Aytac Sakal 10 Temmuz 2023 Paylaş 10 Temmuz 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Muz 20 lira idi.. ben seçtim ve uzattım.. tarttı poşete koydu, 29 lira dedi.. Muza baktım baktım paraya baktım.. Yok dedim bu muz 1,5 kilo gelmez.. Hemen üstündeki portakalcıda tarttırdım 900 küsür gram geldi. Geri döndüm, al muzunu ver paramı dedim.. 900 gram muzu bana 1,5 kilo sattın dedim.. Abi ben iki tane daha muz koyacaktım poşete unutmuşum dedi.. Len 29 a nasıl ayarlayacaktın dedim.. O gün bu gündür pazardan muz almam.. Buna benzer şeyleri yapıp, akşam olunca da 1000 ton muzu 1,5 ton sattık diye bir birlerine övündüklerine eminim.. Bana göre utanma duygusu önemli Meslek Ahlakıda önemli gözünüzün içine baka baka yalan söyleyebilen birinden biz ne bekleyebilirizki ? 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Temmuz 2023 Paylaş 10 Temmuz 2023 Bilader geçen hafta Nevşehir'de idi. Patatesi kitlemeye çalışmış çiftçi satıcı. Geldi buradan tarım kredi kooperatifinden aldı. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 10 Temmuz 2023 Paylaş 10 Temmuz 2023 Servet Aydın yazdı: Bilader geçen hafta Nevşehir'de idi. Patatesi kitlemeye çalışmış çiftçi satıcı. Geldi buradan tarım kredi kooperatifinden aldı. Nevshireda da kazıklanacaksak gepzede neler olmaz 2 3 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 10 Temmuz 2023 Paylaş 10 Temmuz 2023 Ali Gök yazdı: pahalı almışsın 30 civarı alman lazımdı 25 ile 50 arası değişen fiyatlar vardı. 25 çürük, 50 sıfır çürük. 40 a param yetti. Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 10 Temmuz 2023 Paylaş 10 Temmuz 2023 Pazardan alış veriş yapacaksam, tartıyı ve tezgahtaki tüm ürünleri görebiliyorsam alış veriş yaparım. Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 10 Temmuz 2023 Paylaş 10 Temmuz 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Ben pazarcıları sevmiyorum.. Halk kazansın diye gidiyorum ama sürekli tezgah arkasından kötü mal kakalıyorlar. Marul alıyorum içi hep sinek, kiraz alıyorum, ön taraf 10 numara mal, tezgah arkası 2 numara etmez.. Patates alıyorum, ona keza. Bim kazansın, bimden alacağım bundan sonra. Toplum ahlakının geldiği noktayı gösteren bir tablo olmuş. Çok haklısın emmi maalesef, maalesef, maalesef... 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 10 Temmuz 2023 Paylaş 10 Temmuz 2023 Pazarcı da esnaf, aynı oto tamircisi gibi. Gide gide, kazıklana kazıklana iyisini buluyorsun. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 10 Temmuz 2023 Mahmut Yıldız yazdı: Pazarcı da esnaf, aynı oto tamircisi gibi. Gide gide, kazıklana kazıklana iyisini buluyorsun. çilek sordum birinden, görüntü güzeldi, adam dedi ki; bu çilekler dünden kaldı, hızlıca tüketmen gerekir. fiyatını da 5 lira ucuz satıyorum. Böyle esnaflar çok azaldı maalesef. Adi esnaf, öne yeni ve temiz ürünü koyar, arkadan bunu dolduruverirdi poşete. Mahmut Yıldız yazdı: Pazarcı da esnaf, aynı oto tamircisi gibi. Gide gide, kazıklana kazıklana iyisini buluyorsun. Tabi, sanayici de böyle.. Çoğu ustanın en temel arıza tespit metodu, motor indirmek 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 Temmuz 2023 Paylaş 10 Temmuz 2023 Olaya bak.. mercedes online satışı kapatmış.. https://twitter.com/darkwebhaber/status/1678386770738573313?s=46 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Temmuz 2023 Paylaş 10 Temmuz 2023 Pazar çıkışı ve ortasında zabıtanın kantarı var. Oradan kontrol ediyoruz ara ara. Bizim pazarcılar fazla koyuyor ama az koyanı hiç görmedim. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 10 Temmuz 2023 Paylaş 10 Temmuz 2023 Ali Darbaz yazdı: Olaya bak.. mercedes online satışı kapatmış.. https://twitter.com/darkwebhaber/status/1678386770738573313?s=46 Türk'e yasak de sonra otur izle Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 10 Temmuz 2023 Paylaş 10 Temmuz 2023 "Türkiye, İsveç ve NATO görüşmesinde, Türkiye’nin İsveç’in NATO’ya Katılım Protokollerini TBMM'ye sevk edeceği ve onaylanması için yakın işbirliği içinde olacağı bildirildi." Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 10 Temmuz 2023 Paylaş 10 Temmuz 2023 En son ab ye alın diyordu TV de öğlen haberinde. Bence isvecten para koparmamiz veya en azından borç bulmamız lazımdı. Genel ahlakımız onu gerektirirdi. Onu da yapamadik. basaramadighhh Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Temmuz 2023 Paylaş 10 Temmuz 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: En son ab ye alın diyordu TV de öğlen haberinde. Bence isvecten para koparmamiz veya en azından borç bulmamız lazımdı. Genel ahlakımız onu gerektirirdi. Onu da yapamadik. basaramadighhh Rahibi bırakınca düğmeye basıldı başaramadıhh Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 Temmuz 2023 Paylaş 10 Temmuz 2023 aksi olabilirmi millet, biz Menderesten itibaren... neyse siz biliyorsunuz zaten... Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 10 Temmuz 2023 Paylaş 10 Temmuz 2023 Ali Cihangiroğlu yazdı: aksi olabilirmi millet, biz Menderesten itibaren... neyse siz biliyorsunuz zaten... Füzeleri yerleştirmedik -> 27 Mayıs -> hemen onayladık Afyonu yasaklamadık -> 12 mart -> Hemen yasakladık Yunanistanı Nato'ya sokmadık -> 12 Eylül -> Hemen Soktuk Sırada? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 Temmuz 2023 Paylaş 10 Temmuz 2023 (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: Füzeleri yerleştirmedik -> 27 Mayıs -> hemen onayladık Afyonu yasaklamadık -> 12 mart -> Hemen yasakladık Yunanistanı Nato'ya sokmadık -> 12 Eylül -> Hemen Soktuk Sırada? sayacağım olmayacak, kısaca finito... sildim, boşa yazmayım..... 10 Temmuz 2023 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 10 Temmuz 2023 Paylaş 10 Temmuz 2023 Mavi pasaport diye bi tür çıkarılabilir. Vize işi yapay zekaya bağlanabilir. Türkiye'de problemsiz bi kitle var onlar avrupaya uyumlu. Yeşil pasaport değil ama. Çok hızlı değişim geçirebilir ülke bizim. Şakırt diye sigortalar atabilir. 10 senelik bir zaman biçiyorum. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 Temmuz 2023 Paylaş 10 Temmuz 2023 Mehmet Göktürk yazdı: Mavi pasaport diye bi tür çıkarılabilir. Vize işi yapay zekaya bağlanabilir. Türkiye'de problemsiz bi kitle var onlar avrupaya uyumlu. Yeşil pasaport değil ama. Çok hızlı değişim geçirebilir ülke bizim. Şakırt diye sigortalar atabilir. 10 senelik bir zaman biçiyorum. katılıyorum, o dediğin kitle sayesinde bugüne dek dayandık zaten, onlarda giderse.... 1 Yorum bağlantısı
Hamit inan 11 Temmuz 2023 Paylaş 11 Temmuz 2023 (düzenlendi) Aytac Sakal yazdı: Geçen yıl çalıştığım için iş çıkışı eşim ile beraber geç saatte Pazara gittik.Normalde kendisi öğlen saati gider ben Pazara gitmem rahatsızdı beraber gittik. 'Pazarcı Esnafı 2 Genç sanırım fiyat indirmiş etrafındaki insanlara Çapulcular ben size Haftaya bunun hesabını sorarım kat kat ... bırakın Garibanlar alsın' diye hitap ediyor ben ondan alışveriş yapmadığım halde çok rahatsız oldum. Bu Cumartesi Samsundaydım akşam saat 20 30 civarı Pazar dağılıyor saat sabah 06 00 beri araba kullanıyorum yollar Sağnak yağmur kardeşimin evin yanında Park yeri arıyorum Arabada Annem Birader var.Pazarcı Yolun kenarına ortaya yakın yere Poşetleri koymuş farketmedim arka tekerlek üstünden geçtim Bela okudu durdum indim. 'Yabancı olduğumu uzun süredir araç kullandığımı farketmediğimi belirtip birkaç defa özür diledim zararı ödemek istedim Bana Pazarcı genç çocuğunun rızkından bahsedip Beddua etti ve yolda kaza geçirmem dileğinde bulundu.Bağırıp çağırıp durdu birkaç kez uyardım susmayınca üzerine yürüdüm Annem ve Birader etraftakiler ayırdı.Ben hatalıyım tamamda özür dilediğim halde neden Beddua edersin adam emin olun sırf Hakkını Helal etmemek için parayı almadı Bu arada Pandemi döneminde uyguladıkları Fiyatları kendi adıma unutmadım.Bende sizinle aynı fikirdeyim Pazar görmek istemiyorum.Önemli olan Para değil aslolan İnsana Saygı... İşi bilmiyon; madem ahirete birakiyorsun bende yarım birakmayim diyecen. Malesef samsunumuzda odun bol. Özur dilersin kufreder. Küfredersin kaçmaya delik arar. Hemde yaşını başını almış ihtiyar tayfası bu adamlar Mehmet Ozyurek yazdı: Geri döndüm, al muzunu ver paramı dedim.. 900 gram muzu bana 1,5 kilo sattın dedim 1- çürük malı çaktırmadan verir 2- tartıda takar 3- para üstü verdiği bozuk paraların sahte olma ihtimali çok çok çok yüksektir. Cebine mıknatıs koy dene Hangisi olduğu önemli değil marketlerin en büyük cakali ise kasiyerdir. Yüklü alışveriş yapınca mutlaka fişi kontrol et 3 ise 4, 4-5 ise 6-7 geçer kalabalık alışverişte anlamazsın peşinden filmi uydurur devam. Defalarca denk geldim bu oyuna 11 Temmuz 2023 tarihinde Hamit inan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 11 Temmuz 2023 Paylaş 11 Temmuz 2023 Hamit inan yazdı: Özur dilersin kufreder. Küfredersin kaçmaya delik arar. Vallahide böyle oldu Özür Diledim efendi oldum delirdi Yaptığı terbiyesizliğe tepki gösterdim geri vites yaptı. Beddua etmesi Canımı çok sıktı. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 11 Temmuz 2023 Paylaş 11 Temmuz 2023 Aytac Sakal yazdı: Vallahide böyle oldu Özür Diledim efendi oldum delirdi Yaptığı terbiyesizliğe tepki gösterdim geri vites yaptı. Beddua etmesi Canımı çok sıktı. Gökten kemik yağdığı görülmedi henüz abi, takılma 1 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 11 Temmuz 2023 Paylaş 11 Temmuz 2023 Köksal Yılmaz yazdı: Gökten kemik yağdığı görülmedi henüz abi, takılma aynısını yazıyordum. 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts