Sani Gerşon 19 Ağustos 2023 Paylaş 19 Ağustos 2023 Ali Darbaz yazdı: O yağ değil işte. Dokundum o yüzeyi, plastik bir kaplama. Süngerimsi bir dokusu var. Uzaktan bakınca yağ kaçağı gibi görünüyor ama ellediğinde süngerimsi bir kaplama. Yanlışınız var. O yapışmış toz falandır. Direksiyon kutusuna da bakın, oralar da yağlı bütün. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 19 Ağustos 2023 Sani Gerşon yazdı: İki şey dikkatimi çekti: 1- Bu arabada orta susturucu yok mu? 2- Aşağıya ulaşmayan terleme değilse, travers niye yağlı? Bahse konu süngerimsi kaplama bu kmsi yüksek Sanderodada var. Yer yer dökülmüş. Dökülen yerlerde paslanmış. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 19 Ağustos 2023 Sani Gerşon yazdı: Yanlışınız var. O yapışmış toz falandır. Direksiyon kutusuna da bakın, oralar da yağlı bütün. Arabadaki tek yağ lekesi bu resimdeki yer. Kutu içine aldığım terlemeler. Bu arada dikkat edersen siyah kaplamanın dokusunuda görürsün. Sani Gerşon yazdı: Bu kutu içine aldığın her yer kaplama. Direksiyon körüğüde patlamamış, Traverse sürtüğü için pislik toplamış. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 19 Ağustos 2023 Paylaş 19 Ağustos 2023 Ali Darbaz yazdı: Arabadaki tek yağ lekesi bu resimdeki yer. Kutu içine aldığım terlemeler. Bu arada dikkat edersen siyah kaplamanın dokusunuda görürsün. Bu kutu içine aldığın her yer kaplama. Direksiyon körüğüde patlamamış, Traverse sürtüğü için pislik toplamış. Renault'un böyle bir kaplama yapmadığına yemin edebilirim, ama kanıtlayamam İkinci bir görüş alalım @Servet Aydın Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 19 Ağustos 2023 Sani Gerşon yazdı: Renault'un böyle bir kaplama yapmadığına yemin edebilirim, ama kanıtlayamam İkinci bir görüş alalım @Servet Aydın Yemin etme çarpılma.. Arabanın altı balmumu ise krozyona karşı korunuyormuş. Ecuk googleyin sende bulursun. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 19 Ağustos 2023 Paylaş 19 Ağustos 2023 Bana da yağ gibi geldi. Çünkü fabrik çıkış rengi siyah olan diğer parçalara göre daha canlı siyah. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 19 Ağustos 2023 Mert Yeldan yazdı: Bana da yağ gibi geldi. Çünkü fabrik çıkış rengi siyah olan diğer parçalara göre daha canlı siyah. Elimi sürdüm hiç bişey bulaşmadı . Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 Ağustos 2023 Paylaş 19 Ağustos 2023 Sani Gerşon yazdı: Renault'un böyle bir kaplama yapmadığına yemin edebilirim, ama kanıtlayamam İkinci bir görüş alalım @Servet Aydın Biz ona betona dönmüş gres yağı diyoruz Ali Darbaz yazdı: Elimi sürdüm hiç bişey bulaşmadı . Tornavida veya sert birşey sürt. Kopacak 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 19 Ağustos 2023 Servet Aydın yazdı: Biz ona betona dönmüş gres yağı diyoruz Tornavida veya sert birşey sürt. Kopacak Abi Renault servisi, bu kaplamanın tüm ilk çıkan 0.9 turbo Symbollerde olduğunu söyledi. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 19 Ağustos 2023 Paylaş 19 Ağustos 2023 Ali Darbaz yazdı: Abi Renault servisi, bu kaplamanın tüm ilk çıkan 0.9 turbo Symbollerde olduğunu söyledi. Yetkili servis mi bunu sallayan? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 19 Ağustos 2023 Paylaş 19 Ağustos 2023 Arabayı yağlayarak hava direncini düşürüp daha az yaktıracak. Bozdum dimi büyüyü. Hadi bakalım 4 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 20 Ağustos 2023 (düzenlendi) Sani Gerşon yazdı: Yetkili servis mi bunu sallayan? Sana başka bir Sanderonun Alt kaplamasının resimlerini dahi gösterdim. Onu geçtim arabamın boydan boya alt kaplamasının resmide var. Aynı kaplama Egzos borusu ısı kalkanının vidalama alanlarında dahi var. Ama sen anlamak istemiyorsun. Madem araba yağ fışkırtıyor. Motor muhafazasında üstünde ve altında hiç yağ sızıntısı damlası yoktu. Kaplamayı dokundum kopardım elimle sıktım, süngerimsi bir malzeme. Halen neyi anlamak istemiyorsun. İstersen gel san elleteyim koparıp elinde oyna Yağ sızıntısımıymı, Grese kalıntısımıymış anlarsın. 20 Ağustos 2023 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 20 Ağustos 2023 Hadi bunuda anlat , Aynı kaplama bu arabadada var.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Ağustos 2023 Paylaş 20 Ağustos 2023 Vardır ya. Karışmayın renonun işine. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 20 Ağustos 2023 Paylaş 20 Ağustos 2023 @Ali Cihangiroğlu koş renoyu gömüyorlar 4 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 20 Ağustos 2023 yahu arabaya hep Dacia logan muamelesi yaptık, lakin bir sürü Dacia logan faz 2 videosu izledikten son bir çok farkı olduğunu gördüm. Ön torpido bile farklı. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 20 Ağustos 2023 Paylaş 20 Ağustos 2023 Ali Darbaz yazdı: yahu arabaya hep Dacia logan muamelesi yaptık, lakin bir sürü Dacia logan faz 2 videosu izledikten son bir çok farkı olduğunu gördüm. Ön torpido bile farklı. Güzel araba. Katır gibi iş yapar. 20 torba kömürü yükle götürür. Mercedes de götürür de kıyamazsın. Renolar doğumun ertesi günü tarlaya giden bir güzel söze kurban olacak çilekeş anadolu kadını gibidir. Önder abideki mercedes de bugün o beynim ağrıyor yok şu beynim ağrıyor, kumandayı kırmış mıyım aşkitom vsvs 8 Yorum bağlantısı
Koray Demir 20 Ağustos 2023 Paylaş 20 Ağustos 2023 İlkay Başaran yazdı: doğumun ertesi günü tarlaya giden bir güzel söze kurban olacak çilekeş anadolu kadını gibidir. Önder abideki mercedes de bugün o beynim ağrıyor yok şu beynim ağrıyor, kumandayı kırmış mıyım aşkitom vsvs Merso ile kafaya tokuşturalım kim erkek kim nazik kadın çıkar ortaya 😄 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 20 Ağustos 2023 Koray Demir yazdı: Merso ile kafaya tokuşturalım kim erkek kim nazik kadın çıkar ortaya 😄 Koray bey siz motor yağları hakkında bilgili birisiniz. Ben arabaya koydurduğum yağın markasını ürünün kendi offical sitesinde products kataloğunda bulamıyorum. Türkiye pazarında sadece satıcı listelerinde çıkıyor, Yağ hakkında pdf döküman bile bulamıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 20 Ağustos 2023 Paylaş 20 Ağustos 2023 Total çatısı altında üretiliyor Teknik döküman: Aracınız için RN710 onaylı Motul, Mobil 1 veya Shell marka önerebilirim. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 20 Ağustos 2023 Koray Demir yazdı: Total çatısı altında üretiliyor Teknik döküman: Aracınız için RN710 onaylı Motul, Mobil 1 veya Shell marka önerebilirim. İşte bende üzerinde Rn710 yazıyor diye aldım. Lakin sizin gönderdiğin PDF dökümanda bu belirtilmiyor. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 20 Ağustos 2023 (düzenlendi) Koray Demir yazdı: Güncel yağınız budur Link bozuk. Edit açıldı 20 Ağustos 2023 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts