Hüseyin Can KAYSERİLİOĞLU 28 Haziran 2023 Paylaş 28 Haziran 2023 Öncelikle herkese hayırlı bayramlar. Öncelikle aracımdaki başlıca sorunları söyleyim tırtıklı yolda giderken sol taraf tekerden zırıltı geliyor Aynı şekilde direksiyonda boşluk oluyo kendi kendine vurur gibi sallıyor ön amatisörler yağ kaçırmış değişmek istiyor üst amatisor kuleleri de aynı gördüğüm kadarıylada z rotları yok üstünde aracın kısacası araca komple alt takım yaptırmak istiyorum hangi markaları tercih etmeliyim önerileriniz nedir ustalarım Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül 28 Haziran 2023 Paylaş 28 Haziran 2023 Hayırlı bayramlar Focus 1 de değişeli 2 yılı geçiyor. Ön alt takımı komple amortisörler dahil. *Ön alt takım ayd marka halen sorunsuz sessiz kaliteli bence. *Ön amortisörler sachs halen süper kaliteli. *Arka amortisörleri Monroe ile değiştirmiştim önlerden pahalıydı station wagon olması nedeniyle 2 yılda ömrünü tamamladığını düşünüyorum keza elle sert bastırma testinde hafif yaylanma yapıyor işini yapamıyor anlaşılan. Monroe arka amortisör çok kalitelidir diyemem. Önler icin daha kaliteli üretim yapıyor olabilirler ama? *Z rotlar teknorot markaydı bir yılda bozuldu tavsiye etmem. Başka marka alın bence. *Kuleleri hatırlamıyorum ama hafif ses yapmaya başladı biraz araştırıp alın. Yorum bağlantısı
Hüseyin Can KAYSERİLİOĞLU 28 Haziran 2023 Yazar Paylaş 28 Haziran 2023 Ömer Sarıgül yazdı: Hayırlı bayramlar Focus 1 de değişeli 2 yılı geçiyor. Ön alt takımı komple amortisörler dahil. *Ön alt takım ayd marka halen sorunsuz sessiz kaliteli bence. *Ön amortisörler sachs halen süper kaliteli. *Arka amortisörleri Monroe ile değiştirmiştim önlerden pahalıydı station wagon olması nedeniyle 2 yılda ömrünü tamamladığını düşünüyorum keza elle sert bastırma testinde hafif yaylanma yapıyor işini yapamıyor anlaşılan. Monroe arka amortisör çok kalitelidir diyemem. Önler icin daha kaliteli üretim yapıyor olabilirler ama? *Z rotlar teknorot markaydı bir yılda bozuldu tavsiye etmem. Başka marka alın bence. *Kuleleri hatırlamıyorum ama hafif ses yapmaya başladı biraz araştırıp alın. Teşekkür ederim dikkate alırım önerilerinizi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts