Serkan Toker 4 Temmuz 2023 Paylaş 4 Temmuz 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Sen ne karışıyon ki abi kıyma makinesinin makineye girip girmeyeceğine 😄 Evde yalnızdım bayram sonunda, şimdi kim kasaba gidecek dedim. Delilleri yok ederken nikelajı yok ettim. Makineden ben çıkarsam sorun olmazdı. Bir sonraki kurbana kadar idare ederdim. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Karahan 4 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 4 Temmuz 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: nasıl yaa bıçakları makineye atınca yıkamadan sonra tabaklarınız parlamıyor mu Benim anladığım, bıçak sapından kopan vernik parçaları tabaklara yapışıyor mu şeklindeydi, ona yok demiştim 😊 Tansu Kalafatoğlu yazdı: nasıl yaa bıçakları makineye atınca yıkamadan sonra tabaklarınız parlamıyor mu Benim anladığım, bıçak sapından kopan vernik parçaları tabaklara yapışıyor mu şeklindeydi, ona yok demiştim 😊 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 4 Temmuz 2023 Paylaş 4 Temmuz 2023 Vernik kopacak kadar kalın atılmıyordur diye düşünüyorum, vernik yerine ağaca zeytinyağı keten yağı vs sürenler görüyordum, ağacı mı farklıdır? Bendeki de verniksiz sanki Yorum bağlantısı
Mustafa Karahan 5 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 5 Temmuz 2023 @Murat Sürmeli bendeki bıçakların sapı daha vahim halde 😊 zeytin yağı keten yağı gibi şeyleri nette gördüm ama ne kadar doğru bilemiyorum. Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 5 Temmuz 2023 Paylaş 5 Temmuz 2023 Erkut Uysal yazdı: Ne kadar hoş dertleriniz var sizin öyle... Derdinize dertlenip, bu akşam 70 lik ayran içerim ben... kaç paraaaa ulennnn bir bıçakkk 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts