Alptuğ Özcan 13 Eylül 2023 Paylaş 13 Eylül 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: evet. Ama şöyle düşünüyorum. Zaten ocak’ta memur maaşı %60 zamlanacak. Ondan sonraki sene en az 2 katı olacak. Doğru enflasyonist ortamda 2 sene sonra kuş kadar kalıyo kredi taksitleri Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 13 Eylül 2023 Paylaş 13 Eylül 2023 İlkay Başaran yazdı: Düşer düşer. 30 yumurtaya clio vereceğimiz günler yakın. Berber yaslanırkene söyledi Bu berberler yok mu, yasladıkları anlaşılmasın diye ha bire kafa karıştırıyorlar. 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Eylül 2023 Paylaş 13 Eylül 2023 Alptuğ Özcan yazdı: Doğru enflasyonist ortamda 2 sene sonra kuş kadar kalıyo kredi taksitleri hocam orada kritik bi an var. 2001 krizinden birkaç sene sonra yüksek faizli kredi çekenlerin elinde patlayanlar oldu. Ülkeye para yağdı. Enflasyon düştü falan. O an geliyor da olabilir. Şu dönem kritik bence Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 13 Eylül 2023 Paylaş 13 Eylül 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: hocam orada kritik bi an var. 2001 krizinden birkaç sene sonra yüksek faizli kredi çekenlerin elinde patlayanlar oldu. Ülkeye para yağdı. Enflasyon düştü falan. O an geliyor da olabilir. Şu dönem kritik bence Yaşayıp göreceğiz bakalım Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 13 Eylül 2023 Paylaş 13 Eylül 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: hocam orada kritik bi an var. 2001 krizinden birkaç sene sonra yüksek faizli kredi çekenlerin elinde patlayanlar oldu. Ülkeye para yağdı. Enflasyon düştü falan. O an geliyor da olabilir. Şu dönem kritik bence Enflasyon tahmini bu sene % 65, seneye % 33. Kur seneye 36 lira, ondan sonraki yıllar 40 lira üstü. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 13 Eylül 2023 Paylaş 13 Eylül 2023 Çağlar Bayur yazdı: bizim berberle (çay içiyorduk yoksa işim olmaz) yılbaşına düzelir dedi Parantez içini okumadan ufak bir şok yaşadım, abi değiştir sen o berberi diyecektim. Mehmet Ozyurek yazdı: Yalnız şöyle saçma bir durum var.. Bizim gelirler ticari gelir olduğu için, aracı kendi adımıza da alsak, ticari portföye alıyor. Ticari kriteri uyguluyorlar.. İş bankası böyle.. Diğerlerini bilmiyorum. Garanti'de de var saçmalıklar, tüketici kredisinde bile şirket bilgilerini çekiyor, vergi levhası vs. istiyor. 1 2 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 13 Eylül 2023 Paylaş 13 Eylül 2023 Alptuğ Özcan yazdı: kim bilir kaç oranla verecek 2milyonu geçen arkadaşım 2 milyon için 5 milyon faiz ödeyecekti vazgeçti ömür boyu kirada otururum daha iyi diyor Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 13 Eylül 2023 Paylaş 13 Eylül 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: 10 yaşa kadar kasko değerine gire değişen vade ile krediniz hazir Kredi çekene 211 ile tur atma var mı? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 13 Eylül 2023 Paylaş 13 Eylül 2023 Selim Bilgin yazdı: Kredi çekene 211 ile tur atma var mı? Privia müşterileri kapısından alıyoruz tabi Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 13 Eylül 2023 Paylaş 13 Eylül 2023 Selim Bilgin yazdı: Parantez içini okumadan ufak bir şok yaşadım, abi değiştir sen o berberi diyecektim. Garanti'de de var saçmalıklar, tüketici kredisinde bile şirket bilgilerini çekiyor, vergi levhası vs. istiyor. Demin geldi biri meslea kart limiti artırın diye. Bordro dedim, hesaba bı sürü para geliyor diyor Y bankası direk veriyor diyor. 1 - milyonu çekip çekip yatirayim hesapta 100 milyoner olayım ama elimde 1 milyon olsun şimdi ben kaç milyonluk adamım. 2- Y bankası demekki banka değil ki gelir belgesi olmadan sana limit veriyor biz bankayiz mevzuat sahibiyiz diyorum 3- bu kısım içimden geçiyor. Y bankası veriyorsa niye benden almak için tartışıyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 13 Eylül 2023 Paylaş 13 Eylül 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: Demin geldi biri meslea kart limiti artırın diye. Bordro dedim, hesaba bı sürü para geliyor diyor Y bankası direk veriyor diyor. 1 - milyonu çekip çekip yatirayim hesapta 100 milyoner olayım ama elimde 1 milyon olsun şimdi ben kaç milyonluk adamım. 2- Y bankası demekki banka değil ki gelir belgesi olmadan sana limit veriyor biz bankayiz mevzuat sahibiyiz diyorum 3- bu kısım içimden geçiyor. Y bankası veriyorsa niye benden almak için tartışıyoruz. Serbest meslek erbabı ne yapacak? Belki babamın tarlaya gömdüğü altınları bozdurup harcıyorum? 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Eylül 2023 Paylaş 13 Eylül 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: kart limiti artırın diye. bana oturduğum yerde sms yağıyor limitleriniz artmıştır diye X bankasından işkart ı çocuğa verdim limiti aylık kantin tostuna anca yeter Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 13 Eylül 2023 Paylaş 13 Eylül 2023 Selim Bilgin yazdı: Serbest meslek erbabı ne yapacak? Belki babamın tarlaya gömdüğü altınları bozdurup harcıyorum? Serbest ama cooook serbest 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Eylül 2023 Paylaş 13 Eylül 2023 Selim Bilgin yazdı: Garanti'de de var saçmalıklar, tüketici kredisinde bile şirket bilgilerini çekiyor, vergi levhası vs. istiyor. Gelir beyanı olarak istemesi normal ama, ticari portför kriterleri uyguluyorsa kötü. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 13 Eylül 2023 Paylaş 13 Eylül 2023 Akbanka kendi firmamızın hesabına para yatırmaya gönderdik arkadaşımızı, paranın kaynağı nedir dedi Şirketin parası kardeşim, şirketin kendi hesabına yatırıcam, yok olmaz, bilanço getir. Çıldırmış bu akbank. Götürdük bilançoyu, sonra kapısından girmedik şirket olarak. 1 6 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Eylül 2023 Paylaş 13 Eylül 2023 Önder Özcan yazdı: paranın kaynağı nedir dedi bzi taze bastık kaynak matbaa desen 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 13 Eylül 2023 Paylaş 13 Eylül 2023 Kayıt dışı diğer gelirleriyle birlikte konseyin kontrol ettiği para yaklaşık ..... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Eylül 2023 Paylaş 13 Eylül 2023 Şu an cnn İkinci konutu alanlara kredi verilmeyecekmiş. Otomobil kredilerini de sınırlayacaklarmış.. Kredi kartlarını da sınırlayacaklarmış. Harcamayın kardeşim deniyor.. Bir yerde doğru ama, benim maaş yıl başından beri 7500 lira. Tuvalet kağıdına önce doviz artışı, sonra kdv artışı, sonra mazot zamları geldi fiyatlar en az % 100 zam geldi. Param yada kredi kartım varsa tuvalet kağıdı almayayım mı.. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 13 Eylül 2023 Paylaş 13 Eylül 2023 Yemek yiyemeyecek duruma gelince tuvalet kağıdı ihtiyacı da azalıyor:) 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Eylül 2023 Paylaş 13 Eylül 2023 bence kamu arazilerine konutlar yapılmalı gayet iyi çözüm olur bu 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 13 Eylül 2023 Paylaş 13 Eylül 2023 Çağlar Bayur yazdı: bzi taze bastık kaynak matbaa desen "Kardeşim burası ticari işletme, toptan- perakende satış yapıyoruz, mal sattık hesabımıza para yatırıcaz" diyoruz, yok ben paranın kaynağını isterim. E gel kasanın başına otur o zaman, gör paranın kaynağını... 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 13 Eylül 2023 Paylaş 13 Eylül 2023 (düzenlendi) Doğan Arşiray yazdı: geçen aradılar 7000 tl limitli kredi kartı vereblirmiş teb bankası. sağolsunlar. neden düşsün, şişmiş olanlar varsa biraz geri gelir olacağı o. Teb bankası diye bir banka yok, iban numarası gibi, reca ederim Mustafa Tüfekçi yazdı: Demin geldi biri meslea kart limiti artırın diye. Bordro dedim, hesaba bı sürü para geliyor diyor Y bankası direk veriyor diyor. 1 - milyonu çekip çekip yatirayim hesapta 100 milyoner olayım ama elimde 1 milyon olsun şimdi ben kaç milyonluk adamım. 2- Y bankası demekki banka değil ki gelir belgesi olmadan sana limit veriyor biz bankayiz mevzuat sahibiyiz diyorum 3- bu kısım içimden geçiyor. Y bankası veriyorsa niye benden almak için tartışıyoruz. Diğer banka yapıyor/veriyorlar bitmez 13 Eylül 2023 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 13 Eylül 2023 Paylaş 13 Eylül 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: İkinci konutu alanlara kredi verilmeyecekmiş. Üçüncüye kısıt yoksa sorun değil abi 1 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 13 Eylül 2023 Paylaş 13 Eylül 2023 Köksal Yılmaz yazdı: Üçüncüye kısıt yoksa sorun değil abi Tabi eşiği geçince tamam, reiz kovalıyor ama eşiği geçince sen hayırdır bilader diyip Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Eylül 2023 Paylaş 13 Eylül 2023 Çağlar Bayur yazdı: bence kamu arazilerine konutlar yapılmalı gayet iyi çözüm olur bu Yapacaklarmış.. Çevre ve şehircilik bakanı açıkladı.. Ancak arsaları kime bağışlayacağını, evleri kimin yapacağını açıklamadı. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts