Fatih Sarıkaya 10 Temmuz 2023 Paylaş 10 Temmuz 2023 Arkadaşlar dün takım sandığını dökerken bazı araç parçaları buldum. İşine yarayan olursa ücretsiz olarak verebilirim. Ford scorpio mk2 4 adet tekli cam düğmesi. Ford scorpio mk2 2 adet ön arka cam ısıtma düğmesi. Tonlarca scorpio mk2 yedek parçası vardı. Aracı sattığımda hepsini ücretsiz vermiştim. Yukarda yazdıklarımda gözden kaçanlar. Bir daha scorpio almam herhâlde. Opel tigra b 4 adet benzin enjeksiyonu. Tigra b araçta Corsa c motoru var. Enjeksiyonlar corsa c ile uyumlucur diye düşünüyorum. Enjeksiyonların montaj olmadan önce bakıma ihtiyacı var. Senelerdir dışarıda duruyor. Delikleri tıkalı olabilir. Araçtan söktüğümde çalışır vaziyetteydiler. İhtiyacı olanlar yazarsa iyi olur. Kargo ücreti parçaları isteyene aittir. Resim ekleyemiyorum, çünkü resimlerini çekmedim İhtiyacı olanlar malın ne olduğunu biliyordur zaten Enjeksiyonların parça numaralarını yazabilirim. 15 Yorum bağlantısı
Özgür Dalda 3 Ekim 2024 Paylaş 3 Ekim 2024 fatih bey merhaba scorpio parçalarınız duruyorsa bana verirmisiniz? daldaozgur@hotmail.com Yorum bağlantısı
Recommended Posts