İçeriğe Yönlendir

Manisa Hakkında

Tansu Kalafatoğlu

Recommended Posts

Mehmet Göktürk

Tansu Kalafatoğlu yazdı:

hangi hasdal bu hocam

cezaevinin yukarısı istanbulun sonu.

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Mehmet Göktürk yazdı:

cezaevinin yukarısı istanbulun sonu.

Çıkaramadım 

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Sinop, bence en yaşanılası şehir. Gerçi ben mekan değiştirecek olsam memleketimden başka yeri gözüm görmez. Sıcak iklim bana göre değil. Kuru ayaz olacak keyfim yerinde olur.. 😂

• Teşekkür 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
(düzenlendi)
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Çıkaramadım 

Cezaevinin üst katı memurlar koğuşu demek istememiştir umarım:bye:

tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan
Murat Sahın yazdı:

ev müstakil. Bahçeye koşturdular hemen. Biz gidiyoruz size kolay gelsin dedim, bahçeden çıktım, en ufak ağlama yok, gitmeyin der gibi bakmak yok, çocuklar dönüp bakmadı bile :D Dede nene bizden iyi bakıyor. Bu koşullarda 3 yaşına girmemiş çocukları alıp gidip bir yerde kreşe mahkum etmek haksızlık gibi geliyor bana.

Bazı şeyler kader sanırım. Yıllarca terfi için uğraştım, emek verdim. Şimdi teklifleri reddediyorum :) 

Böyle imkanlar varsa bırakıp gitmek şimdilik olmaz ama büyüyene kadar ertelenebilir.

Benim çocuk 2,5 yaşında başladı kreşe. bazen diyordum çocuğa iyilik mi yapıyoruz yoksa kötülük mü? Biz onun için çabalıyoruz büyükşehirin karmaşasında. Ama çocuk 2,5 yaşında kreşe başlamak zorunda kaldı.

Bazı şeyler kader kısmet gerçekten. Ben 2013 yılında bir firma vesilesi ile geldim geliş o geliş, gidemedik bir türlü

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Çıkaramadım 

Çıkaramaman normal cezaevi orası. Çıkmak yasak :crazy:

• Beğenme 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Fatih Keskin
Köksal Yılmaz yazdı:

Vize diyince söz büyük başkan @Fatih Keskina düşer. 

vize can dır pazartesi hariç ama 

Atık konteyner aradın mı hiç, bakalım var mı :D 

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

ben hasdal dan geçtiğim için öyle hatırlamışım. mahallenin adı yayla mahallesi.

image.png.c0a4635acba44441cde3448d04a4b6d5.png

Yorum bağlantısı
Murat Sahın
Mehmet Göktürk yazdı:

Güncel bi sorun değil. Çalışıp üretip harcamayı öğrenmek lazım.

Ben bilmem hocam, hücre arkadaşı olursak bilgi ve tecrübeden yararlanırım fırsatçılık yapıp :nargile:

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Mehmet Göktürk yazdı:

ohooo hocam oralar uçmuş. Zaten su havzası ve orman arazisi. Sizin ilanlardaki evler devlet arazisine konmuş gecekondular. İmar barışı almışlar ama tapuları yok. Devletten tapu alma işleri var. O da Alabilirlerse. O bölgeler o paraya olur mu?

kandıra da radarımda

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
Ali Gök yazdı:

Tarsus taşındık 8 gün önce sosyal açıdan biraz tuhaf henüz alışamadım lakin İstanbullulara Allah yardım etsin diyorum 

Sendemi gittin :shok: vay arkadaş kimse kalmayacak artık burada

Yorum bağlantısı
Ali Gök
Mehmet Kazancıoğlu yazdı:

Sendemi gittin :shok: vay arkadaş kimse kalmayacak artık burada

epeydir ruhen gitmiştim bedenimide fiziken götüreyim dedim :D 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
Ali Gök yazdı:

epeydir ruhen gitmiştim bedenimide fiziken götüreyim dedim :D 

Sevindim senin adına ruhunun götürdüğü yere gitmişsin 

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

ohooo hocam oralar uçmuş. Zaten su havzası ve orman arazisi. Sizin ilanlardaki evler devlet arazisine konmuş gecekondular. İmar barışı almışlar ama tapuları yok. Devletten tapu alma işleri var. O da Alabilirlerse. O bölgeler o paraya olur mu?

kandıra da radarımda

Bak hâlâ yaa :D 

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Köksal Yılmaz yazdı:

Bak hâlâ yaa :D 

alışkanlık yapıyor bu meret :) 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Ben Çorum diyeceğim de büyükşehir kontenjanına takıldık 😅 Ankara Kayseri Konya Samsun Sivas heryere yakın 😁 Sebze meyve daha uygun ev fiyatları uçtu sadece. Birde karasallık. Lakin şunu ekleyeyim İstanbul'da 5 10 derece de için ürperir Çorum da 0 derecede usumezsin.

Senin gideceğin yer bence Samsun. Memlekete yakın uzak büyükşehir kışın ılık olur sanırım yazın sıcak. Bolluk bereket ev fiyatlari da en son uygundu 😅 Güncelde nedir bilmiyorum.

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Metin Akbal yazdı:

Ben Çorum diyeceğim de büyükşehir kontenjanına takıldık 😅 Ankara Kayseri Konya Samsun Sivas heryere yakın 😁 Sebze meyve daha uygun ev fiyatları uçtu sadece. Birde karasallık. Lakin şunu ekleyeyim İstanbul'da 5 10 derece de için ürperir Çorum da 0 derecede usumezsin.

Senin gideceğin yer bence Samsun. Memlekete yakın uzak büyükşehir kışın ılık olur sanırım yazın sıcak. Bolluk bereket ev fiyatlari da en son uygundu 😅 Güncelde nedir bilmiyorum.

Samsun ve ötesine gitmek istemiyorum :) anladınız siz onu :) 

valla şu sıra kurulu düzeni bozmak yerine yılın 3-4 ayında istanbul civarı yazlık düzen daha cazip geliyor. Ama diğer şehirlere bakmaya devam 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

anladınız siz onu :) 

Yoo anlamadık :fiuw:

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...