Fikri Keleş 13 Temmuz 2023 Paylaş 13 Temmuz 2023 Merhaba dostlar, Bu ay uzun yol yapacağım.bagaj yetersiz kalıyor.Tekerlekli sandalyeyi bisiklet taşıma aparatıyla taşısam sorun olurmu? Bagaj kapağı yada tampon ayarı bozulurmu? Aslında tavan barı almam lazım ama onun için yeterl bütçem yok malesef.Yolculuk ta 5 kişi olacağız.Dolayısıyla araç içi de müsat değil Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 13 Temmuz 2023 Paylaş 13 Temmuz 2023 Bisikletten ağır mı sandalye? Hiç kullanmadım ama bisiklet veya herhangi birşeyin ağırlığı bagaja veya tampona basarsa muhakkak bir problem oluşturur siye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 13 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 13 Temmuz 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Bisikletten ağır mı sandalye? Hiç kullanmadım ama bisiklet veya herhangi birşeyin ağırlığı bagaja veya tampona basarsa muhakkak bir problem oluşturur siye düşünüyorum. ağırlık değil de,oturma yeri ve sırt kısmı paraşut gibi basınç yaparmı ?,endişem o Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 13 Temmuz 2023 Paylaş 13 Temmuz 2023 Fikri Keleş yazdı: ağırlık değil de,oturma yeri ve sırt kısmı paraşut gibi basınç yaparmı ?,endişem o Güzelce paket yap patpat naylon ile. Dışarıdan güzelce bantla açılmayacak tek parça olacak şekilde. 2 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 13 Temmuz 2023 Paylaş 13 Temmuz 2023 Katlanabiliyorsa katlayıp asmak bence daha mantıklı olur. Hatta tekerlekleri sökülebilir hafifletmek için. 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 13 Temmuz 2023 Paylaş 13 Temmuz 2023 Bence olmaz, olsa da sıkıntılı. bir keresinde iki bisiklet taşıyorum şehirler arası yol bisikletler düştü Allahtan arkadan gelen yoktu. o günden sonra korkumdan hiç bisiklet taşımadım. Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 14 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 14 Temmuz 2023 Metin Uzunoğlu yazdı: Bence olmaz, olsa da sıkıntılı. bir keresinde iki bisiklet taşıyorum şehirler arası yol bisikletler düştü Allahtan arkadan gelen yoktu. o günden sonra korkumdan hiç bisiklet taşımadım. Tesekkurker,yeni fobim oldu Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Güzelce paket yap patpat naylon ile. Dışarıdan güzelce bantla açılmayacak tek parça olacak şekilde. Mola yerlerinde kullanmak amac.cunku hasta yürüyemiyor En iyisi başka çözüm galiba 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 14 Temmuz 2023 Paylaş 14 Temmuz 2023 Fikri Keleş yazdı: Tesekkurker,yeni fobim oldu Mola yerlerinde kullanmak amac.cunku hasta yürüyemiyor En iyisi başka çözüm galiba Sandalyeyi katlayıp bagaja koyunca onun yerine konulacak eşyalar da poşetlere konup ön koltukların altına, sağa sola tıkıştırılsa? Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 14 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 14 Temmuz 2023 Köksal Yılmaz yazdı: Sandalyeyi katlayıp bagaja koyunca onun yerine konulacak eşyalar da poşetlere konup ön koltukların altına, sağa sola tıkıştırılsa? Öyle yapacam artık Mantikli gelmedi bisiklet taşıyıcı o yüzden akıl danışayım dedim sizlere 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 Temmuz 2023 Paylaş 14 Temmuz 2023 Fikri Keleş yazdı: Tesekkurker,yeni fobim oldu Mola yerlerinde kullanmak amac.cunku hasta yürüyemiyor En iyisi başka çözüm galiba Hocam katlanıyorsa bi bağlayıp asabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 15 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 15 Temmuz 2023 Mehmet Göktürk yazdı: Hocam katlanıyorsa bi bağlayıp asabilirsiniz. Katlanıyor normal.tekerlekli sandalye Bagaja vs ye rüzgarla zarar vermezse bağlarım Yorum bağlantısı
Recommended Posts