Ümit Türk 15 Ağustos 2023 Paylaş 15 Ağustos 2023 (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: demekki neymiş, otokoç’a bulaşmıyoruz Aracın geçmişi araştırmadan araç alınmamalı. Alıyorsa bilip razı olacak. Takas ve filo araç çok fazla. Ben çok direkten döndüm. Bunları söylemedikleri halde teslim ettilerse iade etme şansı var ki bunu belirtiyorlar. Ben egea aldığımda kızdırma buji arıza verdi. Ertesi gün gittim anahtarı verdim sorgusuz sualsiz yapıp verdiler. İade garantili boşuna demiyorlar 😅. Bunu otokoçtan araç almak isteyenler için yazdım bu arada 😅 15 Ağustos 2023 tarihinde Ümit Türk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 15 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 15 Ağustos 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: demekki neymiş, otokoç’a bulaşmıyoruz Sen galeriden al. Aman Otokoç dan alma. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 15 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 15 Ağustos 2023 (düzenlendi) Ben bir hayal kırıklığı yaşadım.. Araba yüklü iken sürat yaptım otobanda. İstanbul'da şiddetli rüzgar vardı. Paşaköy otobanında 130 sabit giderken kötü aerodinamik yapı nedeniyle şeridinde tutmakta zordu. Sanki altına hava doldurup havaya kalkıp sağa sola bırakıyormuş gibiydi.. Aynı yolu egea ve cruze ile çok daha rahat yüksek süratle gidebiliyorum. Ayrıca kapılardan deli gibi rüzgar sesi geliyor. Yani harbiden bir otoban arabası değil. 110 km üstü hızda gitmek sabır istiyor. Dayanıklı sürücü ancak bu kahrı çeker. Mecburi olarak 100 km hız 2500 devir sabit sürü çeksin. Başka türlü yol bitmez. Sümbül bu teste rot ayarı yapılmış, yepyeni lastiklerin çıktı. Rot ayarı Hunter marka sistemle yapıldı. Lastikler M+S sertifika edilmiş Triangle Tc101 markaydı. 15 Ağustos 2023 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 15 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 15 Ağustos 2023 (düzenlendi) Otobanda en iyi giden son 1 yılda kullandığım arabaları sıraya dizersem.. Hiç kuşkusuz cruze birinci olcaktır. İkinci Fiat Egea sedan.. Çok az farkla Üçüncü Renault Clio 4 Dördüncü Egea Cross Beşinci Sümbül Son olarak motoru kafa şişiren Linea olcaktır. 15 Ağustos 2023 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 16 Ağustos 2023 Paylaş 16 Ağustos 2023 Ali Darbaz yazdı: Araba yüklü iken sürat yaptım otobanda. İstanbul'da şiddetli rüzgar vardı. Paşaköy otobanında 130 sabit giderken kötü aerodinamik yapı nedeniyle şeridinde tutmakta zordu. Sanki altına hava doldurup havaya kalkıp sağa sola bırakıyormuş gibiydi.. Aynı yolu egea ve cruze ile çok daha rahat yüksek süratle gidebiliyorum. Bu araçlarla çok uzun yol yaptım Sümbüller rüzgarda yolda gezer.Bana göre hafif araçlar .ilk kullanmaya başladığımda korkutmuştu zamanla alıştım.Daha çok Dikkat edilmesi gereken konu virajlarda önden bırakması Temkinli Olmanızı tavsiye ederim. Siz Frenlere yönelince bende gidip Balata Temizleme Spreyi ile temizlik yaptım ses bayağı azaldı.Kampanalara hiç bakmadım.Benim araçta ısınınca ses geliyordu şu an takipteyim. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 16 Ağustos 2023 Paylaş 16 Ağustos 2023 Araba madem böyle yolda geziyor Ali, canının hiç mi önemi yok saçma sapan lastik takıyorsun. Düzgün bir şey alsan olmaz mı 2 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 16 Ağustos 2023 Paylaş 16 Ağustos 2023 Ali Darbaz yazdı: Ben bir hayal kırıklığı yaşadım.. Sembol ile Clio çok farklı araçlar demiştik. Sakin sakin kaliteli lastikle kullanmaya bak. 4 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 16 Ağustos 2023 Mert Yeldan yazdı: Araba madem böyle yolda geziyor Ali, canının hiç mi önemi yok saçma sapan lastik takıyorsun. Düzgün bir şey alsan olmaz mı Saçma dediğin lastiğin tane fiyatı 1500 TL. Ersen Tapan yazdı: Sembol ile Clio çok farklı araçlar demiştik. Sakin sakin kaliteli lastikle kullanmaya bak. 200.000 TL fiyat farkı söz konusu 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Ağustos 2023 Paylaş 16 Ağustos 2023 Artık yapacak bir şey yok.. 90 ı geçme. Hızlandıkça keyfin kaçar.. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 16 Ağustos 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Artık yapacak bir şey yok.. 90 ı geçme. Hızlandıkça keyfin kaçar.. Abi konu başlığını Turbo Sümbül çevirebilir misin Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 16 Ağustos 2023 Paylaş 16 Ağustos 2023 Ne oldu, Cristina adına leke mi geldi Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 16 Ağustos 2023 Paylaş 16 Ağustos 2023 Bence incir agaci olsun konu basligi 4 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 16 Ağustos 2023 Paylaş 16 Ağustos 2023 Mert Gülkokan yazdı: dayton alcam adaş nasıl marka sence Bridgestone markası. Dacia Logan dan fazla sürüş keyfi beklemek zor biraz Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 16 Ağustos 2023 Paylaş 16 Ağustos 2023 Ali Darbaz yazdı: Saçma dediğin lastiğin tane fiyatı 1500 TL. 55$'a ssd alıyoruz. Lastikten bi şi beklememek lazım. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 16 Ağustos 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: Ne oldu, Cristina adına leke mi geldi beklentiyi düşürdüm. Erdem Doğan yazdı: Bence incir agaci olsun konu basligi İlkay Başaran yazdı: Dacia logan bu alet aslen alet parçası epey ucuz. Aslında henuz kendisinden kaynaklı yüksek masrafa girmedim. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 16 Ağustos 2023 Sani Gerşon yazdı: 55$'a ssd alıyoruz. Lastikten bi şi beklememek lazım. kimse bu saaten sonra Çin malı kötü dememeli. Bence kaliteyi tutturdular. Kendimce testler yaptım. Gayet performanslı ayrıca konforumda arttı. Üzerindeki 2013 goodyear lastiklerden kat kat iyi. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 16 Ağustos 2023 Paylaş 16 Ağustos 2023 Ben bu konuyu kaçırmışım. Hayırlı olsun, güle güle kullan. Lastik konusunda yaptıklarını aklım almıyor. Hem paran gitmiş hem de sinirlerin bozulmuş. Alacaktın yeni lastik geçecektin. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 16 Ağustos 2023 Paylaş 16 Ağustos 2023 Mert Gülkokan yazdı: dayton alcam adaş nasıl marka sence Ne vereceği belli olan bilindik bir şey al adaş ya. www.pazarama.com a bak. Bazen çok uygun oluyor Ali Darbaz yazdı: Üzerindeki 2013 goodyear lastiklerden kat kat iyi. 10 yaşında lastik ile yeni herhangi bir lastiği kıyaslamak abesle iştigal bir şey Ali Darbaz yazdı: Saçma dediğin lastiğin tane fiyatı 1500 TL. Şu lastiğin bir tane kabul edilebilir testini paylaşır mısın? 300-500 daha koysan bilindik lastik alacaksın Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 16 Ağustos 2023 Mert Yeldan yazdı: Ne vereceği belli olan bilindik bir şey al adaş ya. www.pazarama.com a bak. Bazen çok uygun oluyor 10 yaşında lastik ile yeni herhangi bir lastiği kıyaslamak abesle iştigal bir şey Şu lastiğin bir tane kabul edilebilir testini paylaşır mısın? 300-500 daha koysan bilindik lastik alacaksın ben test ettim. Frene basınca duruyor. Bozuk yolda sönümlüyo. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 16 Ağustos 2023 Paylaş 16 Ağustos 2023 Kuru zeminde yeter, ıslak zeminde biraz dikkat lazım. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Ağustos 2023 Paylaş 16 Ağustos 2023 Ali Darbaz yazdı: kimse bu saaten sonra Çin malı kötü dememeli. Bence kaliteyi tutturdular. Kendimce testler yaptım. Gayet performanslı ayrıca konforumda arttı. Üzerindeki 2013 goodyear lastiklerden kat kat iyi. ilk sene güzel. 3.senesinde aynı performansı verirse tamam deriz 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 16 Ağustos 2023 (düzenlendi) Araba için bu gün yağ ve filtre aldım 1140 tl tuttu. Yakıt göstergesini tamir ettim. Çamur yağmıştı otomatta yıkattım… 16 Ağustos 2023 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 16 Ağustos 2023 Evren Erakçora yazdı: Arabayı çizer kuru kuru. Valla beni bile ısladı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts