500 TL , kaça verecekler?

Onu söyleyemem, 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

350 verecektim teklif atalım

6 lı rakamlar hayal şu an buna

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

600-700 arası birkaç yaşında clio 1.0 tce otomatik var

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Çağlar Bayur yazdı:

350 verecektim teklif atalım

6 lı rakamlar hayal şu an buna

Tansu Kalafatoğlu yazdı:

600-700 arası birkaç yaşında clio 1.0 tce otomatik var

Yok yahu ben şu an satamam en az 2 yılı var. 

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Dk düşünme al geç, en kötü kılıf takılır 

Yorum bağlantısı
Eren Gökmen
Ali Darbaz yazdı:

Virajlarda çok bir şey beklememek lazim zaten de normal hızlarda cok mu tehlikeli duruma sokuyor? Uzerindeki lastik hangi maarka/model, durumu ve basınçları nasıl?

Yorum bağlantısı
Murat Sahın
Eren Gökmen yazdı:

Virajlarda çok bir şey beklememek lazim zaten de normal hızlarda cok mu tehlikeli duruma sokuyor? Uzerindeki lastik hangi maarka/model, durumu ve basınçları nasıl?

Lastikten falan bağımsız olarak araç yanal rüzgarlardan çok etkileniyor. Yol tutuşu gerçekten vasatın altında. Şirkette kullanıyorduk, 90 km/h'de bile güven vermiyordu. Hızlandıkça yerden yüksekliği belirgin şekilde artma hissiyatı uyandırıyordu. Zaten araç yerden yüksek, kendisi de görece yüksek, dar, yani yol tutuş beklenmeyecek bir tasarımda. Şirkette symbol varken kendi aracım lineaydı, linea bile belirgin şekilde daha iyiydi bu konularda. 

Ali Darbaz yazdı:

Onu söyleyemem, 

Söyleme, git al. Düzgün bir detaylı temizlik ile hallolur. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ümit Türk

Ali Darbaz buna bende baktım. Uygun fiyatlı diye almana gerek yok. Araba patlak zaten. Test sürüşü yaptıysan ve beğendiysen birşey diyemem. Ama koskoca otokoç bile satamadıysa senin satmanıda düşünemiyorum elinde kalmasın. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Ümit Türk yazdı:

Ali Darbaz buna bende baktım. Uygun fiyatlı diye almana gerek yok. Araba patlak zaten. Test sürüşü yaptıysan ve beğendiysen birşey diyemem. Ama koskoca otokoç bile satamadıysa senin satmanıda düşünemiyorum elinde kalmasın. 

Okadar kötümü. Daha canlı görmedim. 

Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Ali Darbaz yazdı:

Okadar kötümü. Daha canlı görmedim. 

Uzaktan parlak görünüyor. paklamışlar belliki .

Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay
Ali Darbaz yazdı:

Ekran Alıntısı.JPG

E-torq motor atmosferik bildiğim kadarıyla, turbosu olmayan araç gitmiyor bana göre.. Onun dışında sizin turbo sümbülden bir tık daha iyidir. SW olması da cabası.. Tam aile arabası..

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Cihat Küçükay yazdı:

E-torq motor atmosferik bildiğim kadarıyla, turbosu olmayan araç gitmiyor bana göre.. Onun dışında sizin turbo sümbülden bir tık daha iyidir. SW olması da cabası.. Tam aile arabası..

Bu gitmeyen model değil :f1:

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)

Moralim bozuldu ... 

İnitial D izliyorum :(

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

745’e manuel boş paket i20 var şu an bayide hazır. 

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

745’e manuel boş paket i20 var şu an bayide hazır. 

750e polo kellayn var diyorlar. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...