Evren Erakçora 13 Ağustos 2023 Paylaş 13 Ağustos 2023 Kullanılmış lastik miydi onlar? Ben sıfır sanmıştım. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 13 Ağustos 2023 İkinci el filocu lastik satıcısı ile whats up üzerinden tartışdık. Taktığı lastikleri kapalı olan dükkanın önüne atıp gittim. 2 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 13 Ağustos 2023 Paylaş 13 Ağustos 2023 Paranizi almadiysaniz oraya birakmasaydiniz keske. Baskasina satacak o lastikleri 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 13 Ağustos 2023 Eren Gökmen yazdı: Paranizi almadiysaniz oraya birakmasaydiniz keske. Baskasina satacak o lastikleri Paramı almadım, malınıda istemiyorum. Ben o adama Kastamonuna gidecem dedim, o muayenesine ne kadar var diyor. Adamlardaki kafa insan hayatı değil muayeneyi nasıl atlatırız derdinde olduğu için bu adama laf anlatmaya gerek yok. verdiğim 2000 tlyi yarın yatırmaz isede hiç bişey istemiyorum. Ailemin hayatı daha önemli. Lastikcide karşıma cıkan bir ilginç durum... Arabam lansman arabası olduğunu biliyorum ama doktor bu ne dercesine bir sensör kabak gibi duruyor orda.. Normalde benim arabamda orda aşlağidaki grafikteki 3 numaralı yuvarlak bir kapak olması gerekiyordu. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 13 Ağustos 2023 Bu videdan alıntı bir kare ... Gördüğünüz gibi orda bir kapak var . Aynı videoya birde motor önünden bakalım. Sensör önde.. benim sensör %100 çalışıyor çünkü obd üzerinden yağ sıcaklığı gibi verileri alıyorum. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 13 Ağustos 2023 Paylaş 13 Ağustos 2023 Ali Darbaz yazdı: İkinci el filocu lastik satıcısı ile whats up üzerinden tartışdık. Taktığı lastikleri kapalı olan dükkanın önüne atıp gittim. Ben olsam o lastiği o dükkanın önünde yakacağım diye tehdit ederdim. Olmadı yakar sosyal medyada paylaşırdım.. Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 13 Ağustos 2023 Paylaş 13 Ağustos 2023 (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: İkinci el filocu lastik satıcısı ile whats up üzerinden tartışdık. Taktığı lastikleri kapalı olan dükkanın önüne atıp gittim. insan gibi dönüş yapmazsa ver abi buradan bilgilerini, google yorumlarını bi ziyaret edelim ''esnaf''ın 13 Ağustos 2023 tarihinde Umut Taşlı tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 Ağustos 2023 Paylaş 13 Ağustos 2023 Ali Darbaz yazdı: Frenci usta daha gideri var elleme dediği için değiştirmedim. Ama tüm fren hidroliğini değiştirdi. klapelerdeki çıkışlardan pis eski hidroliği boşalttık. Hidrolik çok kötü bulanık durumdaydı. Hidroliğin değişmesi çok iyi olmuş. Pabuçlar bittiğinde tambura sürtmeye başlar, tambur bozulabilir. Kulağnız frenlerde olsun ki, tambura sürttüğü anda hemen değiştirirsiniz. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 14 Ağustos 2023 Paylaş 14 Ağustos 2023 Emre Şimşek yazdı: Ben olsam o lastiği o dükkanın önünde yakacağım diye tehdit ederdim. Olmadı yakar sosyal medyada paylaşırdım.. ŞAsesine kadar ayırırlar Aliyi. İstanbul orası Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Ağustos 2023 Paylaş 14 Ağustos 2023 Ali Darbaz yazdı: İkinci el aldığım lastiklere güvenim bozuldu. Frencide abi lastiğin 2018 olduğunu söyledi. Bende bostancı oto sanayiye gittim. Orda ter takılan lastiklere baktıklarında yandan yamalı olduğu tespit ettiler. Adamlar lastikler ters takmışlar, üstüne yanaklı yamalı lastik vermişler. Güvenim inancım kırıldı. 4 tane Triangle marka çin malı lastik aldım . 4800 tl ödedim. Frenci usta daha gideri var elleme dediği için değiştirmedim. Ama tüm fren hidroliğini değiştirdi. klapelerdeki çıkışlardan pis eski hidroliği boşalttık. Hidrolik çok kötü bulanık durumdaydı. ben artık ucuza kaçamıyorum. Ne zaman kaçsam totalde daha pahalıya mâl oluyor. Çıkmalara ödediğin fiyatı geri alabildin mi Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 14 Ağustos 2023 Paylaş 14 Ağustos 2023 Ali Darbaz yazdı: İkinci el aldığım lastiklere güvenim bozuldu. Frencide abi lastiğin 2018 olduğunu söyledi. Bende bostancı oto sanayiye gittim. Orda ter takılan lastiklere baktıklarında yandan yamalı olduğu tespit ettiler. Adamlar lastikler ters takmışlar, üstüne yanaklı yamalı lastik vermişler. Güvenim inancım kırıldı. 4 tane Triangle marka çin malı lastik aldım . 4800 tl ödedim. Frenci usta daha gideri var elleme dediği için değiştirmedim. Ama tüm fren hidroliğini değiştirdi. klapelerdeki çıkışlardan pis eski hidroliği boşalttık. Hidrolik çok kötü bulanık durumdaydı. Yine ayni hatayi yapmişsiniz. Üçgen markali lastikleri bedava verseler yine takmazdim arabama. En azindan yerli markalardan birini tercih etseydiniz. Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 14 Ağustos 2023 Paylaş 14 Ağustos 2023 Ali Darbaz yazdı: İkinci el aldığım lastiklere güvenim bozuldu. Frencide abi lastiğin 2018 olduğunu söyledi. Bende bostancı oto sanayiye gittim. Orda ter takılan lastiklere baktıklarında yandan yamalı olduğu tespit ettiler. Adamlar lastikler ters takmışlar, üstüne yanaklı yamalı lastik vermişler. Güvenim inancım kırıldı. 4 tane Triangle marka çin malı lastik aldım . 4800 tl ödedim. E sen lastige bakmadin mi montaj öncesinde? Tarih dogru mu, yamasi var mi? Bunlara bakmadan insan nasil arabasina takar? Birde arabadan anliyorum diye geziyorsun. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 14 Ağustos 2023 Erdem Doğan yazdı: E sen lastige bakmadin mi montaj öncesinde? Tarih dogru mu, yamasi var mi? Bunlara bakmadan insan nasil arabasina takar? Birde arabadan anliyorum diye geziyorsu Ne bileyim işte, arabanın etrafında dolanıp durdum. Sonra aralarında fiskos fiskos konuşuyorlardı. Sordum net bişi söylemediler. İşkillendim ertesi gün frenciye gidip gün ışığında söküp baktık. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 15 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 15 Ağustos 2023 55 yaşındaki delikanlı abimiz arabamız kaskoladı. Sağ olsun 7700 TL’ye bağladı 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Ağustos 2023 Paylaş 15 Ağustos 2023 Ali Darbaz yazdı: 55 yaşındaki delikanlı abimiz arabamız kaskoladı. Sağ olsun 7700 TL’ye bağladı Hayırlı olsun.. geç oldu ama temiz oldu.. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 15 Ağustos 2023 Paylaş 15 Ağustos 2023 Ali Darbaz yazdı: cik cik öttüğünü farkettim Abi bu sorunu bulamadıysan cam yıkama su bidonunu biraz salla elinle. Bütün reno araçlarımda bu sesi duydum ve cam bidonundan geliyordu. Şaseye bağlı olan civatası düşüyor ve bidondaki somun turucu metal şaseye sürterek bu sesi çıkarıyordu. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 15 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 15 Ağustos 2023 Ne salağımki her zaman yaptığım Google Mapsde yorum okuma işini kazıklandıktan sonra yapıyorum… adamın bir sürü vukuatı varmış. Oto Lastik https://maps.app.goo.gl/s2cq4DEZ5L9cpRwk8?g_st=ic Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 15 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 15 Ağustos 2023 Şikayet var'dada varlar... https://www.sikayetvar.com/hawax-oto-lastik Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Ağustos 2023 Paylaş 15 Ağustos 2023 Ali Darbaz yazdı: Şikayet var'dada varlar... https://www.sikayetvar.com/hawax-oto-lastik ORada olmayan yok. Sizin firma da vardır 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 15 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 15 Ağustos 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Abi bu sorunu bulamadıysan cam yıkama su bidonunu biraz salla elinle. Bütün reno araçlarımda bu sesi duydum ve cam bidonundan geliyordu. Şaseye bağlı olan civatası düşüyor ve bidondaki somun turucu metal şaseye sürterek bu sesi çıkarıyordu. Hocam sorun Arka fren kampanısının pistonunda çıktı. Söktük tamir ettik ses mes kalmadı. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 15 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 15 Ağustos 2023 Arabanın bir jantında yamukluk vardı .. Onuda yaptırdım.. Tabiki Rotbalansda yapıldı. Arabanın Klima klape kontrol dişlisi sorunu ve yakıt deposu şamandırası sabit kaldı. Ne eksiliyor nede yükseliyor. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 15 Ağustos 2023 Paylaş 15 Ağustos 2023 Çöpe attığın lastikler ve sonradan aldığınların rakamı toplayınca düzgün sıfır alırdın. Geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Ağustos 2023 Paylaş 15 Ağustos 2023 Ali Darbaz yazdı: Arabanın bir jantında yamukluk vardı .. Onuda yaptırdım.. Tabiki Rotbalansda yapıldı. Arabanın Klima klape kontrol dişlisi sorunu ve yakıt deposu şamandırası sabit kaldı. Ne eksiliyor nede yükseliyor. demekki neymiş, otokoç’a bulaşmıyoruz 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts