Mehmet Dagdeviren 4 Temmuz 2023 Paylaş 4 Temmuz 2023 Herkese Merhabalar.... Dün akşam aracı parkettim,el frenini çektiğimde carrtt diye sanki bişey koptu.Muhtemelen el freni teli gitti. Sorum şu ki el freni teline ek bağlantı yapılır mı? Yoksa komplemi değişir? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 Temmuz 2023 Paylaş 4 Temmuz 2023 komple değiştir bence, fren sisteminde idare et olmamalı, yapılır birşeyler elbette ama riske girme. 4 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 4 Temmuz 2023 Paylaş 4 Temmuz 2023 Tel değişir. Ama tel koptuysa el freni tutmaz şu anda. Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 4 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 4 Temmuz 2023 Harun Kocaçalışkan yazdı: Tel değişir. Ama tel koptuysa el freni tutmaz şu anda. Evet Abi Viteste Bırakıyorum. Şanzımanı zorluyorum biraz ama yapacak bişey yok Haftasonu değiştiricem artık. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Temmuz 2023 Paylaş 4 Temmuz 2023 İstanbul'da yokuşsuz yer yok. Vites tutmaz falan, Allah korusun. Haftasonunu beklemeyin, Maslak'ta Osman usta ile irtibata geçin. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 4 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 4 Temmuz 2023 Sani Gerşon yazdı: İstanbul'da yokuşsuz yer yok. Vites tutmaz falan, Allah korusun. Haftasonunu beklemeyin, Maslak'ta Osman usta ile irtibata geçin. Haklısın Abi Osman Ustaya yazdım. Cevap versin ne zaman müsaitse götürücem artık. 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 4 Temmuz 2023 Paylaş 4 Temmuz 2023 el frenine bagli kisa tel kopmus olabilir. tekerleklere giden ana teller saglam olabilir Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 4 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 4 Temmuz 2023 Coşku Mert yazdı: el frenine bagli kisa tel kopmus olabilir. tekerleklere giden ana teller saglam olabilir Teşekkür ederim. Bunu anlamanın bi yolu varmı ? Yorum bağlantısı
Coşku Mert 4 Temmuz 2023 Paylaş 4 Temmuz 2023 Mehmet Dagdeviren yazdı: Teşekkür ederim. Bunu anlamanın bi yolu varmı ? el frenini ilk cekerken bir gerginlik hissetmiyorsaniz bu tel kopmuştur. emin olmak icin el frenini sokup bakabilir veya aracin altindan kontrol edebilirsiniz 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 5 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 5 Temmuz 2023 Coşku Mert yazdı: el frenini ilk cekerken bir gerginlik hissetmiyorsaniz bu tel kopmuştur. emin olmak icin el frenini sokup bakabilir veya aracin altindan kontrol edebilirsiniz Teşekkür Ederim Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 17 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 17 Temmuz 2023 Sani Gerşon yazdı: İstanbul'da yokuşsuz yer yok. Vites tutmaz falan, Allah korusun. Haftasonunu beklemeyin, Maslak'ta Osman usta ile irtibata geçin. Osman Usta tarafından sorun giderildi. Gerçekten ka yı ciğerine kadar biliyor. 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts