İçeriğe Yönlendir

Egea E-Torq Fiyatları

Tansu Kalafatoğlu

Recommended Posts

Mustafa Tüfekçi
Doğan Arşiray yazdı:

800 900 bin verecekseniz gidin 2010 2011 w204 mercedes alın. 

Männerarbeit

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Murat Sahın yazdı:

Tansu araç ne amaçla kim tarafından nerede ve ortalama kaç km kullanılacak dostum?

E-Torq + tork konvertörlü tam otomatik şanzıman çok sorunsuz, üstelik clio ile kıyaslanmaz eğer aile otomobili olacaksa. Ama şehir içi a-b noktaları arası sürekli git gel içinse clio 1.0 tce daha doğru seçim olur. 

Aile. Sağa sola ihtiyaç/gezme. çoğunlukla şehir içi karma. 1.0 tce’nin yakıtta artısı olmaz istanbul içinde.

1.0 da cvt imiş. O da tork konvertörlü demekki. Ama egea iç hacim ve bagaj anlamında çok daha iyi.

fiyatları yakın. Clio daha yeni arabalar var ama

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)

Aracın otomatik olması ölüm kalım meselesimi. Manual bişey almak çözüm değilmi. 

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ali Darbaz yazdı:

Evde bulaşık makinesi var/yok gibi düşün  

Yorum bağlantısı
Murat Sahın
Ali Darbaz yazdı:

Ölüm kalım meselesi değil belki ama tercih meselesi. Manyak birşey almaktan yola çıkarsak Citroen ami alın diyelim mesela?

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Murat Sahın yazdı:

Ölüm kalım meselesi değil belki ama tercih meselesi. Manyak birşey almaktan yola çıkarsak Citroen ami alın diyelim mesela?

Ben bir kaç ikinci el otomatik araca talip oldum. Malesef istediğim kondisyon da bulamayınca alım gücümün yettiği manual araca talip oldum sıra bekliyorum. 

Yorum bağlantısı
Murat Sahın
(düzenlendi)
Ali Darbaz yazdı:

Ben bir kaç ikinci el otomatik araca talip oldum. Malesef istediğim kondisyon da bulamayınca alım gücümün yettiği manual araca talip oldum sıra bekliyorum. 

Tamam işte tamamen tercih bu, mesela benim tercihim manuelden yana, yüksek performanslı bir ünitesi olmayan aracın otomatiği benim için dert kaynağı olur. Bu da tercih. Adam otomatik tercih ediyor, kendince haklı gerekçeleri vardır. Bu arada telefon manuali manyak olarak geçirmiş. Kusura bakma. 

Murat Sahın yazdı:

@Mehmet Ozyurek emmi manual yazdım manyak diye düzeltmiş telefon. Düzeltemiyorum da. Sana zahmet bir el atıversen :) 

Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Aile. Sağa sola ihtiyaç/gezme. çoğunlukla şehir içi karma. 1.0 tce’nin yakıtta artısı olmaz istanbul içinde.

1.0 da cvt imiş. O da tork konvertörlü demekki. Ama egea iç hacim ve bagaj anlamında çok daha iyi.

fiyatları yakın. Clio daha yeni arabalar var ama

Aile aracı olarak bakılınca egea hem iç hacim hem bagaj ebatı marifeti ile öne geçer. 1.0 tce yakıtta avantaj sağlar mı bilmiyorum ama şehir içi yoğun trafikte aracın küçük olması kullanıcı avantajına olabilir. Söylediğin şartlarda ben olsam egea tercih ederdim. Her ne kadar piyasada az var denilse de sorunsuz ve lpg uyumlu motor ile yine sorunsuz tam otomatiği sayesinde aile otomobili olarak beğeniliyor. İkinci el fiyatları bunun ispatı zaten. 

tarihinde Murat Sahın tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt

Corolla sonrası B segment araçlar ne Kadar tatmin eder bilemedim. Ekonomik koşullar vs. Ona bir sözüm yok. 301 ve kardeşinin 1.6 tam otomatiği de tercih edilebilir. Genişlik olarak ta rahat ettirir. Alım satımda da sorun olmaz. Hakkında hayırlısı olsun. 

Yorum bağlantısı
Murat Sahın
Hacı Şenyurt yazdı:

301 ve kardeşinin 1.6 tam otomatiği de tercih edilebilir. Genişlik olarak ta rahat ettirir. Alım satımda da sorun olmaz. Hakkında hayırlısı olsun. 

Bunlara lpg takılabiliyor mu?

Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt
Murat Sahın yazdı:

Bunlara lpg takılabiliyor mu?

Tam otomaaütikte LPG kullanan çok ama sorunları var mı bilmiyorum. 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

2016-2017 egea otomatik, 40-60 bin km arası urban veya lounge paket, çok az boyalı veya boyasız, 725 civarı ilanda. Nasıl sizce? Hepsi lpg takılmış. Çoğu servis bakımlı

@Hacı Şenyurt bana değil abi. Biz elektriğe bulaştık. Bu işe giriş var çıkış yok :) 

301 ve kardeşin otomatiği hangisi? 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

2016-2017 egea otomatik, 40-60 bin km arası urban veya lounge paket, çok az boyalı veya boyasız, 725 civarı ilanda. Nasıl sizce? Hepsi lpg takılmış. Çoğu servis bakımlı

@Hacı Şenyurt bana değil abi. Biz elektriğe bulaştık. Bu işe giriş var çıkış yok :) 

sanırız citroen elyse mi ne var onu kastetdi. 1.2 motorun otomatiği var. 

Yorum bağlantısı
Murat Sahın
Ali Darbaz yazdı:

sanırız citroen elyse mi ne var onu kastetdi. 1.2 motorun otomatiği var. 

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-akt-car-s-2014-1.6-vti-hatasiz-boyasiz-301-otomatik-100-km-1107534615/detay

Bundan bahsediliyor bence, ama şu an sarı sitede 7 tane pejo, 3 tane de kardeşi var satılıkta :) Yani basit mantıkla böyle bir araç yok denilebilir. 

Tansu Kalafatoğlu yazdı:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Evet az sayıda. Şanzımanı tek kavramalı robotik. İstanbul cadde sokaklarında bozarız bunu

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Fiyat farkı yoksa lounge alın car play çok kullanışlı diğer farklara belki ihtiyaç duyulmayabilir. Ayrıca 2017 de gündüz ledli farlar ve tablet şeklinde multimedya var.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt
Murat Sahın yazdı:

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-akt-car-s-2014-1.6-vti-hatasiz-boyasiz-301-otomatik-100-km-1107534615/detay

Bundan bahsediliyor bence, ama şu an sarı sitede 7 tane pejo, 3 tane de kardeşi var satılıkta :) Yani basit mantıkla böyle bir araç yok denilebilir. 

Doğrudur. Bunları alanlar satmıyor zaten. Ama dizelin otomatiği olsa düşünmez yine alırdım. Uzun yolda 40 Luk depo ile 1300-1400 km menzili bulabilecek kabiliyeti var. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat
Hacı Şenyurt yazdı:

Doğrudur. Bunları alanlar satmıyor zaten. Ama dizelin otomatiği olsa düşünmez yine alırdım. Uzun yolda 40 Luk depo ile 1300-1400 km menzili bulabilecek kabiliyeti var. 

abi cidden arkadaşım manuel dizeli ile 3.2 ortalama ile tatilden dönmüştü inanamadım ya :crazy:

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Mehmet Cihat yazdı:

abi cidden arkadaşım manuel dizeli ile 3.2 ortalama ile tatilden dönmüştü inanamadım ya :crazy:

Zaten psa dizelleri en az yakan dizel

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Zaten psa dizelleri en az yakan dizel

Lütfen ama psa diil mjet2

1.9 mjet 159 ile uzun yolda 4 litrenin altına düşmüştüm 70 lik depo vardı  bitmeyen menzil .

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Murat Sahın
Mustafa Tüfekçi yazdı:

Lütfen ama psa diil mjet2

1.9 mjet 159 ile uzun yolda 4 litrenin altına düşmüştüm 70 lik depo vardı  bitmeyen menzil .

1.3 mjet motorlu lineam vardı, 6 litre ortalama ile geziyordum :D 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...