Yasin Kızılca 4 Temmuz 2023 Paylaş 4 Temmuz 2023 (düzenlendi) Arkadaşlar Ankara’da yaşıyorum ve aracımın bakım zamanı geldi önceki aracım ford degildi ve bir ustam vardi şaşmazda ama şuanki aracima bakim tamir onarımını yapamıyor ilgili alanı volvo olduğu için guvenilir ve kaziklama dan ote memnuniyete onem veren bir ( usta ) arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum aracim : Ford Fiesta 1.4 TDİ 2005 4 Temmuz 2023 tarihinde Yasin Kızılca tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Koray Demir 4 Temmuz 2023 Paylaş 4 Temmuz 2023 Ankarada forumumuz içinde de bilinen ve bir çok kişinin tavsiye ettiği, Ford araçlarım ile defalarca gittiğim ve memnun olduğum Tuncay usta var. Öner Otomotiv Yıldırımlar Sanayi Sitesi 1746/1 Sokak No:15 Yenimahalle, 06370 Altındağ/Yenimahalle/Ankara 1 1 Yorum bağlantısı
Murat Karadağ 5 Temmuz 2023 Paylaş 5 Temmuz 2023 Fiestam varken bende Tuncay ustaya giderdim. Tavsiye ederim. 1 Yorum bağlantısı
Alaattin Zeki 5 Temmuz 2023 Paylaş 5 Temmuz 2023 Koray Demir yazdı: Ankarada forumumuz içinde de bilinen ve bir çok kişinin tavsiye ettiği, Ford araçlarım ile defalarca gittiğim ve memnun olduğum Tuncay usta var. Öner Otomotiv Yıldırımlar Sanayi Sitesi 1746/1 Sokak No:15 Yenimahalle, 06370 Altındağ/Yenimahalle/Ankara +1 1 Yorum bağlantısı
Muhammed çeliker 5 Temmuz 2023 Paylaş 5 Temmuz 2023 bende daha önce focus 2.0 st vardı ivedikte boray ford var onur usta işçiliği iyidir tavsiye ederim 1 Yorum bağlantısı
Yasin Kızılca 5 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 5 Temmuz 2023 Murat Karadağ yazdı: Fiestam varken bende Tuncay ustaya giderdim. Tavsiye ederim. Dükkan ismi felan var mi hocam ? Yorum bağlantısı
Kamil Dede 6 Temmuz 2023 Paylaş 6 Temmuz 2023 iskitler sanayi'de acl ikiler ford servisi var özel servis yetkili servis tadında gayet profosyenel insanlar 2008 den beri ford kullanıyorum ara sıra bazen arkadaş tavsiyesi ile bakım veya işlem için şaşmazda ostimde çok iyi denilen ustalara gittim ama sonrasında hep pişman oldum çevremde acl ikiler ford a gidip de pişman olan görmedim 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts