Mehmet Ozyurek 1 Eylül 2023 Paylaş 1 Eylül 2023 Harika oldu. Güle güle oturuna gelelim. Nerdeydi bu ev. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 1 Eylül 2023 Paylaş 1 Eylül 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Arsa peşindeyim. 3 adet eski konteynerden şöyle bir şey yapmayı düşünüyorum. Ahşap ev güzel ama bakımı zor. mühendis olunca kafa farklı calısıyor.. Bağ evi olacak.. Fazla detaya gerek olmayacak 🤣 Bende kayınpederin yazlık kullandıgı (bu yapılana benzer bi sahil bungalovu var ) habire tamir bakım onarımını yapıyorum.. Her sene bi gelistirme icindeyim.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Eylül 2023 Paylaş 1 Eylül 2023 Onur Doğan yazdı: Tavanı kapatmıyor musun.. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Eylül 2023 Paylaş 2 Eylül 2023 Alpay Sumer yazdı: mühendis olunca kafa farklı calısıyor.. Bağ evi olacak.. Fazla detaya gerek olmayacak 🤣 Bende kayınpederin yazlık kullandıgı (bu yapılana benzer bi sahil bungalovu var ) habire tamir bakım onarımını yapıyorum.. Her sene bi gelistirme icindeyim.. arsa işinden vazgeçtim. Baktım ki düz memurum ben. Benim neyime yazlık arsa falan Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Eylül 2023 Paylaş 2 Eylül 2023 evin temelinin bulunduğu yüksellti sağlam mı Tansu Kalafatoğlu yazdı: arsa işinden vazgeçtim. Baktım ki düz memurum ben. Benim neyime yazlık arsa falan arsa hazır, 3 konteyner nerede Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Eylül 2023 Paylaş 2 Eylül 2023 Çağlar Bayur yazdı: evin temelinin bulunduğu yüksellti sağlam mı arsa hazır, 3 konteyner nerede konteyner en kolayı. Arıyorsun. 80 bine iki tane getiriyor arsaya. 100 bine dayalı döşeli önünde kış bahçelisi var 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Eylül 2023 Paylaş 2 Eylül 2023 Çağlar Bayur yazdı: evin temelinin bulunduğu yüksellti sağlam mı Ben de buna dikkat etmiştim.. sağlamdır heralde.. Yorum bağlantısı
Onur Doğan 4 Eylül 2023 Yazar Paylaş 4 Eylül 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Tavanı kapatmıyor musun.. Tavanı ve duvarları tersten de kapatacağım cam yünüyle fakat şuan için bütçem yok maalesef seneye inşallah. Mehmet Ozyurek yazdı: Ben de buna dikkat etmiştim.. sağlamdır heralde.. Yere betonlu, büyük demirleri toprağa çakıp extra sağlamlaştırmasını da yapacağım. Sami Demirpaz yazdı: Masallah cok guzel Çok teşekkürler Mehmet Ozyurek yazdı: Harika oldu. Güle güle oturuna gelelim. Nerdeydi bu ev. Teşekkürler İzmir mendereste abi Beklerim her zaman. Yorum bağlantısı
Recommended Posts