Onur Demir 1 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 1 Temmuz 2023 Selçuk Bakış yazdı: Hayırlı olsun güle güle kullanın Metin Akbal yazdı: Hayırlı olsun kazasız belasiz ,☺️ Teşekkür ederim 🙏 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 1 Temmuz 2023 Paylaş 1 Temmuz 2023 Hayırlı olsun kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim, japon suvlar yol sesini fazla alıyor crv ve asx de deneyimlerim oldu. Vitarayı denemedim. 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 1 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 1 Temmuz 2023 Metin Uzunoğlu yazdı: Hayırlı olsun kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim, japon suvlar yol sesini fazla alıyor crv ve asx de deneyimlerim oldu. Vitarayı denemedim. Teşekkür ederim. Evet tahmin edebiliyorum. Plastik aksam vs bunun işareti zaten. Araç genellikle şehir içi kullanılacak. Hafta sonları ben gidersem balığa sahile falan kaçarım. İlerde de imkan olursa kamp,karavan çadır vs hayallerim var. Uzun yol (tatil vs) için son 10 yıldır şirket aracı kullandım. Zevk için bununla gidersem ancak senede 1 kez giderim gibi. 120yi geçen biri değilimdir oraya kadar da katlanılabilir seviyede olur diye düşünüyorum. Yine de uyarı için teşekkürler 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 7 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 7 Temmuz 2023 İlk mesajda satma eğiliminde olduğumdan bahsetmiştim ama uzun değerlendirmeler sonucunda vazgeçtim. Kredi faizleri 2lerin altını görmedikçe yolumuza devam edeceğiz. Hazır temizken foto çektim hatta 🤣 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 8 Temmuz 2023 Paylaş 8 Temmuz 2023 Güle güle kullanın. Bu devirde ekonomik araba candır. İnşallah hayallere de yakın zamanda kavuşulur 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Temmuz 2023 Paylaş 8 Temmuz 2023 Hala satma planınız olabilir. Bir tık kadar yakınınızdayım 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 8 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 8 Temmuz 2023 (düzenlendi) Emre Şimşek yazdı: Güle güle kullanın. Bu devirde ekonomik araba candır. İnşallah hayallere de yakın zamanda kavuşulur Teşekkür ederim. 🙏 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hala satma planınız olabilir. Bir tık kadar yakınınızdayım 😁 Satmakta sorun yok da işte almak sıkıntı 😂 Hayırlısı diyelim. 8 Temmuz 2023 tarihinde Onur Demir tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 15 Mayıs 2024 Yazar Paylaş 15 Mayıs 2024 İşten ayrıldım ve şirket aracım artık olmadığından clioyu aktif olarak kullanıyorum. Araç ile ilgili daha fazla bilgi sahibi olduğumdan konuyu güncelleyebilirim. 😅 Km artık 35.500 Çok şükür hiç bir sorun yaratmıyor dümdüz devam. Şehir içi 4km git 4km gel okula gidip geliyordu araç hanım kullanırken 9lt civarı oluyordu ben kullanınca 7.8-8.2 arası. Ama dur kalk az yapılan akıcı kullanımda 6-7 civarı yakıyor. Tekirdağ - Çorlu git gelde 5lt ortalama görüyorum. Sessiz sakin güzel bir araçmış. Ve daha önce kullandığım touch paketi ile arasında bariz bir fark var konfor ve kalite olarak. Genel anlamda memnunuz eşim zaten çok seviyor aracı ama 1.96 boyla ve dizlerimdeki problemler sebebiyle kullanmak eziyet olmaya başladı. Şirketteki taigo kullanımımda hiç sorun yaşamamıştım (araç çok geniş olmasa da oturma pozisyonu gayet iyidi). İstemeden de olsa Sahibinden de ilan açtım bakalım. Daha düşük maliyetli yüksek bir araç almam gerekecek. 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 16 Mayıs 2024 Paylaş 16 Mayıs 2024 Diz, bel problemlerinde yüksek araç nimet. Hayırlı satışlar. 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 18 Mayıs 2024 Yazar Paylaş 18 Mayıs 2024 Mahmut Yıldız yazdı: Diz, bel problemlerinde yüksek araç nimet. Hayırlı satışlar. Çeken bilir. Eşim bile hala çok büyüttüğümü düşünüyor. Ofiste uzun clio kullanımı sonrası merdiven çıkamaz.hale gelmiştim. Eşim gibi düşünenlerin tamamının ortak olarak atladığı konu boyumun 1.96 olması. 🤣 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts