EmreDemir 12 Temmuz 2023 Paylaş 12 Temmuz 2023 Selam arkadaşlar, Aracımın farları çok kötüydü çıkma far camı buldum ve kasa orjinal olacak şekilde far camlarını değiştirttim. Değişim sonrası sanki oturmamış gibi çamurluk arasında çok aşırı boşluk var sizce bu neden olmuştur. Farı kontrol ettim tam yerlerine oturmuş gibi duruyor kasa ve bağlantı noktalarında kırık yok. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Yorum bağlantısı
Cem Işık 12 Temmuz 2023 Paylaş 12 Temmuz 2023 Farın biraz daha geriye gitmesi gerekiyor, göremediğiniz bir bağlantı noktası olmalı 3 Yorum bağlantısı
EmreDemir 12 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 12 Temmuz 2023 Cem Işık yazdı: Farın biraz daha geriye gitmesi gerekiyor, göremediğiniz bir bağlantı noktası olmalı Teşekkür ederim işin ehli birine gidip söktüreceğim elimde anahtar olmadığı için kendim sökemedim ama dediğiniz gibi sanki en dip aşağı doğru takılmış gibi. Yorum bağlantısı
EmreDemir 12 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 12 Temmuz 2023 Cem Işık yazdı: Kaportacı varsa o halleder bu işi. Tanıdığım yok ama araştırıp bulacağım abi çok teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 12 Temmuz 2023 Paylaş 12 Temmuz 2023 Bu farı 2 tane vida tutuyor, yıldız veya düz tornavida yeterli. Farın altında şasi üzerinde beyaz renk plastik parça var far oraya geçmeli yoksa arka kısım havada kalır kaputa değer. Önceden olmadığına eminseniz farı oturtamamışsınızdır. Şüpheli ise aracın ön panelinde yahut diğer iç kısımlarda eğrilik olabilir. Yorum bağlantısı
EmreDemir 12 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 12 Temmuz 2023 Ü.Emre Kartal yazdı: Bu farı 2 tane vida tutuyor, yıldız veya düz tornavida yeterli. Farın altında şasi üzerinde beyaz renk plastik parça var far oraya geçmeli yoksa arka kısım havada kalır kaputa değer. Önceden olmadığına eminseniz farı oturtamamışsınızdır. Şüpheli ise aracın ön panelinde yahut diğer iç kısımlarda eğrilik olabilir. Biraz önce sanayide ustama gittim farları söktük tekrar taktık uygun şekilde fakat yine aynı görüntüde oturdu. Sanırım camları takan arkadaş iyi bir işçilik çıkartamadı yada camlar yan sanayi olduğu için böyle oldu sanırım. Tırnaklarda ve kasada hasar yok direkt oturuyor ilgili alanlara vidalarını da rahatça sıktık ama görüntüsel olarak birazcık boşluk var çamurluk tarafındaki zeminde. Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 12 Temmuz 2023 Paylaş 12 Temmuz 2023 Cam iyi oturmaması çok mümkün değil gibi, çünkü kıvrımlar vs uymaz kayık oturtmaya çalışsanız. Ancak camın kalınlığı vs farklı ise ya da dış kıvrımı farklıysa bu görüntüye sebep olabilir. Öncesinde nasıldı onu bilmiyoruz, eğer bu işlem sonrası ise far problemi değilse kaportada yamukluk olabilir Yorum bağlantısı
EmreDemir 12 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 12 Temmuz 2023 Ü.Emre Kartal yazdı: Cam iyi oturmaması çok mümkün değil gibi, çünkü kıvrımlar vs uymaz kayık oturtmaya çalışsanız. Ancak camın kalınlığı vs farklı ise ya da dış kıvrımı farklıysa bu görüntüye sebep olabilir. Öncesinde nasıldı onu bilmiyoruz, eğer bu işlem sonrası ise far problemi değilse kaportada yamukluk olabilir Teşekkürler yorumunuz için far camları değişmeden önce normaldi, değiştikten sonra bu görüntü oluştu çamurluk tarafından havadaymış gibi duruyor 3cm 4cm kadar Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 12 Temmuz 2023 Paylaş 12 Temmuz 2023 Bence böyle kullanın, kışın su almazsa motor içine vs sorun olmaz, yan sanayi kaporta parçasının hepsinde mutlaka bir kusur olur, kafanıza takmayın bence. Yorum bağlantısı
Emre Usta 12 Temmuz 2023 Paylaş 12 Temmuz 2023 Fiesta farini sokunce tam olarak silikon yapistiricilar temizlenmezse cam disarida kalir gerisi tam oturmaz.en az 5 defa sokup daysonla yapistirmis birisi olarak soyluyorum. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts