Sani Gerşon 20 Ağustos 2023 Paylaş 20 Ağustos 2023 Ali Darbaz yazdı: Sana başka bir Sanderonun Alt kaplamasının resimlerini dahi gösterdim. Onu geçtim arabamın boydan boya alt kaplamasının resmide var. Aynı kaplama Egzos borusu ısı kalkanının vidalama alanlarında dahi var. Ama sen anlamak istemiyorsun. Madem araba yağ fışkırtıyor. Motor muhafazasında üstünde ve altında hiç yağ sızıntısı damlası yoktu. Kaplamayı dokundum kopardım elimle sıktım, süngerimsi bir malzeme. Halen neyi anlamak istemiyorsun. İstersen gel san elleteyim koparıp elinde oyna Yağ sızıntısımıymı, Grese kalıntısımıymış anlarsın. Benim paylaştığım foto'larda işaretlediğim yerlere baktınız mı? Bu fotodaki siyahlıklardan bahsetmiyorum. İşaretlediğim yerdekilere bakın. Yani arabadan anlamıyorsunuz, bunu anlarım, anlayanı da dinlemiyorsunuz Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 20 Ağustos 2023 İlk 800 kmden sonra genel sıralamada 56 araç arasında 14 ncü sıradayım. https://www.spritmonitor.de/en/detail/1465733.html Aracı aldığımdan beri yaptığım masraflar. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 20 Ağustos 2023 Rus menşeili Logan 2 gösterge takımı.. Valla okadar güzelki, alıp takasım geldi. Lakin 65000 Türk lirasına denk geliyor Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 20 Ağustos 2023 (düzenlendi) Yine enteresan bir bilgi ile karşınızdayım. Arabanın V kayışının tahrik ettiği unsurları inceliyorum.. Su pompası, Klima Kompresörü , Alternatör V kayışı ile tahrik ediliyor. Lakin Hidrolik direksiyon pompası ortada yok.. İşte karşınızda bir ilginç Renault oyuncağı. İkinci nesil Dacia logan , sandero ve Renault Symbol modelerinde kullanılan elektrikle tahrik edilen bir hidrolik direksiyon pompası var. Düzenek elektro hidrolik direksiyon pompası diye geçiyor. Yani motordan tahrik almıyor. Bağımsız aküden beslenerek çalışıyor. Yeni bir şey daha öğrendik. 20 Ağustos 2023 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 21 Ağustos 2023 Paylaş 21 Ağustos 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ben etkilendim Etkilenmeseydin etkilenirdik elektrik deyince için bi hoş oluyor değil mi 😂 1 7 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Ağustos 2023 Paylaş 21 Ağustos 2023 Benimki nasıl acaba.. Aslında detayını öğrenmek istediğimiz arabalardan Ali'ye aldırmak lazım.. 1 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 Ağustos 2023 Paylaş 21 Ağustos 2023 Metin Akbal yazdı: için bi hoş oluyor değil mi 😂 tahrik ediyorsun bak. Kayışım yok ama voltajım var 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 21 Ağustos 2023 Paylaş 21 Ağustos 2023 İlkay Başaran yazdı: @Ali Cihangiroğlu koş renoyu gömüyorlar sayılmaz bu, benimkinin altı komple kapalı gresle sürtünme azaltmaya gerek duymamış paraya kıymışlar 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 21 Ağustos 2023 Paylaş 21 Ağustos 2023 Ali bu işte bir terslik var bencede, hadi yağ değilde kaplama olsun, egsoz ısı kalkanında olamaz o kaplama öyle değilmi, eminmiyiz kaplama olduğundan? sanki birisi sonradan pütür sprey sıkmış-sürmüş gibi geldi bana.... numune al ve biraz ısıt, bakalım eriyecekmi, erirse kaplama değildir, benzin damlat çözünürse yine değildir gibi testlerde yapabilirsin... Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 21 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 21 Ağustos 2023 Ali Cihangiroğlu yazdı: Ali bu işte bir terslik var bencede, hadi yağ değilde kaplama olsun, egsoz ısı kalkanında olamaz o kaplama öyle değilmi, eminmiyiz kaplama olduğundan? sanki birisi sonradan pütür sprey sıkmış-sürmüş gibi geldi bana.... numune al ve biraz ısıt, bakalım eriyecekmi, erirse kaplama değildir, benzin damlat çözünürse yine değildir gibi testlerde yapabilirsin... Pütür abi bildiğin siyah pütür. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 21 Ağustos 2023 Paylaş 21 Ağustos 2023 Ali Darbaz yazdı: Pütür abi bildiğin siyah pütür. o zaman sonradan birileri sıkmış bence, ısı kalkanına sıkılmaz çünki, neyse sende tamamla bari Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 21 Ağustos 2023 Paylaş 21 Ağustos 2023 Vidalarin oldugu yerlerde var genelde. Buyuk ihtimal daha önceki sahibi veya usta vidalardan dertliymis. Paslanmasin diye pütür sıkmış Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 21 Ağustos 2023 Paylaş 21 Ağustos 2023 Ali Cihangiroğlu yazdı: o zaman sonradan birileri sıkmış bence, ısı kalkanına sıkılmaz çünki, neyse sende tamamla bari Eren Gökmen yazdı: Vidalarin oldugu yerlerde var genelde. Buyuk ihtimal daha önceki sahibi veya usta vidalardan dertliymis. Paslanmasin diye pütür sıkmış Arkadaşlar, bilmiyorsunuz iddia ediyorsunuz. Ali bey en iyisini biliyor. Fabrikasyon onlar. Daha fazla zorlamayın, vallahi Renault'u ayağa kaldırırız haa. 1 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 21 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 21 Ağustos 2023 Türkiyede Renault symbol diye satılan araba Rusya'da Renault Logan adı altında satılıyor. Neredeyse birebir aynı araba , ekstradan üst donanımda PTC ısıtıcısı bulunuyor . Bir diğer donanım paketi ise Stepway olması. Renault Logan Stepway modeli yerden 17,5 santim yükseklikte. Normal Stepway olmayan Logan / Symbol ise 14,5 santim yüksekliğe sahip. Araç üstü çıtalar , tampon ekleri ve dodikleri 14,5 santim yüksekliğindeki baz modelede uygulansa daha spor durur görünüyor. Bu test çok güzel 1.0 motor Dacia Logan MCV yükledikce oluşan hız ve fren performansını ölçmüşler. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 21 Ağustos 2023 Paylaş 21 Ağustos 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: tahrik ediyorsun bak. Kayışım yok ama voltajım var Güldürmedi 😁 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 22 Ağustos 2023 (düzenlendi) Renault sıram geldi... Teklif aşağıdaki gibi. Ne yapsam bilemedim.. Renault Express 1.5 dci park asistan paketli 790 bin TL.. 22 Ağustos 2023 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 22 Ağustos 2023 Paylaş 22 Ağustos 2023 Austral gördüm az önce. Güzel duruyor mat gri. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 22 Ağustos 2023 İlkay Başaran yazdı: Austral gördüm az önce. Güzel duruyor mat gri. ne işim olu öyle gösterişli araba ile Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 22 Ağustos 2023 Paylaş 22 Ağustos 2023 Ekspres nedir Küçük esnaf mıyız, Bide ticari de sıraya yazılmak nedir ya Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 22 Ağustos 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: Ekspres nedir Küçük esnaf mıyız, Bide ticari de sıraya yazılmak nedir ya tamda geniş aile arabası kıvamında Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 22 Ağustos 2023 Paylaş 22 Ağustos 2023 Ali Darbaz yazdı: Renault sıram geldi... Teklif aşağıdaki gibi. Ne yapsam bilemedim.. Renault Express 1.5 dci park asistan paketli 790 bin TL.. Kapora istemiyorlar mı? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 22 Ağustos 2023 Evren Erakçora yazdı: Kapora istemiyorlar mı? Cumartesi sümbülü expertize götüreceğim.. Arabaya verecekleri teklife göre Renault expressi garaja çekerim... Ama birde banka kredisi sorunu var. Cumartesi ola hayrola Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 22 Ağustos 2023 Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwak: Depremler, doğudan batıya gidiyor. İstanbul depremi çok yakın. Kimse size kesin bir zaman veremez ama hazırlığınızı hemen yapmak lazım. Bu bölgeler sıra sıra boşaltılmalı: • Atatürk Havalimanı, • Ataköy, • Küçükçekmece, • Zeytinburnu, • Avcılar • Büyükçekmece. Yorum bağlantısı
Recommended Posts