Sani Gerşon 1 Eylül 2023 Paylaş 1 Eylül 2023 Çağlar Bayur yazdı: benzinde indirim bugün oldu mu lpg 350 km de 560 tl harcatırdı max. fark bu kadar açıldı mı yahu Biri 16-17TL, diğeri 37 falan. 2 katından fazla fark var. Biz şirket araçlarında lpg kullanıyoruz, deli bi fark var... 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Eylül 2023 Yazar Paylaş 1 Eylül 2023 Sani Gerşon yazdı: Biri 16-17TL, diğeri 37 falan. 2 katından fazla fark var. Biz şirket araçlarında lpg kullanıyoruz, deli bi fark var... Şirket arabası candır, sizin özel kullanım limitiniz veya özel ücretlendirmeniz varmı. Yorum bağlantısı
Koray Demir 1 Eylül 2023 Paylaş 1 Eylül 2023 Arkadaş E serisi sınırsız tahsis şirket arabasıyla tatile gitti benzini yine şirket karşılıyor gün içerisinde oldukça minimal yoğunlukta çalışıyor mesaisi genelde çay kahve, öğle arası dışarıda spor+yemek ve kısmen sohbetle geçiyor halen şikayetçi. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Eylül 2023 Yazar Paylaş 1 Eylül 2023 Koray Demir yazdı: Arkadaş E serisi sınırsız tahsis şirket arabasıyla tatile gitti benzini yine şirket karşılıyor gün içerisinde oldukça minimal yoğunlukta çalışıyor mesaisi genelde çay kahve, öğle arası dışarıda spor+yemek ve kısmen sohbetle geçiyor halen şikayetçi. Bizde özel kullanım ilk 400 km her ay ücretsiz. Ayrıca 400 km aşıldığında ise çok cüzi bir km ücreti karşılığı var. Aracını her türlü kullanıma açık. İstersen tatile git. Hiç bir sıkıntı yok. Zaten arabalar kiralık. Yani patron parasını ödemiş. Boşta durması veya yolda olması bir şey ifade etmiyor onun için. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Eylül 2023 Paylaş 2 Eylül 2023 Ali Darbaz yazdı: Şirket arabası candır, sizin özel kullanım limitiniz veya özel ücretlendirmeniz varmı. Benim şirket aracım yok. Teknik servisteki arkadaşlara veriyoruz ki, onlar çok uzakta oturuyorlar. Onlara kolaylık oluyor. İstanbul içi istedikleri gibi gezebilirler. Haftasonları istanbul dışı (marmara bölgesi) yakıt ve yol ücretini karşıladıkları sürece de gezebililrer (bildirmek koşulu ile). Yıllık izinlerinde veya uzak mesafe şehir dışı kullanımları ise yasak. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 Eylül 2023 Yazar Paylaş 2 Eylül 2023 Sani Gerşon yazdı: Benim şirket aracım yok. Teknik servisteki arkadaşlara veriyoruz ki, onlar çok uzakta oturuyorlar. Onlara kolaylık oluyor. İstanbul içi istedikleri gibi gezebilirler. Haftasonları istanbul dışı (marmara bölgesi) yakıt ve yol ücretini karşıladıkları sürece de gezebililrer (bildirmek koşulu ile). Yıllık izinlerinde veya uzak mesafe şehir dışı kullanımları ise yasak. Hımm. Bizim personel aracına cebinden çeki demiri taktı. Haftasonları karavanla geziyor. Bir başkası bu ay evlenmişti, ege turunda 4600 km yol yapmış. Benimde geçen ay 2500 km gezmem var.. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 2 Eylül 2023 Paylaş 2 Eylül 2023 Ali Darbaz yazdı: Hımm. Bizim personel aracına cebinden çeki demiri taktı. Haftasonları karavanla geziyor. Bir başkası bu ay evlenmişti, ege turunda 4600 km yol yapmış. Benimde geçen ay 2500 km gezmem var.. Başvurular nereden? Egea istemem ama, A4 verilen pozisyon var mı? 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Eylül 2023 Paylaş 2 Eylül 2023 Sani Gerşon yazdı: Benim şirket aracım yok. Teknik servisteki arkadaşlara veriyoruz ki, onlar çok uzakta oturuyorlar. Onlara kolaylık oluyor. İstanbul içi istedikleri gibi gezebilirler. Haftasonları istanbul dışı (marmara bölgesi) yakıt ve yol ücretini karşıladıkları sürece de gezebililrer (bildirmek koşulu ile). Yıllık izinlerinde veya uzak mesafe şehir dışı kullanımları ise yasak. fasfakir şirketmiş yahu, karavanını takmak için çeki demiri takan personel yok mu 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 2 Eylül 2023 Paylaş 2 Eylül 2023 Selim Bilgin yazdı: Başvurular nereden? Egea istemem ama, A4 verilen pozisyon var mı? yarin gel başla bizde, bir koli a4 hediye. madem egea istemedin birde otobus karti veririz. 5 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 2 Eylül 2023 Paylaş 2 Eylül 2023 Doğan Arşiray yazdı: yarin gel başla bizde, bir koli a4 hediye. madem egea istemedin birde otobus karti veririz. Profilde WK 3.0 yazmasa inanacaktım. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Eylül 2023 Yazar Paylaş 3 Eylül 2023 Sümbülün ilk şile gezisi. Varış ortalaması . Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Eylül 2023 Yazar Paylaş 3 Eylül 2023 Bugün Şileye gitmek ve geri gelmek için 257 tl değerinde yakıt tükettiği az önce farketim Sonra içimden bir c.üş dedim. Vay anasını sayın seyirciler. Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 3 Eylül 2023 Paylaş 3 Eylül 2023 Ali Darbaz yazdı: Bugün Şileye gitmek ve geri gelmek için 257 tl değerinde yakıt tükettiği az önce farketim Sonra içimden bir c.üş dedim. Vay anasını sayın seyirciler. 257 ₺ bişey degil. Para degil bu devirde. Starfucks kahve olmuş 80 kusur ₺... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Eylül 2023 Paylaş 3 Eylül 2023 pantalon paçası yaptırmak için terzi parası Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Eylül 2023 Yazar Paylaş 3 Eylül 2023 Ben bu fiyatlandırmaya alışık değilim Benim aklım 10 tl ile 100 km yapabildiğim 2016 yılında kalmış. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Eylül 2023 Paylaş 3 Eylül 2023 Ali Darbaz yazdı: Ben bu fiyatlandırmaya alışık değilim Benim aklım 10 tl ile 100 km yapabildiğim 2016 yılında kalmış. Yıl sanki 2016 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 4 Eylül 2023 Paylaş 4 Eylül 2023 Sani Gerşon yazdı: Yıl sanki 2016 Bayide gördüm 1 milyon tl Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 Eylül 2023 Yazar Paylaş 4 Eylül 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: Bayide gördüm 1 milyon tl 3 5 daha koyunca togg ve Tesla alınabiliyor Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Eylül 2023 Paylaş 4 Eylül 2023 Ali Darbaz yazdı: 3 5 daha koyunca togg ve Tesla alınabiliyor Togg fiyatı 1.5milyon, tesla ise 2.5 milyon. Emin miyiz? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Eylül 2023 Paylaş 4 Eylül 2023 Sani Gerşon yazdı: Togg fiyatı 1.5milyon, tesla ise 2.5 milyon. Emin miyiz? fakirler anlamaz, 3 5 derler bazı yerlerde ikibuçuka 2 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 4 Eylül 2023 Paylaş 4 Eylül 2023 Sen 1,5 milyon, sen 2,5 milyon, sen ne yaptın? 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 Eylül 2023 Yazar Paylaş 4 Eylül 2023 Sani Gerşon yazdı: Togg fiyatı 1.5milyon, tesla ise 2.5 milyon. Emin miyiz? 2.5 milyon ne ara oldu. 1.3 milyondan satışa çıkalı 4 5 felan olmadı. 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Eylül 2023 Paylaş 4 Eylül 2023 Ali Darbaz yazdı: 2.5 milyon ne ara oldu. 1.3 milyondan satışa çıkalı 4 5 felan olmadı. tüik'e göre %60, enag'a göre %130 enflasyonumuz var. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Eylül 2023 Paylaş 4 Eylül 2023 Ali Darbaz yazdı: 2.5 milyon ne ara oldu. 1.3 milyondan satışa çıkalı 4 5 felan olmadı. 4 5 ay zamanı bir nesil boyu demek artık uzun bir zaman aralığı Yorum bağlantısı
Recommended Posts